tayin stresi şeker ne zaman açıklanacak vs çatlıcam tek başıma yoksaaa
siz bitirmişsiniz ne güzel bizim önümüzde daha çok yıllar var.1 sene daha kalıcaz
havacıların tayinleri belli oldu sanırım yarın karacıların belli olacak....gönlünüze göre olsun kızlar bende bir asker eşiyim..
bu topiktir bizi birbirimizle buluşturan be hey gidi günlerigelinlik konuşuyoduk...senin beni soyisim sormak için aradığın günüde asla unutamam canım benim...bence hayatımızda önemli bi yeri var buranın
evet az kaldı çok şükür birlikteyiz.evet kıbrısın denetlenmesi hiç bitmez ben pek alışamamıştım evim kötüydü falan ama şimdi özlüyorum hele bu mevsim mis gibi olur çiçekler açmıştır rengarenkAz kalmış sık dişini en azından eşinle berabersin 1 yıl fazla değil Kıbrısı biz sevdik ama eşim kalmak istemedi iş yoğunluğundan,yoksa gezmek için harika özellikle denizi çok güzel...
sizin yok dimi kuzum tayin falan bu sene...umarım gönlümüze göre olur herşeyyy
kötü şeyler mi yaşadınız eski topikte sizdeevet kuzum iyiki varmış diyorum topik ama bana da hep o günleri hatırlatıyor maalesef...canım arkadaşlarımmmm
kötü şeyler mi yaşadınız eski topikte sizde
evet bir kaç arkadaş daha söyledi bunu hoş olmayan şeyler olmuş ama burası güzel şimdiye kadar olumsuz hiçbişey olmadı cnmayşecim biraz gerilmişti ortam aramızda aslında asker eşi olmayan yada olduğundan farklı olmaya çalışan arkadaşlar vardı bizde çıktık sonra...
ayşecim biraz gerilmişti ortam aramızda aslında asker eşi olmayan yada olduğundan farklı olmaya çalışan arkadaşlar vardı bizde çıktık sonra...
evet az kaldı çok şükür birlikteyiz.evet kıbrısın denetlenmesi hiç bitmez ben pek alışamamıştım evim kötüydü falan ama şimdi özlüyorum hele bu mevsim mis gibi olur çiçekler açmıştır rengarenk
evet bir kaç arkadaş daha söyledi bunu hoş olmayan şeyler olmuş ama burası güzel şimdiye kadar olumsuz hiçbişey olmadı cnm
evet ne günlerdi ama:)))deve dikeni
evet brunclar çok güzel oluyo kıbrısta 14.zırhlı tugaydaydık biz oranınki meşhurdu zaten çok çeşitli olurdu. burda hasret kaldım brunc ı geçtim eşim eve akşamları oda yeterdi ama alıştım artık 1sene geçti bileEvet aynen denetlemelr bide saçma sapan şeylerle uğraşıyoz burda evim güzel benim büyük eşyalar falan küçük bi tabur burası biraz karışık anlıcan hava çok güzel burda denize bile girenler varmış KapalıMaraşı bilirsin çok güzel bide tam piknik mevsimi haftasonu kahvaltıları falan güzel oluyor
hadi ya cidden miay unutmuştum onu:)hatun tom cruise la karısının fotosunu düğün resmim diye koymuştu
mataraniyi gördüm öyle geldim buraya:)çok güzel arkadaşlar edindim burda hala görüşüyorum hatta,çok eğlenmiştik aslında başta,üç seneyi geçmiş ben girmeyeli...
ay unutmuştum onu:)hatun tom cruise la karısının fotosunu düğün resmim diye koymuştu
hadi ya cidden mi
ama bizde ilk başta çakmamıştık kuzu ya:)))
hakikaten baya eğlenceliymiş çok şey kaçırmışımamannn daha neler neler:)kocası jeep hediye alanmı ararsın,olmayan rütbeyi söyleyenmi eğlenceliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?