Asker Eşleri

tayin stresi şeker ne zaman açıklanacak vs çatlıcam tek başıma yoksaaa

bu topiktir bizi birbirimizle buluşturan be hey gidi günlerigelinlik konuşuyoduk...senin beni soyisim sormak için aradığın günüde asla unutamam canım benim...bence hayatımızda önemli bi yeri var buranın

bu topiktir bizi birbirimizle buluşturan be hey gidi günlerigelinlik konuşuyoduk...senin beni soyisim sormak için aradığın günüde asla unutamam canım benim...bence hayatımızda önemli bi yeri var buranın

evet kuzum iyiki varmış diyorum topik ama bana da hep o günleri hatırlatıyor maalesef...canım arkadaşlarımmmm

Az kalmış sık dişini en azından eşinle berabersin 1 yıl fazla değil Kıbrısı biz sevdik ama eşim kalmak istemedi iş yoğunluğundan,yoksa gezmek için harika özellikle denizi çok güzel...
evet az kaldı çok şükür birlikteyiz.evet kıbrısın denetlenmesi hiç bitmez ben pek alışamamıştım evim kötüydü falan ama şimdi özlüyorum hele bu mevsim mis gibi olur çiçekler açmıştır rengarenk

sizin yok dimi kuzum tayin falan bu sene...umarım gönlümüze göre olur herşeyyy

yokda benim kinyas doktoraya başvurdu,evlendiğimiz zamana geri dönüyoruzkız sizin tayin ne çabuk geldi?nere olacak nasipse doğumu?ay bu tayin beklemekte çok stressli yaaa allah yardımcınız olsun:18:

ayşecim biraz gerilmişti ortam aramızda aslında asker eşi olmayan yada olduğundan farklı olmaya çalışan arkadaşlar vardı bizde çıktık sonra...
evet bir kaç arkadaş daha söyledi bunu hoş olmayan şeyler olmuş ama burası güzel şimdiye kadar olumsuz hiçbişey olmadı cnm

Evet aynen denetlemelr bide saçma sapan şeylerle uğraşıyoz burda evim güzel benim büyük eşyalar falan küçük bi tabur burası biraz karışık anlıcan hava çok güzel burda denize bile girenler varmış KapalıMaraşı bilirsin çok güzel bide tam piknik mevsimi haftasonu kahvaltıları falan güzel oluyor

evet bir kaç arkadaş daha söyledi bunu hoş olmayan şeyler olmuş ama burası güzel şimdiye kadar olumsuz hiçbişey olmadı cnm

mataraniyi gördüm öyle geldim buraya:)çok güzel arkadaşlar edindim burda hala görüşüyorum hatta,çok eğlenmiştik aslında başta,üç seneyi geçmiş ben girmeyeli...

evet brunclar çok güzel oluyo kıbrısta 14.zırhlı tugaydaydık biz oranınki meşhurdu zaten çok çeşitli olurdu. burda hasret kaldım brunc ı geçtim eşim eve akşamları oda yeterdi ama alıştım artık 1sene geçti bile

mataraniyi gördüm öyle geldim buraya:)çok güzel arkadaşlar edindim burda hala görüşüyorum hatta,çok eğlenmiştik aslında başta,üç seneyi geçmiş ben girmeyeli...

canım bende girmiyodum malum burası vaveylamı da hatırlatıyor bana... tayinler deli edecek beni :18:gerçekten bakınca 3 sene oldu dimi canım..hatta fazlasıda var...ben nişanlı yken gelmiştim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…