Asker Eşleri

tayin dönemleri benide çok heyacanlandırıyor kızlar.seneye bu zamanlar dahada heyecanlı olucam sanırım.bizimde seneye tayinimiz olucak.şimdi eşim yanımda yok malesef ev götürülemez yerde.insanlar zamanın geçmesinden yaşlanmaktan korkar.bense her uyandığımda bugünde çabuk bitsin Allahım bugünde geçsin diye dualar ediyorum.aslında takvimden düşen her yaprak ömrümüzden giden bir gün demek.ama bu bile beni sevindiriyor.oğlumla dışarı çıkmaktan nefret ediyorum.babasıyla gezen çocukalrı gördüğümde içim sıkılıyor.duygusal bir günümdeyim sanırım

canım allah en kısa zamanda kavuşmayı nasib etsin çok zor bir durum.tayinler bir kaç gün içinde açıklanır ben de en çok eşimle gidemezsem diye korkuyorum..stresliyim çok mideme kramplar giriyor artık.senin eşin nerde?allah hepsinin yardımcısı olsun.

Canım seni çok iyi anlıyorum, benim de eşim yanımda yok. Bebeğimi onsuz büyütüyorum, ilk kelimelerini duyamıyor ilk adımlarını da göremeyecek, ilk doğum gününde de yanında olamayacak hatta evlilik yıldönümümüzü bile yalnız geçireceğim. Ama zaman bu geçmeye mahkum. Hiç şansı yok. Yeterki sağlıklı olsunlar oralarda. Sabırlı olalım yeter ki...

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tayinler için gece 12 felan diyolar haberi olan bi yazsın çatlicam yaaaaaaa

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tayinler için gece 12 felan diyolar haberi olan bi yazsın çatlicam yaaaaaaa

yarın mesai bitimini bekliyolarmışşş son durum bu diyarbakırdan ... haberleri sunar gibi oldum ama :18::18:ama bu erkeklerin rahatlığı yokmu çıldırttı beni bu gün beni eeee tabi bend onuuu ne zman kaçta nasıll

İyi akşamlar,
kızlar bende asker eşiyim,Kıbrıstayız bizde tayinciyiz hayırlısıyla inşallah Allah gönlümüze göre versin
ne zaman açıklanacak acaba

hahaha hep destek tam destekminek35 arkadaşımız diyarbakırdan son gelişmeleri aktardı...teşekkür ederiz minek35

havacıların tayinleri belli oldu sanırım yarın karacıların belli olacak....gönlünüze göre olsun kızlar bende bir asker eşiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…