tayin dönemleri benide çok heyacanlandırıyor kızlar.seneye bu zamanlar dahada heyecanlı olucam sanırım.bizimde seneye tayinimiz olucak.şimdi eşim yanımda yok malesef ev götürülemez yerde.insanlar zamanın geçmesinden yaşlanmaktan korkar.bense her uyandığımda bugünde çabuk bitsin Allahım bugünde geçsin diye dualar ediyorum.aslında takvimden düşen her yaprak ömrümüzden giden bir gün demek.ama bu bile beni sevindiriyor.oğlumla dışarı çıkmaktan nefret ediyorum.babasıyla gezen çocukalrı gördüğümde içim sıkılıyor.duygusal bir günümdeyim sanırım
tayin dönemleri benide çok heyacanlandırıyor kızlar.seneye bu zamanlar dahada heyecanlı olucam sanırım.bizimde seneye tayinimiz olucak.şimdi eşim yanımda yok malesef ev götürülemez yerde.insanlar zamanın geçmesinden yaşlanmaktan korkar.bense her uyandığımda bugünde çabuk bitsin Allahım bugünde geçsin diye dualar ediyorum.aslında takvimden düşen her yaprak ömrümüzden giden bir gün demek.ama bu bile beni sevindiriyor.oğlumla dışarı çıkmaktan nefret ediyorum.babasıyla gezen çocukalrı gördüğümde içim sıkılıyor.duygusal bir günümdeyim sanırım
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutayinler için gece 12 felan diyolar haberi olan bi yazsın çatlicam yaaaaaaa
kıbrısta nerdesiniz cnm bizde geçen sene lefkoşe değirmenlikteydik.İyi akşamlar,
kızlar bende asker eşiyim,Kıbrıstayız bizde tayinciyiz hayırlısıyla inşallah Allah gönlümüze göre versin
ne zaman açıklanacak acaba
yarın mesai bitimini bekliyolarmışşş son durum bu diyarbakırdan ... haberleri sunar gibi oldum ama :18::18:ama bu erkeklerin rahatlığı yokmu çıldırttı beni bu gün beni eeee tabi bend onuuu ne zman kaçta nasıll
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutayinler için gece 12 felan diyolar haberi olan bi yazsın çatlicam yaaaaaaa
ığdırdayız şimdi hiç özlemem sandığım kıbrıs burnumda tütüyor şimdibiz Pirhandayız magosaya yakın şimdi nerdesiniz
ığdırdayız şimdi hiç özlemem sandığım kıbrıs burnumda tütüyor şimdi
kız mataraniiiiiii gerimi döndün buraya
siz bitirmişsiniz ne güzel bizim önümüzde daha çok yıllar var.1 sene daha kalıcazTüh ya e doğu tabi nede olsa ama hayırlısı bizim doğu bitti artık kısmetse gittiğimiz yerden emekliyiz bakalım ne kadar kalcaksınız orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?