Asker Eşleri

benim eşimde jandarma arkadaşlar.bizde hakkari çukurca komando taburu.hayırlısı olsun hepimiz için.

Bizede aydın çıktııı...

Hayırlı olsun hepimize arkadaşlar.
Benim eşimde Jandarma.Bizimkide Tokat a çıktı.
arkadaşlar günaydın , hepinizin tayinyerleri hayırlı olsun. dilerim yeni yerlerinizde eşleriniz sağlık ve huzur içinde çalışırlar

inşallah giderim...umarım sizinkide hayırlı bir yer olur allahım ayırmasın
inşallah canım hayırlısı diyorum ama anlatamıyorum kendime
pazartesi bari belli olsa ya ben bile heyecan yaptım sizi düşünemiyorum

ahh canm inşallah çok heyecanlı bişeymiş bu bekleyiş:2:eşim yanımda da değil ya belki o yüzden de fazla sıkıntı yapıyorum bu günlerde

neden yanında depil cnm sizin doğu mu batı mı tayin

canım yaaa kıyamam.ben hala şoktayım durup durup hakkari diyorum inanamıyorum hala aksi gibi eşim de bugün nöbetçi sabahı sabah ederim artık zaten bi damla uyku girmedi sabaha kadar offf..şimdi bi de il içi sıkıntısı var bakalım beni götürecekmi.haritayı açtım bakttım hakkari en köşede kalıyor.düşünün nerde olduğunu bile yeni öğrendim.bi de 3 tane ilçesi varmış yüksekova,şemdinli,çukurca isimleri bile ürkütüyor..aktütün dağlıca felan ordaymış.baskın yememiş karakolu kalmamış yaa...eşimin moralide çok bozuk

Selamm tayinlerr açıklanmış hayırlı tayinler olsun arkadaşlarrr özlemler hakkariye gidiyor diğer arkadaşların belli olmadı herhalde demiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…