hakkari bize(
benim eşimde jandarma arkadaşlar.bizde hakkari çukurca komando taburu.hayırlısı olsun hepimiz için.
Bizede aydın çıktııı...
arkadaşlar günaydın , hepinizin tayinyerleri hayırlı olsun. dilerim yeni yerlerinizde eşleriniz sağlık ve huzur içinde çalışırlarHayırlı olsun hepimize arkadaşlar.
Benim eşimde Jandarma.Bizimkide Tokat a çıktı.
Hayırlı olsun hepimize arkadaşlar.
Benim eşimde Jandarma.Bizimkide Tokat a çıktı.
hayırlısı olsun canım inş. ikinizin gidebileceği yerdirseneye bizimde tam belli değil ama doğu tayin olabilir inş. birlikte gideriz
yeni bilgi var mı canım ne zman açıklanacakmış zaten hep en geç bizimki açıklanırbizimkiler açıklanmadı ki henüz...sanırım jandarmanınkiler açıklandı:18:
inşallah canım inşallah teşekkür ederim genelde aile götürülüyormuşama il içi beklicez bide:44::44:
yeni bilgi var mı canım ne zman açıklanacakmış zaten hep en geç bizimki açıklanır
bak ne güzel gidebilcen...bizimki belli değil dahahayırlı olsun çok çok inşallah
pazartesi bari belli olsa ya ben bile heyecan yaptım sizi düşünemiyorumkara kuvvetleri komutanı ülke dışında olduğundan haftaya kalmış canım...jandarmalarınki belli oldu sadece:2:
inşallah canım hayırlısı diyorum ama anlatamıyorum kendimeinşallah giderim...umarım sizinkide hayırlı bir yer olur allahım ayırmasın
pazartesi bari belli olsa ya ben bile heyecan yaptım sizi düşünemiyorum
neden yanında depil cnm sizin doğu mu batı mı tayininşallah canım hayırlısı diyorum ama anlatamıyorum kendime
ahh canm inşallah çok heyecanlı bişeymiş bu bekleyiş:2:eşim yanımda da değil ya belki o yüzden de fazla sıkıntı yapıyorum bu günlerde
neden yanında depil cnm sizin doğu mu batı mı tayin
inşallah canım hayırlısı diyorum ama anlatamıyorum kendime
ahh canm inşallah çok heyecanlı bişeymiş bu bekleyiş:2:eşim yanımda da değil ya belki o yüzden de fazla sıkıntı yapıyorum bu günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?