Asker Eşleri

ayy ayy nedir u sıkıntı...bizi de tsk dan emekli etmeleri gerekiyor...çok sinirlendim şimdi...gel senle atatürk cad vs gidelim kafa dağıtalım

Özlemcimm inşallah eşinle beraber gidersiniz de ayrı kalmazsınızz serpil var yüksekovada oda geçen sene evlenip gitmişti oraya aslında denk gelseniz o yerler hakkında bilgi de verir sana..

ayy ayy nedir u sıkıntı...bizi de tsk dan emekli etmeleri gerekiyor...çok sinirlendim şimdi...gel senle atatürk cad vs gidelim kafa dağıtalım

adanadan soğudum valla birden kendimi buraaya ait hissetmiyorum artık bi de memleketim 23 yılım burda geçti çok üzülüyorum sabahtan beri bu hırsla 6 yorgan yıkadım

adanadan soğudum valla birden kendimi buraaya ait hissetmiyorum artık bi de memleketim 23 yılım burda geçti çok üzülüyorum sabahtan beri bu hırsla 6 yorgan yıkadım

yok ya neden öyle diyorsun ben kendi memleketim gibi alıştım:)))moral bozukluğu vsinsanı geriyo ama baksana havaya resmen insanın içi aydınlanıyor

yok ya neden öyle diyorsun ben kendi memleketim gibi alıştım:)))moral bozukluğu vsinsanı geriyo ama baksana havaya resmen insanın içi aydınlanıyor

öyle valla içim karardı lojmandaki herkez erzurum,elazığ,diyarbakıra gidiyo en kötü bizim içlerinde ama olsun allahım ayırmasın bizi de nerde olursa olsun diyorum

abalacım benim jandarmalr açıklandı piyadeler pazartesiye kalmış heralde

Hayırlısı olsun artık be özlemcim inşallah rahat edersiniz gittiğiniz yerde

jandarmanınkiler belli oldu da kkk nınki olmadı

Bu sene geç kaldı ama herkes nasıl sabırsızlıkla bekliyorlardır şimdii bir an önce öğrenmek için

sağol ablam benim şoku bi atlatayım bulacam onları zatensoru bombardımanına tutarım

Tahmin ediyorum canım olmazsa serpie özel mesajdan yazabilrsin pek gelemiyor oda yeni doğum yaptı oda ..

öyle valla içim karardı lojmandaki herkez erzurum,elazığ,diyarbakıra gidiyo en kötü bizim içlerinde ama olsun allahım ayırmasın bizi de nerde olursa olsun diyorum
inş. birlikte gidersiniz cnm.
matrani kaç sene kaldınız adanada cnm.tercihte yazmış mıynız yoksa süpriz mi oldu adana.ben istemiyorum orayı ısparta eğridiri istiyoruz tabi istediğin yerin gelmesi zor süprizlere açık olmak lazım

kk komutanı yurt dışınds olduğu için böyle olmuş.....evliya olacacz bu sabırla

eşimin 6. senesi benim 3 olacak...evlenip geldim ben...eşiminde ilk görev yeriydi canım..tercih yoktu ama inann çok güzel bir şehir...kesinlikle tavsiye ederim...lojmanları pek iyi olmasada şehir güzel

eşimin 6. senesi benim 3 olacak...evlenip geldim ben...eşiminde ilk görev yeriydi canım..tercih yoktu ama inann çok güzel bir şehir...kesinlikle tavsiye ederim...lojmanları pek iyi olmasada şehir güzel
6 sene iyi kalmışsınız cnm.artık o kadar uzun tutmayacaklarmış batıda bizim ilk görev kıbrıstı oradandan da buraya geldik.çoçuk var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…