canım yaaa kıyamam.ben hala şoktayım durup durup hakkari diyorum inanamıyorum hala aksi gibi eşim de bugün nöbetçi sabahı sabah ederim artık zaten bi damla uyku girmedi sabaha kadar offf..şimdi bi de il içi sıkıntısı var bakalım beni götürecekmi.haritayı açtım bakttım hakkari en köşede kalıyor.düşünün nerde olduğunu bile yeni öğrendim.bi de 3 tane ilçesi varmış yüksekova,şemdinli,çukurca isimleri bile ürkütüyor..aktütün dağlıca felan ordaymış.baskın yememiş karakolu kalmamış yaa...eşimin moralide çok bozuk
Selamm tayinlerr açıklanmış hayırlı tayinler olsun arkadaşlarrr özlemler hakkariye gidiyor diğer arkadaşların belli olmadı herhalde demiii..
canım yaaa kıyamam.ben hala şoktayım durup durup hakkari diyorum inanamıyorum hala aksi gibi eşim de bugün nöbetçi sabahı sabah ederim artık zaten bi damla uyku girmedi sabaha kadar offf..şimdi bi de il içi sıkıntısı var bakalım beni götürecekmi.haritayı açtım bakttım hakkari en köşede kalıyor.düşünün nerde olduğunu bile yeni öğrendim.bi de 3 tane ilçesi varmış yüksekova,şemdinli,çukurca isimleri bile ürkütüyor..aktütün dağlıca felan ordaymış.baskın yememiş karakolu kalmamış yaa...eşimin moralide çok bozuk
ayy ayy nedir u sıkıntı...bizi de tsk dan emekli etmeleri gerekiyor...çok sinirlendim şimdi...gel senle atatürk cad vs gidelim kafa dağıtalım
Selamm tayinlerr açıklanmış hayırlı tayinler olsun arkadaşlarrr özlemler hakkariye gidiyor diğer arkadaşların belli olmadı herhalde demiii..
Özlemcimm inşallah eşinle beraber gidersiniz de ayrı kalmazsınızz serpil var yüksekovada oda geçen sene evlenip gitmişti oraya aslında denk gelseniz o yerler hakkında bilgi de verir sana..
adanadan soğudum valla birden kendimi buraaya ait hissetmiyorum artık bi de memleketim 23 yılım burda geçti çok üzülüyorum sabahtan beri bu hırsla 6 yorgan yıkadım
yok ya neden öyle diyorsun ben kendi memleketim gibi alıştım:)))moral bozukluğu vsinsanı geriyo ama baksana havaya resmen insanın içi aydınlanıyor
öyle valla içim karardı lojmandaki herkez erzurum,elazığ,diyarbakıra gidiyo en kötü bizim içlerindeama olsun allahım ayırmasın bizi de nerde olursa olsun diyorum
abalacım benim jandarmalr açıklandı piyadeler pazartesiye kalmış heralde
jandarmanınkiler belli oldu da kkk nınki olmadı
sağol ablam benim şoku bi atlatayım bulacam onları zatensoru bombardımanına tutarım
inşallah canım il içleri ne zaman belli olacak pekiii
inş. birlikte gidersiniz cnm.öyle valla içim karardı lojmandaki herkez erzurum,elazığ,diyarbakıra gidiyo en kötü bizim içlerindeama olsun allahım ayırmasın bizi de nerde olursa olsun diyorum
Hayırlısı olsun artık be özlemcim inşallah rahat edersiniz gittiğiniz yerde
Bu sene geç kaldı ama herkes nasıl sabırsızlıkla bekliyorlardır şimdii bir an önce öğrenmek için
Tahmin ediyorum canımolmazsa serpie özel mesajdan yazabilrsin pek gelemiyor oda yeni doğum yaptı oda ..
inş. birlikte gidersiniz cnm.
matrani kaç sene kaldınız adanada cnm.tercihte yazmış mıynız yoksa süpriz mi oldu adana.ben istemiyorum orayı ısparta eğridiri istiyoruz tabi istediğin yerin gelmesi zor süprizlere açık olmak lazım
6 sene iyi kalmışsınız cnm.artık o kadar uzun tutmayacaklarmış batıdaeşimin 6. senesi benim 3 olacak...evlenip geldim ben...eşiminde ilk görev yeriydi canım..tercih yoktu ama inann çok güzel bir şehir...kesinlikle tavsiye ederim...lojmanları pek iyi olmasada şehir güzel
kk komutanı yurt dışınds olduğu için böyle olmuş.....evliya olacacz bu sabırla
6 sene iyi kalmışsınız cnm.artık o kadar uzun tutmayacaklarmış batıdabizim ilk görev kıbrıstı oradandan da buraya geldik.çoçuk var mı
öylemi..garnizon sreleri mi değişicek...yok henüz bebeğimiz canım..senin var mı
4-5 yık kalınacakmış öyle diyorlar bilmiyorum.3.5 senelik evliyim cnm haziranın 24 ünde 2 yaşına girecek bir prensesim var
evet çok tatlı cnm.Alllah isteyen herkesin gönlüne göre versinçok tatlıdır o şimdi...Allah sizlere bağışlasın...darısı bizlere olur inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?