Asker Eşleri

jandarmaların tayinleri açıklanmış sanırım.. umarın herkes için hayırlısı olur...

öyle valla içim karardı lojmandaki herkez erzurum,elazığ,diyarbakıra gidiyo en kötü bizim içlerinde ama olsun allahım ayırmasın bizi de nerde olursa olsun diyorum

canm hakkari çıkmış sanırım..üzülme umarım birlikte gidersiniz il içleri açıklanınca umarım iyi bir yer olur.. seneye bize de doğu olcak kim bilir belki de hakkari olur gelirim yanına

Tayinleriniz hayırlı olsun hanımlar, açıklanmamış olanların da şimdiden... Seneye biz de yaşayacağız bu telaşı, hayırlısı

Bızım tayınımız Aydın merkeze cıktı... Esımle bırbırımızı dürtüp duruyoruz gercek mı dıye... Allahım herkese hayırlı yerler nasıp etsınnn... Benım bebişim ugurlu geldı darısı bekleyen tum arkadaslara olsun ınsallahhh

Sevindim canım, ilk tercih galiba

canm hakkari çıkmış sanırım..üzülme umarım birlikte gidersiniz il içleri açıklanınca umarım iyi bir yer olur.. seneye bize de doğu olcak kim bilir belki de hakkari olur gelirim yanına

inşallah sen de gelirsin dicem de datlum seni de yakarım diye korkuyom gittiğim yer iyi bir yer olursa dua ederim yanıma gel diye

hayırlı olsun biz de eşimle arayıp duruyoz sabahtan beri birbirimizi hakkari çıktı gerçek mi diye tabi bizimkisi üzüntüden:44::44:

ayşecim ben de adanadayım kendi memleketim olduğu için söylemiyorum ama hakikaten güzel yerdir.tabi biz merkezdeyiz.ilçelerini bilmiyorum ama gelirseniz pişman olmazsnız.

Hayırlı uğurlu olsun ebuşş.. çok sevindim

özlem bizimde hakkari hemde çukurca komando.ama ben eşimle gidemicem.çünkü çalışıyorum.acil tıp teknisyeniyim.orda 112 yok.o yüzden gidemiyorum malesef.hala inanmaya çalışıyorum.

ben gerçekten çok kötüyüm arkadaşlar 2 yıllık evliyim daha, doğma büyüme adanalıyım ilk defa gitcem doğuya hakkarinin fotoğraflarına bakıyorum her yer dağ.ben hep haberlerde duyardım yüksekovayı,çukurcayı,dağlıcayı film gibi gelirdi ama şimdi ben oraya gidecem.hiç bilmediğim bir yere,hiç bir alakamın olmadığı bir yere gitcem.biliyorum hepinize belki abartıyor gibi geliyorum ama siz deneyimlisiniz .ben çok korkuyorum bi boşlukta gibiyim ağlamaktan bi hal oldum.çok büyüttüğümün farkındayım ama kendime hakim olamıyorum.

özlem bizimde hakkari hemde çukurca komando.ama ben eşimle gidemicem.çünkü çalışıyorum.acil tıp teknisyeniyim.orda 112 yok.o yüzden gidemiyorum malesef.hala inanmaya çalışıyorum.

çok çok üzgünüm ben de inanmaya çalışıyorum olmuyor.ben eşimden 1 gecelik nöbetler dışında hiç ayrı kalmadım.arkadaşlarım aylarca kocasını göremiyor,belki ben de göremicem.nasıl alışcam buna.herkes nasıl alıştı.şimdi onlar hayranlıkla bakıyorum.

canım güçlü olmak zorundasın 2 sene öyle yada böyle gececek böyle düşünmelisin.her gittiğin yer farklı eyler katıyor sana iyi yada kötü.güzel arkadaşlıklar edinirsin belki birbirinizin dert ortağı olursunuz.yer değil ortam önemli aslında eşinin kimlerle çalıştığı senin nasıl insanlar muhattab olacağın..
ben burda en çok onun sıkıntısını çekiyorum kimse yok yalnızım kızımla birlikte eşimde hafta 1 gün gelebiliyo eve konuşup 2 laf edecek kimse yok.inş iyi insanlarla karşılaşırsınız güzel dostluklarınız olur artık bunları düşün cnm

canım güçlü olmak zorundasın 2 sene öyle yada böyle gececek böyle düşünmelisin.her gittiğin yer farklı şeyler katıyor sana iyi yada kötü.güzel arkadaşlıklar edinirsin belki birbirinizin dert ortağı olursunuz.yer değil ortam önemli aslında eşinin kimlerle çalıştığı senin nasıl insanlar muhattab olacağın..
ben burda en çok onun sıkıntısını çekiyorum kimse yok yalnızım kızımla birlikte eşimde hafta 1 gün gelebiliyo eve konuşup 2 laf edecek kimse yok.inş iyi insanlarla karşılaşırsınız güzel dostluklarınız olur artık bunları düşün cnm

Son düzenleme:

çok haklısın biliyorum beterin beteri var ama yinede kendime söz geçiremiyorum

merhaba kızlar bende bir asker eşiyim.... tayini çıkanlara Allah yardım etsin benimde eşim 3 ay yok kızımla birlikte bekliyoruz memleketim yakın ama olmuyor ki gitsen bile evin gibi olmuyor işte düzen bozuluyor... buradada pek arkadaşım yok aslında olmayacak bir yerde değilim fakat ben ev iş güç cocuk derken böyle kendi başına takılıyorum....

Canım öyle yerlerde insanlar birbirine daha da kenetleniyormuş. Ordu içerisinden iyi insanlarla karşılaşıp kaynaşırsın umarım. Zaman da çabucak geçer, Hem sayılı gün, bir de ne zaman döneceğiniz belli olmasaydı, eşinle birlikte gidemeseydin?? Daha kötülerini düşünerek teselli bulmalısın canım. İyi olacağını düşün herşeyin.
Canım bir de şöyle bir durum var; bilmiyorum sizde de var mı? Eşin ve sen çekirdek aile olarak belki bu duruma alışıyorsunuz, kötü yanları değil iyi yanları görebiliyorsunuz ama aileler bir türlü yapamıyor bunu ve sürekli endişe içerisindeler, onların bu sürekli endişesi mahvediyor zaten. Mesela ben, eşim nöbette olduğunda annemle telefonda görüşüyorsam çok çekiniyorum nöbette olduğunu söylemeye, çünkü hemen panikliyor.onların bize moral vermesi gereken yerde biz onları rahatlatmaya çalışıyoruz. Onun da baskısı olabiliyorinsanın üzerinde. Ben hep hissettim bu güne kadar. Bunları neden yazdım, belki de aklına diğer kişiler geliyordur,o da üzüyordur seni, yoksa üzülecek birşey yok, sayılı gün hem de orada yalnız olmayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…