- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
öyle valla içim karardı lojmandaki herkez erzurum,elazığ,diyarbakıra gidiyo en kötü bizim içlerindeama olsun allahım ayırmasın bizi de nerde olursa olsun diyorum
Bızım tayınımız Aydın merkeze cıktı... Esımle bırbırımızı dürtüp duruyoruz gercek mı dıye... Allahım herkese hayırlı yerler nasıp etsınnn... Benım bebişim ugurlu geldı darısı bekleyen tum arkadaslara olsun ınsallahhh
Sevindim canım, ilk tercih galiba
canm hakkari çıkmış sanırım..üzülme umarım birlikte gidersiniz il içleri açıklanınca umarım iyi bir yer olur.. seneye bize de doğu olcak kim bilir belki de hakkari olur gelirim yanına
Bızım tayınımız Aydın merkeze cıktı... Esımle bırbırımızı dürtüp duruyoruz gercek mı dıye... Allahım herkese hayırlı yerler nasıp etsınnn... Benım bebişim ugurlu geldı darısı bekleyen tum arkadaslara olsun ınsallahhh
inş. birlikte gidersiniz cnm.
matrani kaç sene kaldınız adanada cnm.tercihte yazmış mıynız yoksa süpriz mi oldu adana.ben istemiyorum orayı ısparta eğridiri istiyoruz tabi istediğin yerin gelmesi zor süprizlere açık olmak lazım
Allah yarcımsın olsun cnmözlem bizimde hakkari hemde çukurca komando.ama ben eşimle gidemicem.çünkü çalışıyorum.acil tıp teknisyeniyim.orda 112 yok.o yüzden gidemiyorum malesef.hala inanmaya çalışıyorum.
özlem bizimde hakkari hemde çukurca komando.ama ben eşimle gidemicem.çünkü çalışıyorum.acil tıp teknisyeniyim.orda 112 yok.o yüzden gidemiyorum malesef.hala inanmaya çalışıyorum.
canım güçlü olmak zorundasın 2 sene öyle yada böyle gececek böyle düşünmelisin.her gittiğin yer farklı eyler katıyor sana iyi yada kötü.güzel arkadaşlıklar edinirsin belki birbirinizin dert ortağı olursunuz.yer değil ortam önemli aslında eşinin kimlerle çalıştığı senin nasıl insanlar muhattab olacağın..ben gerçekten çok kötüyüm arkadaşlar 2 yıllık evliyim daha, doğma büyüme adanalıyım ilk defa gitcem doğuya hakkarinin fotoğraflarına bakıyorum her yer dağ.ben hep haberlerde duyardım yüksekovayı,çukurcayı,dağlıcayı film gibi gelirdi ama şimdi ben oraya gidecem.hiç bilmediğim bir yere,hiç bir alakamın olmadığı bir yere gitcem.biliyorum hepinize belki abartıyor gibi geliyorum ama siz deneyimlisiniz .ben çok korkuyorum bi boşlukta gibiyim ağlamaktan bi hal oldum.çok büyüttüğümün farkındayım ama kendime hakim olamıyorum.
canım güçlü olmak zorundasın 2 sene öyle yada böyle gececek böyle düşünmelisin.her gittiğin yer farklı şeyler katıyor sana iyi yada kötü.güzel arkadaşlıklar edinirsin belki birbirinizin dert ortağı olursunuz.yer değil ortam önemli aslında eşinin kimlerle çalıştığı senin nasıl insanlar muhattab olacağın..ben gerçekten çok kötüyüm arkadaşlar 2 yıllık evliyim daha, doğma büyüme adanalıyım ilk defa gitcem doğuya hakkarinin fotoğraflarına bakıyorum her yer dağ.ben hep haberlerde duyardım yüksekovayı,çukurcayı,dağlıcayı film gibi gelirdi ama şimdi ben oraya gidecem.hiç bilmediğim bir yere,hiç bir alakamın olmadığı bir yere gitcem.biliyorum hepinize belki abartıyor gibi geliyorum ama siz deneyimlisiniz .ben çok korkuyorum bi boşlukta gibiyim ağlamaktan bi hal oldum.çok büyüttüğümün farkındayım ama kendime hakim olamıyorum.
canım güçlü olmak zorundasın 2 sene öyle yada böyle gececek böyle düşünmelisin.her gittiğin yer farklı şeyler katıyor sana iyi yada kötü.güzel arkadaşlıklar edinirsin belki birbirinizin dert ortağı olursunuz.yer değil ortam önemli aslında eşinin kimlerle çalıştığı senin nasıl insanlar muhattab olacağın..
ben burda en çok onun sıkıntısını çekiyorum kimse yok yalnızım kızımla birlikte eşimde hafta 1 gün gelebiliyo eve konuşup 2 laf edecek kimse yok.inş iyi insanlarla karşılaşırsınız güzel dostluklarınız olur artık bunları düşün cnm
ben gerçekten çok kötüyüm arkadaşlar 2 yıllık evliyim daha, doğma büyüme adanalıyım ilk defa gitcem doğuya hakkarinin fotoğraflarına bakıyorum her yer dağ.ben hep haberlerde duyardım yüksekovayı,çukurcayı,dağlıcayı film gibi gelirdi ama şimdi ben oraya gidecem.hiç bilmediğim bir yere,hiç bir alakamın olmadığı bir yere gitcem.biliyorum hepinize belki abartıyor gibi geliyorum ama siz deneyimlisiniz .ben çok korkuyorum bi boşlukta gibiyim ağlamaktan bi hal oldum.çok büyüttüğümün farkındayım ama kendime hakim olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?