Asker Eşleri

hoşgeldin...
eşin havacımı?

inşallah sen de gelirsin dicem de datlum seni de yakarım diye korkuyom gittiğim yer iyi bir yer olursa dua ederim yanıma gel diye
her halukarda değişmiyor benim için biliyorsun muhteşem üçlüden biri olacak yani ha hakkari ha şırnak ha tunceli.. bari hakkari olsun dedim ben de

canım seni çok iyi anlıyorum ben de 9.5 aylık evliyim daha.. seneye tayin bekliyoruz ve doğu olcak ben de ilk defa yaşıyacağım bazı şeyleri. ama görüyorum ki buradaki deneyimli eşler gayet güçlü.. gerçekten çok hoşuma gidiyor bu.. biz de asker eşi olarak her duruma karşı güçlü durmak zorundayız sayılı gün çabuk geçer canm, üzülme....

hoşgeldn canm, hangi şehirdesin?

bizimde tayinimiz yüksekovaya çıktı.Bizde eşimle hala inanamıyoruz birbirimizi dürt dürtüyoruz

özlemcim haklısın üzülmekte ama bundan sonra hep böyle.üzülme umarım güzel dostlukların olur.korktuğun gibi olmaz inşallah.ben ne yapayım.eşimden 2 yıl ayrı kalmak zorundayım.bu çokmu kolay.2 tane oğlum var.okula gidiyolar.2 yıl izinleri beklemekle gelip geçecek inşallah.bende hiç eşimden ayrı kalmadım.9.5 yıllık evliyim.sadece kurslarda ayrı kaldık.ne yapalım sağsalim dönsün ben başka bişey istemem.hepimiz için hayırlısı olsun.

sağolun kızlar.eşimle gidebilecek olmak içimi rahatlatıyo.hepimiz için hakkımızda hayırlı olur inşallah

destekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki bulmuşum burayı sizin bu gücünüz bana da güç veriyor.hakkari yok diye üzülüyodum ama baya varmış

valla kuzum yaa... olacaksa hakkari olsun dedik biz de şırnak ve tuncelidense hakkariden herkes memnun kalmış...umarım sizede hayırlı bir yer gelir.buradan çok güç alıyorum gerçekten. yine herkestense biz birbirimizi anlıyoruz

evet evet çok haklısın bi de işin o boyutu var çok üzüldüler zaten.bi de evlendim ben yine kendi memleketime gelin geldim şimdi gidişim onlara çok ağır gelecek.

inşallah ablam allahım sizin de yardımcınız olsun

zaman geçmiyodu bende attım kendimi dışarıya...gez gez kafam dağıldı az...gelirkende film aldım...ejderha dövmeli kız,siyah kuğu izledim.cehennem silahı mı ne o duruyo şimdilik:)
ben de dün izledim cnm siyah kuğuyu çok etkilendim çok beğendim ya

sorma m olursa balerin yapcam:)o değilde o parmaklarından nasıl sesler çıkıyo...içim bir hoş oldu....son sahne herşeye değerdiii...siyah kuğu...
bende kızımı göndersem mi acaba diye içimden geçiyo evet o sesler benide mahvetti bazı sahnelre bakamdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…