nasill yaa deli gibin hazırlıkk? off hiç alışık deilim ben bunlaraaa..
sabah çayı beş çayı bilmerm ne çayı da oluyo muu?
[]evet tecrübeliyim o konuda kuzum harika alkışlarım
aferin kız ne güzel dimişsinbana öyle dediklerinde gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakıyorum
bende diyetteyim. istermisiniz bir diyet grubu oluşturalımmm
:13::13::13:
valla süpppperrrrrrrr olurrrrrrrrrrr
gece gece gülmekten bir hal oldum. eşimde nöbetçi , burda olsaydı kesin yazılanları onada okurdum. hepsini tek tek yaşadıkk asker eşleri hallleriiii
kıslarr...ne çok soru soruyosunuz diceksiniz belkim..ama burda bunun için varım dimi ama
ben evleneli sekiz ay oldu ve bu sekiz ayda sadece eşim bir kere gelebildi izne..bunu neden diyorum, şu açıdann..eşimle hiç birlikte olamadık..yanımda olmadıgı için de komutanlarından ziyarete vs gelmediler..lojman konusunda herkes bişiler diyor.yok çat kapı gelirler ikiz bebeklerinle çok zorlanırsın vs..yemekler,ziyaretler hiç bitmez...
tecrübelerinizi paylaşır mısınızz benimlee..nütfenn..kafam çok karışık..
gece gece gülmekten bir hal oldum. eşimde nöbetçi , burda olsaydı kesin yazılanları onada okurdum. hepsini tek tek yaşadıkk asker eşleri hallleriiii
Ben de pek deneyimli değilim canım, 10 ay oldu evleneli ama 5 aydır aynı şehirdeyiz,tayin durumlarından dolayı. O 5 aydada, bana 3 kez geldiler, ben de 1 kişiye gittim bunlar toplu olanlarBazen eşim arar bu hanfendiler bi yerlere ziyarete giderler bizimkilerde haber gelir eşleriniz gelsin diye ama ben hiç gitmedim çünkü okulda oluyorum o süre zarfında. Ama imalı laflar gelmiş eşime hiç katılmıyor diye. Ama allah için çat kapı olmuyor,en az bir gün önceden haber veriliyor.
Ben de pek deneyimli değilim canım, 10 ay oldu evleneli ama 5 aydır aynı şehirdeyiz,tayin durumlarından dolayı. O 5 aydada, bana 3 kez geldiler, ben de 1 kişiye gittim bunlar toplu olanlarBazen eşim arar bu hanfendiler bi yerlere ziyarete giderler bizimkilerde haber gelir eşleriniz gelsin diye ama ben hiç gitmedim çünkü okulda oluyorum o süre zarfında. Ama imalı laflar gelmiş eşime hiç katılmıyor diye. Ama allah için çat kapı olmuyor,en az bir gün önceden haber veriliyor.
:13::13::13:
valla süpppperrrrrrrr olurrrrrrrrrrr
ben de akşama kadar gayet istikrarlı gidiyorum fakat akşam tam bir yeme canavarına dönüşüyorum. neyseki hergün bantta 45+45 dk yürüyorum. kilomm sabit duruyor fakat veremiyorummm
benimkide denetlemedeohh içimi döktüm rahatladım yaaaaa
size bi bomba anlatayım,geçen yıl eşimin amirinin karısıyla beraber aynı zamanda hamileyiz,neyse üs komutanı çay düzenlemiş bu yalakada tabur komutanının eşiyle birlikte gitti...Orda tabur komutanın eşi börek çok güzelmiş yemelisin demiş,bu zeka fakiride tadının bozuk olduğunu anladığı halde yemiş,sonrada bi güzel zehirlenmiş
ne saçma insanlarrr yalakalık adına kendine zarar veriyorlar. çok sıkılıyorum böyle saçma ortamlardan Allahtan çalıştığım için bayanların düzenlediği çaylara katılmıyorum.eşimle olunca da hiç sıkılmıyorum. dans etmekten çevreyle ilgilenmiyorum bilee
kızlar öperim hepinizi behlül kaçar:26:
Çalışanlara çok ilişmiyorlar
muhabbetleri nasıl oluyo çok merak ettimm..
herkes yeni gelin gibi süzülüp duruyo mu yoksa kadınların yaptıkları günler gibi(artık nasıl oluyosa) mi oluyorr?
ben de çalışıyorum canım iki ay sonra eşim gelecek dört ay sonra da(erken gelmezlerse tabi) bebişlerim gelecek..yani iki ay sonra kuracağız evimizi...
ayy telaş sardı ki beni sormayınn:18::18:
ben de akşama kadar gayet istikrarlı gidiyorum fakat akşam tam bir yeme canavarına dönüşüyorum. neyseki hergün bantta 45+45 dk yürüyorum. kilomm sabit duruyor fakat veremiyorummm
ben aslında iradeliyimdir ama tam karar vermek gerekio öylesine diyet yapıyım dediğimde 1 haftada bozuyorum ama bu sefer devam
Brnimkide nöbetçi ablacım:44:
bide seni tanımıyolarsa önce eşin subaymı astsubaymı diye sorarlar ki ben hürgeneral derim hep,ardından da rütbe sorusu gelir:)
muhabbetleri nasıl oluyo çok merak ettimm..
herkes yeni gelin gibi süzülüp duruyo mu yoksa kadınların yaptıkları günler gibi(artık nasıl oluyosa) mi oluyorr?
ben de çalışıyorum canım iki ay sonra eşim gelecek dört ay sonra da(erken gelmezlerse tabi) bebişlerim gelecek..yani iki ay sonra kuracağız evimizi...
ayy telaş sardı ki beni sormayınn:18::18:
iyi gecelerrrrkızlar öperim hepinizi behlül kaçar:26:
ben aslında iradeliyimdir ama tam karar vermek gerekio öylesine diyet yapıyım dediğimde 1 haftada bozuyorum ama bu sefer devam[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?