Asker Eşleri

gece gece gülmekten bir hal oldum. eşimde nöbetçi , burda olsaydı kesin yazılanları onada okurdum. hepsini tek tek yaşadıkk asker eşleri hallleriiii

[]evet tecrübeliyim o konuda kuzum harika alkışlarım

aferin kız ne güzel dimişsin bana öyle dediklerinde gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakıyorum

hahahaha bakma yavrum ver cevaplarını. ama benzetme süperdiiiiiiiiiiiii:86:

Son düzenleme:
gece gece gülmekten bir hal oldum. eşimde nöbetçi , burda olsaydı kesin yazılanları onada okurdum. hepsini tek tek yaşadıkk asker eşleri hallleriiii

benimkide denetlemedeohh içimi döktüm rahatladım yaaaaa

size bi bomba anlatayım,geçen yıl eşimin amirinin karısıyla beraber aynı zamanda hamileyiz,neyse üs komutanı çay düzenlemiş bu yalakada tabur komutanının eşiyle birlikte gitti...Orda tabur komutanın eşi börek çok güzelmiş yemelisin demiş,bu zeka fakiride tadının bozuk olduğunu anladığı halde yemiş,sonrada bi güzel zehirlenmiş

Kimse çat kapı gelmez canım merak etme, Birkaç gün önceden haberin olur.

Çalışanlara çok ilişmiyorlar

bide seni tanımıyolarsa önce eşin subaymı astsubaymı diye sorarlar ki ben hürgeneral derim hep,ardından da rütbe sorusu gelir:)

muhabbetleri nasıl oluyo çok merak ettimm..
herkes yeni gelin gibi süzülüp duruyo mu yoksa kadınların yaptıkları günler gibi(artık nasıl oluyosa) mi oluyorr?

ben de çalışıyorum canım iki ay sonra eşim gelecek dört ay sonra da(erken gelmezlerse tabi) bebişlerim gelecek..yani iki ay sonra kuracağız evimizi...
ayy telaş sardı ki beni sormayınn:18::18:

Çalışanlara çok ilişmiyorlar

Bana "aaa ne rahat sabah gidip öğlen geliyorsun çalışmış gibi değilsin" diyerekten ilişmeye yeltendiler...

Aralarında gerçekten iyileri var canım,arkadaş olabileceğin. Ama rütbe muhabbeti yapılıyor sık sık. Seni bi didik didik ediyorlar,nerde okudun,şöylemi böylemi...Ben de çalışıyorum ama onlara göre yarım gün çalışıyorum! Altın gününe birebir şahit olamdığım için yorum yapamıycam

Brnimkide nöbetçi ablacım:44:

offff bitmiyorr hiç bu nöbetlerrr

bide seni tanımıyolarsa önce eşin subaymı astsubaymı diye sorarlar ki ben hürgeneral derim hep,ardından da rütbe sorusu gelir:)

canım şimdiden telaş etme. sen 2 çocukla , helede çalışırken öyle çat kapı gelmezler. en fazla 1 defa o da tanışmak amacı ile ziyaret ederler. görev icabııı

kızlar öperim hepinizi behlül kaçar:26:
iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…