Asker Eşleri

bende 2 ay oldu başlayalı. bu sefer daha iyi gibiyim. 6 kilo verdim . kaçamaklarım olmasa daha iyi olabilirdi. :44:

tebriklerrr ben zamanında 2 ayda 12 kilo vermiştim tabi sonra geri aldım.. aslında devam etsem metabolizmam hızlı bakalım ne olacak şu 2 ayda...

Son düzenleme:
tebriklerrr ben zamanında 2 ayda 12 kilo vermiştim tabi sonra geri aldım.. aslında devam etsem metabolizmam hızlı bakalım ne olacak şu 2 ayda...

2 ayda çok güzel kilo vermişsin. ahhh birde kiloları verince koruyabilsek .
neyse bu sefer dilerim başarırız canım:13:
bana da müsade koçişş yokk diye oğlumla yatacağız bugün. oda beni bekliyor.
iyi gecelerrr:79::79::79:

inşallahhhhhh iyi gecelerrrr, tatlı rüyalar....

valla sabahtan beri benim de dilimde

hemen çaldım valla faceye yazdım bizimde havamız olsun süper yaa. nelerde konuşulmuş. çaylar saçlar fönler gözlükler ohhh iyi coşturmuşsunuz burayı. bizde 3 bayan bugün şu çaylarda yemek vermeselerde kuru pasta falan olsa diyoduk. ya her çayda sulu yemek çıkıyor bıktık bide çok kötü pasta börek yapsınlar. eşim bana gelip çay var demişti ne olduğunu bilmiyorum tabi daha bi gittim yemek bu nasıl çay yaa dedim çay diyorlar çay vermiyorlar çok şaşırmıştım.

Son düzenleme:

valla sorma güldürdü güldürdü gitti bizi...bi daha gittiğin zaman elini masaya vur çay istiyorum diye bağı dök için rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…