- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
bende 2 ay oldu başlayalı. bu sefer daha iyi gibiyim. 6 kilo verdim . kaçamaklarım olmasa daha iyi olabilirdi. :44:
tebriklerrrben zamanında 2 ayda 12 kilo vermiştim tabi sonra geri aldım.. aslında devam etsem metabolizmam hızlı bakalım ne olacak şu 2 ayda...
2 ayda çok güzel kilo vermişsin. ahhh birde kiloları verince koruyabilsek .
neyse bu sefer dilerim başarırız canım:13:
bana da müsade koçişş yokk diye oğlumla yatacağız bugün. oda beni bekliyor.
iyi gecelerrr:79::79::79:
selam kızlar nasılsınız özledim sizi
selam kızlar nasılsınız özledim sizi
tencerem var tavam var komutan karısıyım havam var
hoşgeldin canm..nerelerdesin?
hoşgeldiiiiiinnnn iyidir sen nasılsınız inşallahh
hoşbuldum canım valla yoğundum kaç gündür kışın evde oturmanın acısını çıkardımda baya gezdim
iyi yapmışsın buraya hala yaz gelmedi yağmur yağıyor kaç gündürrr yaz gelsn artıkkkkkkkk
valla sabahtan beri benim de dilimde
hoşbuldum canım valla yoğundum kaç gündür kışın evde oturmanın acısını çıkardımda baya gezdim
iyi yapmışsın buraya hala yaz gelmedi yağmur yağıyor kaç gündürrr yaz gelsn artıkkkkkkkk
yaa heryerde yağmur varmış burda yok umarımda olmaz ya bu kış çok uzun sürdü zaten ben hiç dışarı çıkamadım. ayın 12sinden 21ine kadar kakava şenlikleri vardı konserler oldu zülfü livaneli-kenan doğulu-göksel onlara gittim eğlendim biraz. dünde sibel can vardı oda güzeldi. çarşamba günüde deniz seki geliyo ooohhh bi senenin cısını çıkardım sayılır vallaumarım yağmur yağmaz hepsi açık havada halka açık oluyor
yaa heryerde yağmur varmış burda yok umarımda olmaz ya bu kış çok uzun sürdü zaten ben hiç dışarı çıkamadım. ayın 12sinden 21ine kadar kakava şenlikleri vardı konserler oldu zülfü livaneli-kenan doğulu-göksel onlara gittim eğlendim biraz. dünde sibel can vardı oda güzeldi. çarşamba günüde deniz seki geliyo ooohhh bi senenin cısını çıkardım sayılır vallaumarım yağmur yağmaz hepsi açık havada halka açık oluyor
ohhh iyi valla inşallah yağmazz buraya da yağmaz artık inşallah:86: çıkıyorum sokağa sandaletlerle falan hava günlük güneşlik bi yağmur başlıyor kalıyorum öyle
hemen çaldım valla faceye yazdımbizimde havamız olsun süper yaa. nelerde konuşulmuş. çaylar saçlar fönler gözlükler ohhh iyi coşturmuşsunuz burayı. bizde 3 bayan bugün şu çaylarda yemek vermeselerde kuru pasta falan olsa diyoduk. ya her çayda sulu yemek çıkıyor bıktık bide çok kötü pasta börek yapsınlar. eşim bana gelip çay var demişti ne olduğunu bilmiyorum tabi daha bi gittim yemek bu nasıl çay yaa dedim çay diyorlar çay vermiyorlar çok şaşırmıştım.
ben de yazacaaaaaammm faceye
ahahhaah yaz ben de havan batsın yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?