yeteeeeeerrr yarıldım gülmekten
Bize geldiklerindede çok komiktiler. bi tanesi yağmurlu bir urfa akşamında eve çaya gelirken başında güneş gözlüğüyle geldi. Bi de yediler yediler sonrda benden tansiyon aleti bulmamı istediler,fellik fellik tansiyon aleti aradık! ve tansiyonlarını ölçüp ilaç içtiler Ya bizde mi böyle olcaz acaba
bacım bunlar realite leimde fotolarda var hatta ama yayınlamak özel hayata müdehale olur yanarım valla
:86:
Bize geldiklerindede çok komiktiler. bi tanesi yağmurlu bir urfa akşamında eve çaya gelirken başında güneş gözlüğüyle geldi. Bi de yediler yediler sonrda benden tansiyon aleti bulmamı istediler,fellik fellik tansiyon aleti aradık! ve tansiyonlarını ölçüp ilaç içtiler Ya bizde mi böyle olcaz acaba
hahahahahahahahayır olmayız ya dimi lütfen biri bana bizim de öyle olmayacağımız söylesinnnnnnn
ben olcam valla benim memelerde müsait,gıdıkta çıkar,saçlarıda sarı edip didiklettimmi ohhhhh maşşallah
bir de ben gittiğimde bana küçük genç kız muamelesi yapmışlardı ya.. ne küçükmüşsün falan diesinir olmuştum
ay alemler yaa,o güneş gözlüğüde olmazsa olmaz 37 ekran tv gibibide şalları vardır omuzda asla inmez ordan,kösüm kösümde kösülürler,hanfendi demezsen gözünün içine bakarlar
ben olcam valla benim memelerde müsait,gıdıkta çıkar,saçlarıda sarı edip didiklettimmi ohhhhh maşşallah
kıslarr...ne çok soru soruyosunuz diceksiniz belkim..ama burda bunun için varım dimi ama
ben evleneli sekiz ay oldu ve bu sekiz ayda sadece eşim bir kere gelebildi izne..bunu neden diyorum, şu açıdann..eşimle hiç birlikte olamadık..yanımda olmadıgı için de komutanlarından ziyarete vs gelmediler..lojman konusunda herkes bişiler diyor.yok çat kapı gelirler ikiz bebeklerinle çok zorlanırsın vs..yemekler,ziyaretler hiç bitmez...
tecrübelerinizi paylaşır mısınızz benimlee..nütfenn..kafam çok karışık..
evet tecrübeliyim o konuda kuzum harika alkışlarımmonaroza biz de alkış tutarız
Onu bana da yaptılar canım. 22 yaşındayım diyince çok şaşırdılar. "Ne gerennkk vardıı hemen evlendin hayatını yaşasaydın bebaağimmm" dedi biri, bende hayatımı eşimle yaşamak için evlendim demiştim de bozulmuştu
aynen bana da öyle dedi senden büyük kızım var üniversite okuyor hala dedi ben de ben bitirdim sene kaybı olmayınca böyle oluyor dedimsustu tabi
kıslarr...ne çok soru soruyosunuz diceksiniz belkim..ama burda bunun için varım dimi ama
ben evleneli sekiz ay oldu ve bu sekiz ayda sadece eşim bir kere gelebildi izne..bunu neden diyorum, şu açıdann..eşimle hiç birlikte olamadık..yanımda olmadıgı için de komutanlarından ziyarete vs gelmediler..lojman konusunda herkes bişiler diyor.yok çat kapı gelirler ikiz bebeklerinle çok zorlanırsın vs..yemekler,ziyaretler hiç bitmez...
tecrübelerinizi paylaşır mısınızz benimlee..nütfenn..kafam çok karışık..
evet tecrübeliyim o konuda kuzum harika alkışlarım
Onu bana da yaptılar canım. 22 yaşındayım diyince çok şaşırdılar. "Ne gerennkk vardıı hemen evlendin hayatını yaşasaydın bebaağimmm" dedi biri, bende hayatımı eşimle yaşamak için evlendim demiştim de bozulmuştu
aynen bana da öyle dedi senden büyük kızım var üniversite okuyor hala dedi ben de ben bitirdim sene kaybı olmayınca böyle oluyor dedimsustu tabi
aferin kız ne güzel dimişsinbana öyle dediklerinde gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakıyorum
yok bacım büyük başlar deli gibi hazırlık istediklerinden kesinlikle haber verirler sen merak etme
düşük tehditi geçirmiştim kızlar onun üstünede kasık ağrım bi türlü geçmemişti meğer plesantam aşşağıda ve arkadaymış o yüzden yatıyorum,çok teşekkürler..
bebişlerine sağlıkla kavuşursun inşallahayy canım ya geçmiş olsun..benim de plasantam (her ikisi de) rahime yapışık..bende üç hafta kadar raporluydum,hastanede de yattım..zor oluyor gerçekten..sonrasında da..hiççç hareket etmemen gerekiyorr...bazal metabolizmam hareketsizlikten çok düştü bu seferde 17. haftadayım ama altı kg aldımamann yaa napim..sağ salim doğsunlar da bebişlerimm..
slm kızlarr 2012 nin yazına diye planlanan düğünüm 8 ekim 2011 tarihine alındıeylüldede nikahımız var günü belli değil daha 8-9 ekim çanakkale kına gecesi ve düğün 15 ekim burdurda düğün :123:çok heyecanlıyım bir okadarda şakınım inş. istediğimiz gibi olur herşey gelinlik modeli beğenmeye başladım
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Ben yorgunum,uykusuzum dün pizza beklemekten uykusuz kaldımUrfa sıcakları başladı, okulda fena sıcaktı...Sınıfım çok kalabalık,aşırı bulantım oldu okulda Artık öğrencilerime bile tahammülüm kalmadı sabır sabır 3 haftamız kaldı tatil geliyor şükür
neyseki 3 hafta kaldı canım, seminerler de bu kadar zorluk yaşamazsınAh canım şimdi çok çok iyi anlıyorum öğretmenleri. benim annemde öğretmendi ama evin küçüğü benim hamilelik falan görmedim...Okuldan sonra seminer var 2 hafta onada katılmam lazım,rapor lazım çünkü seneye. En azından çocuklar olmayacak öğretmenelr odasında oturup gidicez...
canım asker kızı olduğumdan o fönle büyüdm ben, herkes mi aynı olur yaasker hep aynı fönü çekiyor işte napsın. kabartabildği kadar kabartır böyle, dışarı doğru uçları. havalı bi fön işte.
bence kırık fön yaptırabilirsin derincim yakışır sana
selam hatunlar nasılsınız????
ben sinirliyim bugün biraz diyete başladım da :86: yemeyince sinir oluyo bende:)
derincim eğlence varmış sanırım ben de bi kere gittim çok komikti:) herkes çıkıo oynuyo falan.. ben gri dizde bir elbise giymiştim altına topuklu ayakkabı bir de düz fön çektirmiştim sade makyaj bir de güzel omuştu:) çok abartılı gelenler de oluyor çok sade de ama sade olmak daha güzel bence:)
evet diyet canm yakında kitap yazcam usta oldum artık kilo alıp vere vere:86:
o ve büyük göğüsleriyle sırıta sırıta oynarsın:)bide etrafında elli tane yalakası vardır gerdan kıranay ben çok eğleniyorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?