Asker Eşleri

ay alemler yaa,o güneş gözlüğüde olmazsa olmaz 37 ekran tv gibibide şalları vardır omuzda asla inmez ordan,kösüm kösümde kösülürler,hanfendi demezsen gözünün içine bakarlar

hahahahahahahahayır olmayız ya dimi lütfen biri bana bizim de öyle olmayacağımız söylesinnnnnnn

ben kesin öyle bi fön çektircem

kıslarr...ne çok soru soruyosunuz diceksiniz belkim..ama burda bunun için varım dimi ama
ben evleneli sekiz ay oldu ve bu sekiz ayda sadece eşim bir kere gelebildi izne..bunu neden diyorum, şu açıdann..eşimle hiç birlikte olamadık..yanımda olmadıgı için de komutanlarından ziyarete vs gelmediler..lojman konusunda herkes bişiler diyor.yok çat kapı gelirler ikiz bebeklerinle çok zorlanırsın vs..yemekler,ziyaretler hiç bitmez...
tecrübelerinizi paylaşır mısınızz benimlee..nütfenn..kafam çok karışık..

bir de ben gittiğimde bana küçük genç kız muamelesi yapmışlardı ya.. ne küçükmüşsün falan die sinir olmuştum

Onu bana da yaptılar canım. 22 yaşındayım diyince çok şaşırdılar. "Ne gerennkk vardıı hemen evlendin hayatını yaşasaydın bebaağimmm" dedi biri, bende hayatımı eşimle yaşamak için evlendim demiştim de bozulmuştu

ay alemler yaa,o güneş gözlüğüde olmazsa olmaz 37 ekran tv gibibide şalları vardır omuzda asla inmez ordan,kösüm kösümde kösülürler,hanfendi demezsen gözünün içine bakarlar

yok bacım büyük başlar deli gibi hazırlık istediklerinden kesinlikle haber verirler sen merak etme

monaroza biz de alkış tutarız
evet tecrübeliyim o konuda kuzum harika alkışlarım

Son düzenleme:

Ben de pek deneyimli değilim canım, 10 ay oldu evleneli ama 5 aydır aynı şehirdeyiz,tayin durumlarından dolayı. O 5 aydada, bana 3 kez geldiler, ben de 1 kişiye gittim bunlar toplu olanlar Bazen eşim arar bu hanfendiler bi yerlere ziyarete giderler bizimkilerde haber gelir eşleriniz gelsin diye ama ben hiç gitmedim çünkü okulda oluyorum o süre zarfında. Ama imalı laflar gelmiş eşime hiç katılmıyor diye. Ama allah için çat kapı olmuyor,en az bir gün önceden haber veriliyor.

ben ordu evinde masalarda duran general-amiral yazısı varya onu arakladım:)tabur bize oturmaya geldiğinde de onu koydum masaya süper oldu

düşük tehditi geçirmiştim kızlar onun üstünede kasık ağrım bi türlü geçmemişti meğer plesantam aşşağıda ve arkadaymış o yüzden yatıyorum,çok teşekkürler..

geçmiş olsun canım

bebişlerine sağlıkla kavuşursun inşallah

hayırlı olsun canım, heyecan çabuk başladı desene

derinciğimm , bilirim bu bulantıları. birde uyku bastırırdı ki sorma. uyumamak için 1 sn oturamazdımm. bir gün öğretmenler odasında oturduğum yerde dalmıştım. müd bey uyandırmıştı

neyseki 3 hafta kaldı canım, seminerler de bu kadar zorluk yaşamazsın

bende diyetteyim. istermisiniz bir diyet grubu oluşturalımmm

evet diyet canm yakında kitap yazcam usta oldum artık kilo alıp vere vere:86:

:13::13::13:

o ve büyük göğüsleriyle sırıta sırıta oynarsın:)bide etrafında elli tane yalakası vardır gerdan kıranay ben çok eğleniyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…