- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Ben de yemezsem pek asabi olurum:44: Evet eşimde sen sıkılırsın orda oynayıp duruyolar dediBen de izlerim oynayanları artık...Zaten sade olurum canım,normaldede aşırı makyajı sevmem yapmamda,hafif yaparım kendim,saçlarımıda kalın bi maşayla kıvırırım iri dalgalar olur tamamdır
ben de:) ben de çok sıkılmıştım oturdum izledim öyle. evet sade olmak güzel...
Ne kadar fazlan var canım?
Ben de sıkılıorum eğlencelerde, hiç oynak değilimdir. Seçimlerin güzel bu arada.
bide en düşük rütbelinin eşiysen ve gençsen komutanın katana karısı seni elinden tutar çeker piste
o ve büyük göğüsleriyle sırıta sırıta oynarsın:)bide etrafında elli tane yalakası vardır gerdan kıranay ben çok eğleniyorum yaaaaa
o ve büyük göğüsleriyle sırıta sırıta oynarsın:)bide etrafında elli tane yalakası vardır gerdan kıranay ben çok eğleniyorum yaaaaa
Yok canım rütbe konusunda sıkıntımız yok çok şükürama eşimden rütbeliler mevcut ayy onlar gelir çıkarırlarmı acaba beni:44: O hatunlar bize çaya gelmişleri de iyi gibiydiler yaşlıydı hepsi
ben bir kere gittim ve olup bitenleri uzun süre idrak edememiştim ee cahillik işte en sonunda kendimi deli gibi alkış tutarken bulmuştum, baya çoşturuyorlar insanı yaa haksızlık etmeyelim:86::86:
ay ne güzel heyecanlar,rabbim bir ömür mutlu etsin inşallah...bende düğünümle ilgili herşeyi burda paylaşmıştım
sweet bahsetmiş ya asker eşi fönü diye kesinlikle öyle,yağmur çamur işlemiyo hep bi tavus kuşu havası,nasıl didikliyolarsaperuze gibi
sweet bahsetmiş ya asker eşi fönü diye kesinlikle öyle,yağmur çamur işlemiyo hep bi tavus kuşu havası,nasıl didikliyolarsaperuze gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?