Asker Eşleri

ben de sevmem ortamları, oynamam da.zaten eşimin görev yaptığı yerde oturmadığımız için onlar da beni benimseyemediler bi türlü:26: ama çocukken oynardım valla

o ve büyük göğüsleriyle sırıta sırıta oynarsın:)bide etrafında elli tane yalakası vardır gerdan kıranay ben çok eğleniyorum yaaaaa

bide en düşük rütbelinin eşiysen ve gençsen komutanın katana karısı seni elinden tutar çeker piste

Yok canım rütbe konusunda sıkıntımız yok çok şükür ama eşimden rütbeliler mevcut ayy onlar gelir çıkarırlarmı acaba beni:44: O hatunlar bize çaya gelmişleri de iyi gibiydiler yaşlıydı hepsi

o ve büyük göğüsleriyle sırıta sırıta oynarsın:)bide etrafında elli tane yalakası vardır gerdan kıranay ben çok eğleniyorum yaaaaa

ben bir kere gittim ve olup bitenleri uzun süre idrak edememiştim ee cahillik işte en sonunda kendimi deli gibi alkış tutarken bulmuştum, baya çoşturuyorlar insanı yaa haksızlık etmeyelim:86::86:

sweet bahsetmiş ya asker eşi fönü diye kesinlikle öyle,yağmur çamur işlemiyo hep bi tavus kuşu havası,nasıl didikliyolarsaperuze gibi

bide çocuk yuvasına yada huzur evine götürürler sizi bi otobüs kadın:)nasıl güleceğim geliyo anlatamam,otobüse binip bağırasım geliyo''napıyosunuz len subay garıları''diye,sonrada hemen kaçacam

bir de ben gittiğimde bana küçük genç kız muamelesi yapmışlardı ya.. ne küçükmüşsün falan die sinir olmuştum

Son düzenleme:
sweet bahsetmiş ya asker eşi fönü diye kesinlikle öyle,yağmur çamur işlemiyo hep bi tavus kuşu havası,nasıl didikliyolarsaperuze gibi

Bize geldiklerindede çok komiktiler. bi tanesi yağmurlu bir urfa akşamında eve çaya gelirken başında güneş gözlüğüyle geldi. Bi de yediler yediler sonrda benden tansiyon aleti bulmamı istediler,fellik fellik tansiyon aleti aradık! ve tansiyonlarını ölçüp ilaç içtiler Ya bizde mi böyle olcaz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…