ayyy çok canım sıkılıyorr:44::44::44:
merhaba hanımlar..
düşük yaptım benşuan benım için hersey boş anlamsız evde sevıncımde kalmadı..dokor kendımı suclamamamı ilahi takdir böyleymiş demek ilerse sakat olacakmıs dedi.. ben yınede kendımı acaba sundanmı bundanmı demekten alamıyorum kendımı.. eşimde benım yanımda gayet gucluydu ama tek basına kalınca gizli gizli ağladı ben görmedim sanıyor
trene bınmeden öncekı gece cok sıddetlı agrım oldu -adet sancısı halt etsın- bende sanıyordumkı bebegım bana tutunmak için savas verıyor içerde oyuzden bu agrıyı sancıyı cekıyorum ben .
iyki geldım evıme en azından burda rahatca aglıyuorum kasmama gerek yok..buarada ailelere soylemıces doktor 3ay sonra dedi ama kısmet insallah allah tekrar verır..
çok kısa bı surede olsa annelık duygularını tattım.. yettimi ? yetmedi elbet.. ama bunada sukur dıyorum kendimce.. nasıl hamıle oldugum zaman sevıncımı içimde yasadıysam sımdıde bebegımın kaybetmenın acısını içimizde yasıyacagız mecbren..arkadaslarıma bile diyemedim aileme karsı bi boşbogazlıkları olur dıye (eskısehırdekı lise ve ortaokul arkadaslarıma)arkadaslarım demese bile anneleri ağzından kacırır filan babam zaten kanser hastsı annem şekerli.. onlar bu masala inanmaya devam edecekler artık.. yenı bi masala baslayana kadar..
Rabbim kımseye yasatmasın benım bu durumumu...
offf çok üzüldüm cnm yaa.. bende merak ediyordum yoktun kaç gündür..
içimde bi sıkıntı vardı bugün..
neyse geçmiş olsun cnm.. 3 ay sonra tekrar müjdelendirmeni bekliyoruz..
merhaba hanımlar..
düşük yaptım benşuan benım için hersey boş anlamsız evde sevıncımde kalmadı..dokor kendımı suclamamamı ilahi takdir böyleymiş demek ilerse sakat olacakmıs dedi.. ben yınede kendımı acaba sundanmı bundanmı demekten alamıyorum kendımı.. eşimde benım yanımda gayet gucluydu ama tek basına kalınca gizli gizli ağladı ben görmedim sanıyor
trene bınmeden öncekı gece cok sıddetlı agrım oldu -adet sancısı halt etsın- bende sanıyordumkı bebegım bana tutunmak için savas verıyor içerde oyuzden bu agrıyı sancıyı cekıyorum ben .
iyki geldım evıme en azından burda rahatca aglıyuorum kasmama gerek yok..buarada ailelere soylemıces doktor 3ay sonra dedi ama kısmet insallah allah tekrar verır..
çok kısa bı surede olsa annelık duygularını tattım.. yettimi ? yetmedi elbet.. ama bunada sukur dıyorum kendimce.. nasıl hamıle oldugum zaman sevıncımı içimde yasadıysam sımdıde bebegımın kaybetmenın acısını içimizde yasıyacagız mecbren..arkadaslarıma bile diyemedim aileme karsı bi boşbogazlıkları olur dıye (eskısehırdekı lise ve ortaokul arkadaslarıma)arkadaslarım demese bile anneleri ağzından kacırır filan babam zaten kanser hastsı annem şekerli.. onlar bu masala inanmaya devam edecekler artık.. yenı bi masala baslayana kadar..
sağol canım benım insallah.insallah o gunlerı tekrar görürüm allah tekrar verır bana..doktor 3ay demese ben hemen baslıcaktım bedenım ancak kendını toparlarmıs öyle dedi..
Allah kımseye yasatmasın ınanamadım doktrlara işine ogretmeye kalktım!! gormuyorsunuz işte orda orda dedım( önce üstten baktılar goremeyınce alttan bakacakları zaman kendılınden aktı gitti bende kanamam oluyo dıe kasmıstım kndımı gitmesim bebegım bırakması benı dıye (( doktorda kasma kendını yoksa kurtaj etmek zorunda kalırız kalrız dedi hala daha ınanamıyorum sankı bebegım benımle de sankı baska biri dusuk yapmıs gibi.. nası atlatıcam bugunlerı bılmıyorum
çok sağol handan ablam
Nurcum çok üzüldüm canım benim ne diyebilirimki bu durumdasen yeterki üzülme herşeyin bir sınavı vardır rabbim bu mutluluğu tekrar yaşatır sana canım benim çok geçmiş olsun
neden düşük olmasaydı sakat olurdu dedi orasını anlayamadım..
bende kaç gündür yediğim peynirin patörize olmadğını öğrendim..
çok korkuyorum nur.. bilinçsizce neler yapmışım
çok sağol handan ablam( insallah bugunlerıde atlatıcam biraz zor olsada..tek kanamamı gorseydım belkı daha cabuk unuturdum ama doktorlar inanmam için artık ben umudumu keseyım dıye düşmüş olan bebegımı gosterdıler bana ,ondan sonra kahrldum zaten minicikti beyni tabi hemsire onu iki parmagıyla ezdi o ayrı daha yenı olusuodu kolları vs..neyse daha anlatmıyım senınde için bi tuhaf olmasın ablam.. et yemegı çok seven ben dunden itibaren etten nefret edıyorum et görmek istemıyorum.. aklıma bebegım gelıyor.. ağlamıyım dıyorum ama yaslar kendılınden akıp gidiyor elımde değil..
canım il 3ay ıcınde dusen bebekler allah tarafındanmıs ilerde sakat olma olasıgı yuksek olan bebeklermıs bu bebekler doğal dengeyı korumak içinmiş falan filan benımkısıde ondanmıs işte doktor uzun uzun acıklama yapmıstı kendımde suc aramamam için..
canım korkma ama bundan sonra markalı peynır yogurt ve sut almaya dikkat et.. acıkta satılan penirlerden alma sakın..
gerci ben hep pınardı aldıklarım aman bebegıme bişey olmasın dıye belkıde fazla pımpırıklendım ne bilim , oyle yada boyle nasip değilmiş bana bebegımin yasaması..
o ve büyük göğüsleriyle sırıta sırıta oynarsın:)bide etrafında elli tane yalakası vardır gerdan kıranay ben çok eğleniyorum yaaaaa
dün geceki muhabbetten sadece bi msj alıntı yaptım.. muhabbeteti okuyunca zaten canım sıkılmıştı en çok bu msj canımı sıktı.. ben böyle muhabetleri asker eşlerine yakıştıramıyorum.. burayı sadece biz okumuyoruz ziyaretçilerde oluyor.. beğenmiyorsanız çayları gitmesiniz olur biter kişilerin arkasından böyle konuşmaya gerek yok.. çok eleştirdiğiniz noktalar varsa özelden yazma taraftarıyım. asker eşleri çayların ardından böyle muhabbet yaparsa diğer kişileri düşünemiyorum bile. 1,5 yıldır bu topikteyim böyle muhabbet olmamıştı hiç ben gerçekten üzüldüm..
her mesleğin güzellikleri olduğu kadar olumsuzlukları da vardır....arkadaşları da şu stresli günlerde eğlenmek için yazılar yazmışlar gülmüş eğlenmişler....dikkat edersen arkadaşım ciddi ciddi yazılan birşey yok...bu kadar katı olmamak lazım..ortamı germemek lazım diye düşünüyorum...tabi o da sizin düşünceniz saygı duyarım ...
merhaba hanımlar..
neden düşük olmasaydı sakat olurdu dedi orasını anlayamadım..
bende kaç gündür yediğim peynirin patörize olmadğını öğrendim..
çok korkuyorum nur.. bilinçsizce neler yapmışım
içini ferah tut canım, çiğ et türevlerinden ve açıkta satılan yiyeceklere çok dikkat etSağlıklı doğmasından başka bi ileğim yok artık
ya ben albay karısı görünce cinleniyrum nedense:)
merhaba hanımlar..
bu sözler sizin arkanızdan söylenseydi.. acaba hala aynı düşüncede olurmuydun??
dün geceki muhabbetten sadece bi msj alıntı yaptım.. muhabbeteti okuyunca zaten canım sıkılmıştı en çok bu msj canımı sıktı.. ben böyle muhabetleri asker eşlerine yakıştıramıyorum.. burayı sadece biz okumuyoruz ziyaretçilerde oluyor.. beğenmiyorsanız çayları gitmesiniz olur biter kişilerin arkasından böyle konuşmaya gerek yok.. çok eleştirdiğiniz noktalar varsa özelden yazma taraftarıyım. asker eşleri çayların ardından böyle muhabbet yaparsa diğer kişileri düşünemiyorum bile. 1,5 yıldır bu topikteyim böyle muhabbet olmamıştı hiç ben gerçekten üzüldüm..
günaydın hanımlar, okumaktan yazamadım baya kaynatmışsınız ama en sonunda kasvetlinin yazısını okuyunca çok kötü oldum
benim annem de albay eşi madeofhonorcum, öyle deme çok tatlıdır anneciğimm
canım benim sanırım yanlış anlaşıldım ben genelleme yapmak istememiştim aslında eminim öyledir kaldıki bende bir subay eşiyim ve ileride de albay eşi olmaya namzetim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?