selam canım, aramadın diye mi küsmüş:26:
inşşçok güzel sürprizler yapıcam ona..şu oğluşum biraz daha büyüseydi hayırlısıyla
yaff sweetcim aramadım..aramalarına dönemedim..ilgisine karşılık veremedim vs..
insallah canım benımmSağlıklı doğmasından başka bi ileğim yok artık
insallah canım çok tşk ederim cok sagolkasvetli çok geçmiş olsun canım...hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elde maalesef....dışadan söylemesi kolay tabi acıyı sen kendin yaşıyorsun...Allahım umarım ilerde sağlıklı bir evlat daha verir sana
insallah nilgün ablam hala ınanamıyorum sanırım 1hafta gecınce ancak ozaman beynıme sözgecırebılırım artık annemler gelcekti neysekı secim varda 2hafta sonra gelcekler bakalım ozamana kadar ancak toparlarım kendımı.. annemlere karsı nası rol yapıcam bılmıyorum söyleyemedım ıkısıde hasta oldukları için.. kısmet eylüle kaldı artık bakalım..nurcuğum çok geçmiş olsunüzüntün çok büyük anlıyorum. inşallah Allah sağlıklı bebekler verecek canım. kızkardeşim de aynı şekilde düşük yaptı. onun oktoruda aynı şeyleri söylemişti. doğanın konunu güçsüz olan bebekler tutunamıyorlar demişti. ardından 4-5 ay sonra yeniden bebek sahibi oldular. şimdi kocaman ve çok güzel bir kızları var
içini ferah tut canım, çiğ et türevlerinden ve açıkta satılan yiyeceklere çok dikkat et
sağol canım benımmm ınsallah...günaydın hanımlar, okumaktan yazamadım baya kaynatmışsınız ama en sonunda kasvetlinin yazısını okuyunca çok kötü oldum
benim annem de albay eşi madeofhonorcum, öyle deme çok tatlıdır anneciğimm
canım seni nasıl teselli edeceğimi bilemedim ki, çok çok üzüldümnasıl sevinmiştim haberini okuyunca. her şeyde bi hayır vardır diye düşün tatlım. bak bi kaç önce çok yakın bi arkadaşım da hamileliği çok yeniyken düşük yapmıştı, aynısını onun doktoru da söylemiş. bünye sağlıksız bebeği ilk aylarda atarmış. kızcağızın baya kanaması olmuştuk çok korkmuştuk.sana bişey olmadı ya tatlım, ona şükretmen lazım şimdi. nasılsa bebiş bi gün sana gelicek,sen istemesen de beklemesen de ne mucizeler oluyor hayatta
serpilcim çok sagol canım.. böyle seyler okuudkca teselli oluyorum baklaım kısmet insallah tekrara bende o duyguları yasarım..hayırlısı buymus demek bile bana sacma gelsede elımden baska carem yok sonucta.kasvetli ne demeliyim bilemiyorum sen kendini üzme ve hiç bişey içinde kendini üzeme şunu bilki bu durumda senin hiç bir suçun yok sadece şöyle düşün o canı sana veren allahtı alanda o oldu her şerde bir hayır vardır birde böyle düşün ablamın bebegi düşmüştü aradan 4 ay geçti yine hamilekaldı şimdi yiğenim dogdu bile sen canını sıkma yeter...
çok tşk ederim canım .. insallah insallah.. ara ara ağlama krizlerim gelıp gidio işte.sende dusuk yaptın sanırım?kasvetli büyük geçmiş olsun canım,rabbim sabrını versin sabrınında karşılığını versin inşallah..Şuan neer hissettiğini çok iyi anlıyorum ama zaman acının tamamını almasada dindirecek emin ol
kasvetli çok geçmiş olsun çok üzüldüm okurken, allahım güç versin sana. umarım ilerde hayırlı sağlıklı evlatların olur.
kasvetli hoşgeldin canım, daha iyisin sanırım. kendini üzme tek başınayken, burda bağır çağır rahatla, biz dinleriz seni
sagol cnım benım hoşbuldumevet daha iyiyim ağlama krizim bitti burnum acayıp tıkandı sumukten-midenız bulanmasın-bende artık zırlamıyorum..
yok sweetcim eger depresyone girmek istesem hemen dusuk yapanlar topiğinde alırdım solugu herkesın acıklı hıkayesını dınler bide onlar için agıt yakardım evekolay değil elbet ama biyerden hayatı ciddiye almamak gerek belkide kimbilir..
sen nasılsın?
haklısın canım, hayat sen istesen de istemesen de yapacağını yapıyor.
ben de iyi sayılıyırım, eşimin diyarbakır uçak biletini aldım bugün...tek yön..dönüş bileti yok ilk evlilik yıldönümümüzde yanımda olmayacak
ahh canım benım kıyamam( inan çok uzuldum.. peki senın gitme durumun varmı ogune has mesela izin alsan yada eşin izin alma durumu olacakmı??
canım yahaklısın canım, hayat sen istesen de istemesen de yapacağını yapıyor.
ben de iyi sayılıyırım, eşimin diyarbakır uçak biletini aldım bugün...tek yön..dönüş bileti yok ilk evlilik yıldönümümüzde yanımda olmayacak
yokmuş canım, eşimin gideceği gün başlaması gerekiyormuş. konvoy halinde intikal ediliyormuş, yani ben otobüse bineyim gideyim denilecek bi yer değilmiş. eş götürmesi yasakmış zaten eşiminalışıyoruz canım biz de yavaş yavaş, baya bi ağlarım artık ben burda eşim gidince size.
hımm anladım canım2yıl dile kolay olsada umarım senle eşin için çok cabuk gecer canım
bak aklıma ne geldi.. bu 2yılda kendıne gunluk tarzı bi defter al ve esıne olan özlemını o deftere yaz ister şiir olur ister aklına gelen bi şarkı sözü yada bildiğin düz yazı..ama mutlaka tarih at olurmu..
eşim yurtdısı seyrıne -ispanya-çıktıgında malum tlfda haftada 1kez ancak arayabılıyordu benı bide msndede karsılasamıyorduk bi turlu elektırık gazabına ugruyordum eşim gelıyor aşkımmm yazıyor pat elektıkler gidiyorr ayy gelde sınırr olma...
bizde careyı uzunnn uzunnnn mail mektuplar yazmakta bulduk hala durur silmedim .. o mail mektupların klasörude ayrı zaten..
6sında yine yurtdısı var ve 2ay duyorlar ama kesın 3ayı bulurbiz yıne mektuplaşıcaz mecburenn
kızlar ev aramaya çıkıyorum hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?