Asker Eşleri

akşam çaylardan gecelerden konuşmuşsunuz ya...ben çok severdim ankaradayken walla iyi kadınlardı hem gecelerimiz olurdu....hem tabur günümüz vardı....hem de lojmanda apartman günümüz vardı...eğitimli hoş sohbet kültürlü insanlardı..askercilik rütbecilik olayına şahit olmadım katıldığım gruplarda.....çok özledim o günleri

Kızlar kusura bakmayın belki aranızda beni patavatsız bulanlar olabilir ama beni tanıyan arkadaşlarım bilir ben bilgisayarın başından kaltığımda da böyleyim,bu meslek beni böyle yaptı,kader utansın

canım en yakın arkadaşlar arasında küslük olmaz zaten, biz de en yakın arkadaşımla bazen işten güçten aylarca konuşmadığımız olur ama ne zaman çağırsam koşar gelir her ihtiyacıma ben de onunkine aynı şekilde koşarım ne olursa olsun. beni niye aramadın diye düşünmeyiz hiç. ama başka bi tane arkadaşım da bana bu yüzden trip atmıştı, ben aramıyormuşum sormuyormuşum diye. benim de hayatımın en sıkıntılı dönemlerindendi,kpss ye hazırlanıyordum bi taraftan nişan girdi araya bi taraftan da babannemi kaybetmiştik aniden. gelmiş beni niye aramıyorsun diyince ben de asıl ona kızmıştım benim ne halde olduğumu bilemeyecek kadar yabancı mısın diye.

Sağlıklı doğmasından başka bi ileğim yok artık
insallah canım benımm ocak ayını bende senın gibi ipkle cekıcem sen ve diğer topıktekı hamişlerin bebeıslerı dogacak ınsallah..cinsiyetler belli olucak mavilermı pembelermı cok olucak görecegız hepbırlıkte
insallah canım çok tşk ederim cok sagol düne göre daha iyiyim eşim resmen hastaneden suruyerek cıkardı benı arabaya yerlestırdı.duuskte yapsam gommek istedım bebegımı ama vermediler bana
insallah nilgün ablam hala ınanamıyorum sanırım 1hafta gecınce ancak ozaman beynıme sözgecırebılırım artık annemler gelcekti neysekı secim varda 2hafta sonra gelcekler bakalım ozamana kadar ancak toparlarım kendımı.. annemlere karsı nası rol yapıcam bılmıyorum söyleyemedım ıkısıde hasta oldukları için.. kısmet eylüle kaldı artık bakalım..
masallah cok sevındım kardesıne nılgun abla.. darısı bana ozaman
sağol canım benımmm ınsallah...
benımde cumadan berı kanamam vardı ama gittiğim doktor bana progestorunu yuksek doz olan bi vajınal jel vermıstı(dusuk engelleyici) işte o jel kanamayı azaltmıs aslında benım cuma gecesı dusugum gerceklesmıs o jel yavaslatmıs olayı.. haftasonu dayanılmaz sancılarım oldu pztsi eve geldık esımle tabı esım erken gelmıs işten ben sırf hamıleyım dıye çok guzel bi sofra hazırlamıstı ama 5dk sonra cok siddetli kanamam oldu hastaneye gidince doktoru beklerken 2.pedi taktım canım oyle çok kanamam oldu meger dusuk yapmısım tabı haberım yok ben hala daha bebegımın kalbini duyma merasımındeydım.. eve geldık esım zorla agzıma tıkdı bişiler sonrada ialç içip ağlaya ağlaya uyumusum.. gece sayıklamısım biraz işte eşime donup senı baba yapamadım demısım..hiç hatırlamıyorum tabı dedıklerımı..
allah kımseye yasatmasın cok zor gercekten henüz kabullenemedım isyan etmemek içinde zor tutuyorum kendımı kader diyip avutunuyorum işte.
serpilcim çok sagol canım.. böyle seyler okuudkca teselli oluyorum baklaım kısmet insallah tekrara bende o duyguları yasarım..hayırlısı buymus demek bile bana sacma gelsede elımden baska carem yok sonucta.
çok tşk ederim canım .. insallah insallah.. ara ara ağlama krizlerim gelıp gidio işte.sende dusuk yaptın sanırım?
bi yerde okumustum dusuk yada vaktınden once ölü dogan bebekler cennetle cehennem arasında kalırmıs ,cennete giremezlermiş.. ( bebegımın ruhu şimdi kımbılır nerde?
kasvetli çok geçmiş olsun çok üzüldüm okurken, allahım güç versin sana. umarım ilerde hayırlı sağlıklı evlatların olur.

sağol canım benım aminn insallah..

Rabbim kımseyı benım durumumda bıraksın ınsallah aminnnn

kasvetli hoşgeldin canım, daha iyisin sanırım. kendini üzme tek başınayken, burda bağır çağır rahatla, biz dinleriz seni

kasvetli hoşgeldin canım, daha iyisin sanırım. kendini üzme tek başınayken, burda bağır çağır rahatla, biz dinleriz seni

sagol cnım benım hoşbuldum evet daha iyiyim ağlama krizim bitti burnum acayıp tıkandı sumukten-midenız bulanmasın-bende artık zırlamıyorum..
yok sweetcim eger depresyone girmek istesem hemen dusuk yapanlar topiğinde alırdım solugu herkesın acıklı hıkayesını dınler bide onlar için agıt yakardım eve kolay değil elbet ama biyerden hayatı ciddiye almamak gerek belkide kimbilir..

sen nasılsın?

haklısın canım, hayat sen istesen de istemesen de yapacağını yapıyor.
ben de iyi sayılıyırım, eşimin diyarbakır uçak biletini aldım bugün...tek yön..dönüş bileti yok ilk evlilik yıldönümümüzde yanımda olmayacak

ahh canım benım kıyamam ( inan çok uzuldum.. peki senın gitme durumun varmı ogune has mesela izin alsan yada eşin izin alma durumu olacakmı??

ahh canım benım kıyamam ( inan çok uzuldum.. peki senın gitme durumun varmı ogune has mesela izin alsan yada eşin izin alma durumu olacakmı??

yokmuş canım, eşimin gideceği gün başlaması gerekiyormuş. konvoy halinde intikal ediliyormuş, yani ben otobüse bineyim gideyim denilecek bi yer değilmiş. eş götürmesi yasakmış zaten eşimin alışıyoruz canım biz de yavaş yavaş, baya bi ağlarım artık ben burda eşim gidince size.

canım ya Allah sağsağlim kavuştursun sizi inş.hiç anlamadan geçsin şu 2 yıl inş.

hımm anladım canım 2yıl dile kolay olsada umarım senle eşin için çok cabuk gecer canım
bak aklıma ne geldi.. bu 2yılda kendıne gunluk tarzı bi defter al ve esıne olan özlemını o deftere yaz ister şiir olur ister aklına gelen bi şarkı sözü yada bildiğin düz yazı..ama mutlaka tarih at olurmu..

eşim yurtdısı seyrıne -ispanya-çıktıgında malum tlfda haftada 1kez ancak arayabılıyordu benı bide msndede karsılasamıyorduk bi turlu elektırık gazabına ugruyordum eşim gelıyor aşkımmm yazıyor pat elektıkler gidiyorr ayy gelde sınırr olma...
bizde careyı uzunnn uzunnnn mail mektuplar yazmakta bulduk hala durur silmedim .. o mail mektupların klasörude ayrı zaten..
6sında yine yurtdısı var ve 2ay duyorlar ama kesın 3ayı bulur biz yıne mektuplaşıcaz mecburenn

canım ya, çok güzel fikir. eşim yazmaz ama ben çıkmaya başladığımızdan beri önemli günleri falan da yazdığım bi defter tutuyorum. zaten tayini duyunca hemen aldım defteri elime. eşim dalga geçiyor hala günlük mü tutuyorsun diye. halbuki yıllardır ona mektup yazar gibi yazıyorum ben. gidince yine başlıcam artık. internete falan girebilir inşallah, msnde de görmezsem çatlarım

Son düzenleme:
sweetcim kıyamam sana ya,inşallah zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın da hemen biter bu zorunlu ayrılık...amannn ne zor bi meslek yaama biz varız unutma,hepimiz nerdeyse eşlerimizden ayrıyız,her zaman yanındayız canım..

okyonuscum nasıl heyecanlısındır şimdi bir an önce o büyük gün gelsin diye bekliyosundur

kasvetli malesef ben bebeğimi 35. haftamda kaybettim,kalbi durdu kızımın bu yüzden acını emin ol çok iyi anlıyorum,kendini sakın sıkma ve ağlamak istiyorsan ağla,şöyle düşün belki seni bundan sonra çok büyük bir mükafat bekliyor belki böylesi daha hayırlıydı senin için,allah bir daha yaşatmasın

madeofhonor, çok üzüldüm canım, başın sağolsun ne kadar zordur tahmin edebiliyorum, allah kimsenin başına vermesin...
acılarımızı bile tek başımıza yaşamak zorundayız değil mi kızlar? bazılarımız ailelerinden de uzakta üstelik, eşler de gidince insan kendini dinliyor hep. her şeye rağmen güçlü olmaya çalışmalıyız, birbirimize çok güzel destek oluyoruz seviyorum burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…