Asker Eşleri

asker eşi olmak...bir çeşit memuriyettir. üstelik bunun için ne maaş alırsınız ne de sosyal güvenceniz vardır.

__aslında hiç de katılmak istemediğiniz üst rütbelilerin her yemeğine, kokteyline, resepsiyonuna katılmak,

__eşinizle kanlı bıcaklı olsanız dahi o resepsiyonlarda komutandan sonra rütbe sırasına göre dansa kalkmak,

__sizden daha alt rütbede görev yapan her personelin özel günlerinde * mutlaka ziyarete gitmek,

__her bayramda hazır kıta beklemek,

__ eşinizin en özel anınızda da olsa gelen telefonu yanıtlaması gerektiğini bilmek ve bunu anlayışla karşılamak,

__iki yılda bir tüm eşyalarınızı toplamak, paketlemek, bir hafta sonra başka bir yerde açmak

__ön balkona çamaşır asamamak,

__resmi bayramlarda arka balkona da çamaşır asamamak,

__eşiniz operasyondayken kafayı yemek üzere de olsanız gene de asker eşi olarak metin olmak ve birinci maddede bahsedilen her resepsiyona, davete, çaya, toplantıya saçınız fönlü, makyajınız yapılı gitmek,

__bir gün eşinizin ölüm haberini getirirler mi korkusuyla lojmanlarda gezen ambulansları korkuyla izlemek, sizin apartmanın önünde durmayınca derin bir nefes almak,

o ambulansın belki de eşinizin yanındaki diğer rütbelinin evinin kapısında duracağı gerçeğini görmezden gelmek,

__bir gün, eşiniz yerine, evlendiğiniz ilk andan beri boynunda taşıdığı künyesi size teslim edilince metin olmak, eşinizi asker selamı ile uğurlamaktır.

bir asker torunu, kızı ve eşi olarak beğenerek alıntı yapıyorum kızlar

kasvetli çok geçmiş olsun çok üzüldüm okurken, allahım güç versin sana. umarım ilerde hayırlı sağlıklı evlatların olur.

-o msjından az çok karakterin çıkıyor canım tanımaya gerek yok..
-görüntülü konuşmamı yaptınızda sonradan anlaşılmıyor???
-çaylara gitmek istemiyorsan arar bahaneni bildirir gitmezsin EN AZ senin kadar biiliyorum
-kapris asker eşlerine değil bayanlara özgüdür..
bunlar sana cevabım..
ben fikrimi gayet düzgün bi msjla belirttim.. karşımda bu ukala ve seviyesizce mesajı buldum.. bundan sonra ne dersen de asla ve asla cvp yazmıycam sana.. zaten ilk defa böyle bi msj gördüm topikten oda sana yakışır..

kötü söz sahibine yakışır diyor seni küçük dünyanda başbaşa bırakıyorum

elam bayanlar...umarım keyifler yerindedir...ben okula gidemedim bugun...çok yorgundum...ama evde yine yorulsamda okula gitseydim fena olacaktım...sizler napıyorsunuz bakalım

elam bayanlar...umarım keyifler yerindedir...ben okula gidemedim bugun...çok yorgundum...ama evde yine yorulsamda okula gitseydim fena olacaktım...sizler napıyorsunuz bakalım

selam canım iyidir sen napıyosun? kız ne var evde böyle topla topla bitiremedin..sen ev topluyorum dedikçe ben de toplamak istiyorum ama bakıyorum toplayacak bişe bulamıyorumm

selam..bugün moralim çok bozuk...en yakın arkadaşım bana küsmüş böyle söyleyince ilkokulda gibi hissettim:26: kırılmış darılmış işte...çok da haklı..onu o kadar ihmal ettim ki..pöööffff

bir de geçmiş sayfalarda birisi tuzlayı sormuş...ben gitmiştim yıllar önce güzeldi lojmanlar..mesaisini bilemem tabi

birtane sen bizim birtanemisin?hani beni bu topikle ilk tanıştıran?
en yakın arkadaşınsa düzelir merak etme arada olur böyle şeyler..

selam canım iyidir sen napıyosun? kız ne var evde böyle topla topla bitiremedin..sen ev topluyorum dedikçe ben de toplamak istiyorum ama bakıyorum toplayacak bişe bulamıyorumm
ben de anlamıyorum ki ya o eşyaları aldığım güne selam gönderiyorum ya ....hayır kahvaltı takımının ne gereği varsa oturup her sabah servis tabaklarıyla yumurtalıklarla kahvaltı ediyoruz ya sankibunun gibi gereksiz birsürü şey...hayır 3 senedir bir kere kullanmadığım saçmalıklar var
esas duruşta selam diyorum matarani tam bir asker eşi gibi:)
eferim öyle olacaksın heyt haddini bil:)
selam matarani, tadını çıkar evde olmanın ohh mis, okul asmak içindir
evetya öğrencilik günlerindeki gibi dicem ama o zaman doktora gidip belgeletmek zorunda değildik en azında...ahh öğrencilik ahhh

en yakın arkadaşsa küsmemiştir merak etme...kırılmştır...affettirirsin kendini canım

kasvetlim çok geçmiş olsun cnm dr çok güzel açıklamış allah inş. istediğin zamanda sağlıklı bir bebiş verir sana hem eşinde yanın da olur bu sefer

amma kaynatmışsınız yavvv.bu çay çorba işlrini bende sevmiyorum katılmıyorum da çalışmıyorum ama yine de gitmem.3.5 sene de hiç çaya gitmedimemri vaki olmazsa canım isterse ileri de belki giderim
ama eşli akşamlara katılıyoruz nöbet falan olmazsaama buradakiler tatlı bayanlardı, bu sene gidiyor hepsi gelecekler nasıl olur bilmiyorum

anacım bigün bu çay işinde bana sunuculuk görevi verdiler işte o vakit dedim kocama vur ordan dokuz sekizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…