günaydın hanımlar, okumaktan yazamadım baya kaynatmışsınız ama en sonunda kasvetlinin yazısını okuyunca çok kötü oldum
benim annem de albay eşi madeofhonorcum, öyle deme çok tatlıdır anneciğimm
canım benim sanırım yanlış anlaşıldım ben genelleme yapmak istememiştim aslında eminim öyledir kaldıki bende bir subay eşiyim ve ileride de albay eşi olmaya namzetim...
biliyorum canım benim ben anladım seni, doğdum doğalı bu ortamlardayım ben. o fönü de elli kere çektirdim zateninsanın kendisiyle dalga geçebilmesi güzel bişey bence, biz annemle bile kendi aramızda şakalaşırız hep.
bu topikte olmasın kızlar böyle tartışmalar ya, hep söylüyorum bizi bizden başka kimse anlayamaz ki
Şimdiiii sen beni tanımıyorsun bu birrrr ikincisi biz bu muhabbetleri yaparken yoktun dolayısı ile ortamın nasıl olduğunu nasıl geyik yaptığımızı bilemezsin bu ikiiiiiiiiiii,çayları beğenmesekde gitmek zorunda kalıyoruz emirle gidiyoruz bilmiyosan öğrenirsin bu üçççççç,ben kendimizle dalga geçebilirim eğer gerçekten personel eşiysen sende geçebilirsin ama başkasının geçmesine asla izin vermem bu dörtttttt biz bunları konuşmasakda sanki sivildekiler bunları bilmiyo yapılan kaprisleri görmüyo bu beeeeeeeeş artııı bu asker eşlerine bir genelleme değildir kendini bilmeyelere özgü davranışlardır bunları yapman için asker yada doktor eşi olmana gerek yokinsanın kişiliğiyle alakalı birşey bu buda altııııııııııııı ayrıca EŞİM ASKER BEN DEĞİLİM ORDAKİ DÜZENEDE UYMAK ZORUNDA DEĞİLİM ASKER EŞLERİ ŞÖYLE OLMALI BÖYLE OLMALI DİYE Bİ KURALDA YOK OLSADA UMRUMDA OLMAZ
-o msjından az çok karakterin çıkıyor canım tanımaya gerek yok..
-görüntülü konuşmamı yaptınızda sonradan anlaşılmıyor???
-çaylara gitmek istemiyorsan arar bahaneni bildirir gitmezsin EN AZ senin kadar biiliyorum
-kapris asker eşlerine değil bayanlara özgüdür..
bunlar sana cevabım..
ben fikrimi gayet düzgün bi msjla belirttim.. karşımda bu ukala ve seviyesizce mesajı buldum.. bundan sonra ne dersen de asla ve asla cvp yazmıycam sana.. zaten ilk defa böyle bi msj gördüm topikten oda sana yakışır..
elam bayanlar...umarım keyifler yerindedir...ben okula gidemedim bugun...çok yorgundum...ama evde yine yorulsamda okula gitseydim fena olacaktım...sizler napıyorsunuz bakalım
elam bayanlar...umarım keyifler yerindedir...ben okula gidemedim bugun...çok yorgundum...ama evde yine yorulsamda okula gitseydim fena olacaktım...sizler napıyorsunuz bakalım
selam..bugün moralim çok bozuk...en yakın arkadaşım bana küsmüşböyle söyleyince ilkokulda gibi hissettim:26: kırılmış darılmış işte...çok da haklı..onu o kadar ihmal ettim ki..pöööffff
ben de anlamıyorum ki ya o eşyaları aldığım güne selam gönderiyorum ya ....hayır kahvaltı takımının ne gereği varsa oturup her sabah servis tabaklarıyla yumurtalıklarla kahvaltı ediyoruz ya sankiselam canım iyidir sen napıyosun? kız ne var evde böyle topla topla bitiremedin..sen ev topluyorum dedikçe ben de toplamak istiyorum ama bakıyorum toplayacak bişe bulamıyorumm
eferim öyle olacaksın heyt haddini bil:)esas duruşta selam diyorum matarani tam bir asker eşi gibi:)
evetya öğrencilik günlerindeki gibi dicem ama o zaman doktora gidip belgeletmek zorunda değildik en azında...ahh öğrencilik ahhhselam matarani, tadını çıkar evde olmanın ohh mis, okul asmak içindir
selam..bugün moralim çok bozuk...en yakın arkadaşım bana küsmüşböyle söyleyince ilkokulda gibi hissettim:26: kırılmış darılmış işte...çok da haklı..onu o kadar ihmal ettim ki..pöööffff
birtane sen bizim birtanemisin?hani beni bu topikle ilk tanıştıran?
en yakın arkadaşınsa düzelir merak etme arada olur böyle şeyler..
en yakın arkadaşsa küsmemiştir merak etme...kırılmştır...affettirirsin kendini canım
kasvetlim çok geçmiş olsun cnm dr çok güzel açıklamış allah inş. istediğin zamanda sağlıklı bir bebiş verir sana hem eşinde yanın da olur bu sefer
amma kaynatmışsınız yavvv.bu çay çorba işlrini bende sevmiyorum katılmıyorum da çalışmıyorum ama yine de gitmem.3.5 sene de hiç çaya gitmedimemri vaki olmazsa canım isterse ileri de belki giderim
ama eşli akşamlara katılıyoruz nöbet falan olmazsaama buradakiler tatlı bayanlardı, bu sene gidiyor hepsi gelecekler nasıl olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?