Asker Eşleri

Canım benim çok geçmiş olsun,inan çok üzüldüm ve etkilendim... Söyleyecek bi şey bulamıyorum, inşallah en yakın zamanda bu güzel duyguyu tekrar tadarsın...Allah sana eşine sağlık sıhat versin...Kendine dikkat et...

Merhaba kızlar,6'da ayaklan, yorucu bir gün eve gel, yemek yap ,ortalığı topla,yeni oturdum öğleden beri. Biraz dinlenip hazırlancam akşam için Ya yağmur falan yazmışsınız ne güzel serin serin oturun. Biz yanıyoruz resmen. Bugün öğlen 12 gibi Urfa'da dereceler 36'yı gördü...Yanıyoruz

canım ya kıyamam sana, yorma kendini. pizza söyleyin siz bence bi süre bu gece de iyi eğlenceler, bi de bu gece sen mavi bişeyler tak canım

Son düzenleme:
canım ya kıyamam sana, yorma kendini. pizza söyleyin siz bence bi süre bu gece de iyi eğlenceler, bi de bu gece sen mavi bişeyler yak canım
Yok tatlım benim kocam gittimi gelmiyor pizzaya,Pizza için kocadan olamam Evde yapınca daha sağlıklı oluyor,bol sebze,meyva tüketmeye çalışıyorum...Sağol tatlım keşke mavi boncuk alsaydım kendime Yalnız nasılda mütavazıyım

Canım sen en kötü hafta sonları görüşürdün eşinle,şimdi daha zor olacak senin için ama sık dişini sabret. Çok büyük bi zaman değil 2 sene...İnşallah sizin için çokk çabuk geçer...Sen diyarbakıra gelsen,eşinde ilçeden gelse yıldönümünüzde olmaz mı öyle sen gidemzsen oraya Diyarbakır'a rahat gidersin canım

canım onu da düşündüm ama eşim gelemezmiş, bi girdimi çıkamıyo yani kolay kolay. konvoy halinde gidiş geliş yapıyorlarmış. ekime kadar da eve yollamazlarmış. bayram seyran falan da gelemiyormuş. berbat ötesi bi iş yani, neresinden tutsan elimde kalıyor ama tek duam sağ salim dönsün bana. ayrılıklara alışkınız biz.

Canım çok geçmiş olsun, herşeyde bir hayır vardır derler. Doktorun haklı belki de,
Sen ve eşin sağlıklısınız buna şükret. Yenisi gelir merak etme. Zaman herşeyin ilacı.
Bu arada anlayamadım da ben, annenler hamile olduğunu bilmiyorlardı değil mi, sakladığın hamilelik mi düşük mü? Ayrıca onlara da geçmiş olsun.

elam bayanlar...umarım keyifler yerindedir...ben okula gidemedim bugun...çok yorgundum...ama evde yine yorulsamda okula gitseydim fena olacaktım...sizler napıyorsunuz bakalım

Merhaba canım ben de okula gittim de, öğrencilerim gelmiyor artık. Sına varya bu hafta sonu. Gelenlerle de birinci sınıfların düzenlediği okuma bayramına katıldık. Çok güzeldi. Bazen özeniyorum sınıf öğretmenlerine.

çokk üzüldümmm yaaaaa ama kendini suçlama allahın takdiri umarım yine güzel haberlerini alırız canm ...

Canım benim Allah kavuştursun,
Biz de ilk yıldönümümüzde birlikte değildik. İkincisinde de olamayacağız.

Biz de cuma günü yapıyoruz canım...3 tane 1.sınıf öğretmeni birlikte hazırladık...Çocuklar çok heyacnlı ve mutlular...Ama inan çok yorucu:44:

Başlık başlık değil, ağlama duvarı ...

Allah allah nasıl bi yerdir orası Neyse canım iyi tarafından bakalım 2 sene çabucak biter inşllah...

Biz de cuma günü yapıyoruz canım...3 tane 1.sınıf öğretmeni birlikte hazırladık...Çocuklar çok heyacnlı ve mutlular...Ama inan çok yorucu:44:

Eminim çok güzel olacaktır. Ben ufak bir organizasyon sanmıştım, baya eğlenceli şeyler çıkmış ortaya.

Yazılanları üzülerek okudum maalesef 3 senedir bu topik var bugüne kadar böyle şeyler yazılmadı hiç....

Lütfen hepimiz yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim burayı sadece bizler okumuyoruz okadar misafirler oluyor site içinde başka arkadaşlarda gelip okuyordur...

Asker eşi olarak bu olanlara yazılanlara şaşırdım açıkcası vede yakıştıramadım....

handan ablacım yazılanların bir kısmını bende okudum arkadaşlar geyik yapmışlar ben kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…