merhaba hanımlar..
düşük yaptım benşuan benım için hersey boş anlamsız evde sevıncımde kalmadı..dokor kendımı suclamamamı ilahi takdir böyleymiş demek ilerse sakat olacakmıs dedi.. ben yınede kendımı acaba sundanmı bundanmı demekten alamıyorum kendımı.. eşimde benım yanımda gayet gucluydu ama tek basına kalınca gizli gizli ağladı ben görmedim sanıyor
trene bınmeden öncekı gece cok sıddetlı agrım oldu -adet sancısı halt etsın- bende sanıyordumkı bebegım bana tutunmak için savas verıyor içerde oyuzden bu agrıyı sancıyı cekıyorum ben .
iyki geldım evıme en azından burda rahatca aglıyuorum kasmama gerek yok..buarada ailelere soylemıces doktor 3ay sonra dedi ama kısmet insallah allah tekrar verır..
çok kısa bı surede olsa annelık duygularını tattım.. yettimi ? yetmedi elbet.. ama bunada sukur dıyorum kendimce.. nasıl hamıle oldugum zaman sevıncımı içimde yasadıysam sımdıde bebegımın kaybetmenın acısını içimizde yasıyacagız mecbren..arkadaslarıma bile diyemedim aileme karsı bi boşbogazlıkları olur dıye (eskısehırdekı lise ve ortaokul arkadaslarıma)arkadaslarım demese bile anneleri ağzından kacırır filan babam zaten kanser hastsı annem şekerli.. onlar bu masala inanmaya devam edecekler artık.. yenı bi masala baslayana kadar..
Rabbim kımseye yasatmasın benım bu durumumu...
Merhaba kızlar,6'da ayaklan, yorucu bir gün eve gel, yemek yap ,ortalığı topla,yeni oturdum öğleden beri. Biraz dinlenip hazırlancam akşam içinYa yağmur falan yazmışsınız ne güzel serin serin oturun. Biz yanıyoruz resmen. Bugün öğlen 12 gibi Urfa'da dereceler 36'yı gördü...Yanıyoruz
canım ya kıyamam sana, yorma kendini. pizza söyleyin siz bence bi sürebu gece de iyi eğlenceler, bi de bu gece sen mavi bişeyler yak canım
haklısın canım, hayat sen istesen de istemesen de yapacağını yapıyor.
ben de iyi sayılıyırım, eşimin diyarbakır uçak biletini aldım bugün...tek yön..dönüş bileti yok ilk evlilik yıldönümümüzde yanımda olmayacak
Canım sen en kötü hafta sonları görüşürdün eşinle,şimdi daha zor olacak senin için ama sık dişini sabret. Çok büyük bi zaman değil 2 sene...İnşallah sizin için çokk çabuk geçer...Sen diyarbakıra gelsen,eşinde ilçeden gelse yıldönümünüzde olmaz mı öyle sen gidemzsen oraya Diyarbakır'a rahat gidersin canım
merhaba hanımlar..
düşük yaptım benşuan benım için hersey boş anlamsız evde sevıncımde kalmadı..dokor kendımı suclamamamı ilahi takdir böyleymiş demek ilerse sakat olacakmıs dedi.. ben yınede kendımı acaba sundanmı bundanmı demekten alamıyorum kendımı.. eşimde benım yanımda gayet gucluydu ama tek basına kalınca gizli gizli ağladı ben görmedim sanıyor
trene bınmeden öncekı gece cok sıddetlı agrım oldu -adet sancısı halt etsın- bende sanıyordumkı bebegım bana tutunmak için savas verıyor içerde oyuzden bu agrıyı sancıyı cekıyorum ben .
iyki geldım evıme en azından burda rahatca aglıyuorum kasmama gerek yok..buarada ailelere soylemıces doktor 3ay sonra dedi ama kısmet insallah allah tekrar verır..
çok kısa bı surede olsa annelık duygularını tattım.. yettimi ? yetmedi elbet.. ama bunada sukur dıyorum kendimce.. nasıl hamıle oldugum zaman sevıncımı içimde yasadıysam sımdıde bebegımın kaybetmenın acısını içimizde yasıyacagız mecbren..arkadaslarıma bile diyemedim aileme karsı bi boşbogazlıkları olur dıye (eskısehırdekı lise ve ortaokul arkadaslarıma)arkadaslarım demese bile anneleri ağzından kacırır filan babam zaten kanser hastsı annem şekerli.. onlar bu masala inanmaya devam edecekler artık.. yenı bi masala baslayana kadar..
elam bayanlar...umarım keyifler yerindedir...ben okula gidemedim bugun...çok yorgundum...ama evde yine yorulsamda okula gitseydim fena olacaktım...sizler napıyorsunuz bakalım
yaff sweetcim aramadım..aramalarına dönemedim..ilgisine karşılık veremedim vs..
merhaba hanımlar..
haklısın canım, hayat sen istesen de istemesen de yapacağını yapıyor.
ben de iyi sayılıyırım, eşimin diyarbakır uçak biletini aldım bugün...tek yön..dönüş bileti yok ilk evlilik yıldönümümüzde yanımda olmayacak
Merhaba canım ben de okula gittim de, öğrencilerim gelmiyor artık. Sına varya bu hafta sonu. Gelenlerle de birinci sınıfların düzenlediği okuma bayramına katıldık. Çok güzeldi. Bazen özeniyorum sınıf öğretmenlerine.
yokmuş canım, eşimin gideceği gün başlaması gerekiyormuş. konvoy halinde intikal ediliyormuş, yani ben otobüse bineyim gideyim denilecek bi yer değilmiş. eş götürmesi yasakmış zaten eşiminalışıyoruz canım biz de yavaş yavaş, baya bi ağlarım artık ben burda eşim gidince size.
dün geceki muhabbetten sadece bi msj alıntı yaptım.. muhabbeteti okuyunca zaten canım sıkılmıştı en çok bu msj canımı sıktı.. ben böyle muhabetleri asker eşlerine yakıştıramıyorum.. burayı sadece biz okumuyoruz ziyaretçilerde oluyor.. beğenmiyorsanız çayları gitmesiniz olur biter kişilerin arkasından böyle konuşmaya gerek yok.. çok eleştirdiğiniz noktalar varsa özelden yazma taraftarıyım. asker eşleri çayların ardından böyle muhabbet yaparsa diğer kişileri düşünemiyorum bile. 1,5 yıldır bu topikteyim böyle muhabbet olmamıştı hiç ben gerçekten üzüldüm..
canım onu da düşündüm ama eşim gelemezmiş, bi girdimi çıkamıyo yani kolay kolay. konvoy halinde gidiş geliş yapıyorlarmış. ekime kadar da eve yollamazlarmış. bayram seyran falan da gelemiyormuş. berbat ötesi bi iş yani, neresinden tutsan elimde kalıyor ama tek duam sağ salim dönsün bana. ayrılıklara alışkınız biz.
Biz de cuma günü yapıyoruz canım...3 tane 1.sınıf öğretmeni birlikte hazırladık...Çocuklar çok heyacnlı ve mutlular...Ama inan çok yorucu:44:
Yazılanları üzülerek okudum maalesef 3 senedir bu topik var bugüne kadar böyle şeyler yazılmadı hiç....
Lütfen hepimiz yazdıklarımıza biraz daha dikkat edelim burayı sadece bizler okumuyoruz okadar misafirler oluyor site içinde başka arkadaşlarda gelip okuyordur...
Asker eşi olarak bu olanlara yazılanlara şaşırdım açıkcası vede yakıştıramadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?