yok artık ya o kadar da değil bir park yatak alsaymış ben park yatak aldım izne giderkende yanımda taşıyorum başka yerde uyumaz çünkü.burdan dönüşte de baza alacağım.çok haklısın valla içime dert olacağına alırım pişman olurumher şeyin var bir çözümü.benim bi arkadaşım öyleydi yadırgamak gibi olmasın maddi durumları da gayet iyiydi tayinciyim diye evine eşya almadı. hatta çocuğuna beşik bile almadı yazık çocuk 3 yaşına geldi elyaf yorganın üstünde betonda yatıyor hala. evi bi görsen dökülüyor...hayır olmaz durumu tamam derim ama bunlar resmen bi tuhaftı
yaaa kızlar dün çok komik bişey oldu...dün bi arkadaşımıza yemeğe davetliydik benim kociş nedense baya gergindi gündüzden beri. neyse yemekte sohpet muhabbet laf döndü dolaştı yemeklere geldi. neymiş efendim ben artık patlıcan yemeği yapmıyormuşum diye beni bi azarladı millettin içinde bide memleket meselesiymiş gibi masaya vuruyor" ben artık patlıcan yemek istiyorum" diye ciddi ciddi.. ay güle güle öldüm. bi de ben gülüyorum diye sinirlendi. eve geldik akşam hala benle kavga ediyor patlıcan için sonra surat astı gitti yattı. ben hala gülüyorum. bu gün bir kazan patlıcan yapacam. hayır yani anlıyorum bişelere canı sıkılmış belli ama acısını benden çıkardığı kavga meselesi çok komikti. hala gülüyorum doğru uzun zamandır patlıcan yemeği yapmadım... pişman değilim
aaaa sen de haketmişsin ama yapılır mı şimdi bu hiç:86::86:
:)) senin eşinin de mi patlıcan hayranlığı war ya!:90: eşimle patlıcan yüzünden tartıştık 2 kere..birinde ev taşıcaz ortada tencere tek benden patlıcan oturtma istedi..ben de laflarla bir güzel otrurttum onu :)yaaa kızlar dün çok komik bişey oldu...dün bi arkadaşımıza yemeğe davetliydik benim kociş nedense baya gergindi gündüzden beri. neyse yemekte sohpet muhabbet laf döndü dolaştı yemeklere geldi. neymiş efendim ben artık patlıcan yemeği yapmıyormuşum diye beni bi azarladı millettin içinde bide memleket meselesiymiş gibi masaya vuruyor" ben artık patlıcan yemek istiyorum" diye ciddi ciddi.. ay güle güle öldüm. bi de ben gülüyorum diye sinirlendi. eve geldik akşam hala benle kavga ediyor patlıcan için sonra surat astı gitti yattı. ben hala gülüyorum. bu gün bir kazan patlıcan yapacam. hayır yani anlıyorum bişelere canı sıkılmış belli ama acısını benden çıkardığı kavga meselesi çok komikti. hala gülüyorum doğru uzun zamandır patlıcan yemeği yapmadım... pişman değilim
yok artık ya o kadar da değil bir park yatak alsaymış ben park yatak aldım izne giderkende yanımda taşıyorum başka yerde uyumaz çünkü.burdan dönüşte de baza alacağım.
ben alfemodan aldım eşyalarımı oturma grumu,yemek masası 6 sandalye,tv ünitesi bide orta sehpa.
orta sehpayı iç açtırıp kurdurmadım evim küçük diye.zaten teklileri kızımın odasına koydum küçüçük oadalar sığmadıbölüğün bahçesi kocaman 2 tane minicik ev yapmışlar evin tamamı 60 m2 hatta evim evim güzel evim topiğine koymuştum kibrit kutum diye
kimisi ayda 3 nöbet tutuyormuş bize 5 oluyor her ay paşamı sessiz buluyorlar mazereti olanınkini ona yazıyorlar
yok artık ya o kadar da değil bir park yatak alsaymış ben park yatak aldım izne giderkende yanımda taşıyorum başka yerde uyumaz çünkü.burdan dönüşte de baza alacağım.
ben alfemodan aldım eşyalarımı oturma grumu,yemek masası 6 sandalye,tv ünitesi bide orta sehpa.
orta sehpayı iç açtırıp kurdurmadım evim küçük diye.zaten teklileri kızımın odasına koydum küçüçük oadalar sığmadıbölüğün bahçesi kocaman 2 tane minicik ev yapmışlar evin tamamı 60 m2 hatta evim evim güzel evim topiğine koymuştum kibrit kutum diye
:)) senin eşinin de mi patlıcan hayranlığı war ya!:90: eşimle patlıcan yüzünden tartıştık 2 kere..birinde ev taşıcaz ortada tencere tek benden patlıcan oturtma istedi..ben de laflarla bir güzel otrurttum onu :)
ah kızlar keşke ben de taşınabilsem, bazı eşyalarım paramparça olsa.. hiçbirine ısınamadım salonum ve oturma odamda, benden önce eşimin tüm sülalesi kullandığı için. yatak odam hariç tabi, onu kullandırtmadım. çok severek almıştım ama ilk taşınmada kırılsalar da yenilesem diye bakıyorum ama taşınamıyorum da:26:
nasıl insan bunlar yaa senin bebeğine bile müdahale etmeye kalkıyor sanki onun planladığı gibi yaşıycaksınız hayatınızı sonrada saygı bekliyorlar böyle davranan birine gelde saygı göster
ozlemcim ne patlıcan aşkıymış yaher türlüsünü yap sen bugün, oturtmasını, kızartmasını, salatasını
çok kötü lojman küçüklüğünü bırak yatak odası küf oldu boyda boya.kurtuluyorum 1 sene için ev taşıyacağım ama değer yani taşınacağım ev 160 m2 ohhh sakin sakin olacak evin için bide kızıma bisiklet alırım sürsün evin içiniyi yapmışsın tek takım almakla.60 m2 çok küçük ya benm şimdi oturduğum ev 100m2 zor sığıyoruz seneye küçük bi ev olursa vay halimize. ben de koymuştum evim güzel evime bakayım seninkine de:)
canım eşinle aynı yerde değil misiniz yoksa..
bir ara konu açmıştın eşylarını kullandıklarını okumuştum..
canım eşim eş götürülemeyen bi göreve gidiyor o yüzden taşınamıyorum.
evet canım herşeyimi kullandılar, hepsinde yattılar kalktılar, o yüzden sevemedim evimi kaç zaman. şimdi de eşyaları yenilemek için bahane arıyorum, 10 aylık evliyim
çok kötü lojman küçüklüğünü bırak yatak odası küf oldu boyda boya.kurtuluyorum 1 sene için ev taşıyacağım ama değer yani taşınacağım ev 160 m2 ohhh sakin sakin olacak evin için bide kızıma bisiklet alırım sürsün evin içindur bende bakayım seninkine
evet çoçukta çok sıkılıyordu adım atsa diğer odaya geçiyoayy kötüymüş..ohh gezer duru ufaklık evin içinde:)
canım eşim eş götürülemeyen bi göreve gidiyor o yüzden taşınamıyorum.
evet canım herşeyimi kullandılar, hepsinde yattılar kalktılar, o yüzden sevemedim evimi kaç zaman. şimdi de eşyaları yenilemek için bahane arıyorum, 10 aylık evliyim
yeni gelin eşyası kullanılır mı yaaa sen nasıl müsade ettin buna ayy öyle bişe yapsınlar valla dar ederdim dünyayı onlara
oyyy 10 aylık we içine sinmeyen eşyalar.. allah önce hzur versin canım..sonrası gelir zamanla..kimsenin dediğine bakma eşinle anlaş eşyalarını ilerde değiştir.. sonra misss gibi otur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?