hoşbuldum canım sagol :) iyiyim yaa ağrı kesıcıler içince gözüm acılıoadet sancısı gibi ağrılarım var işte zaten doktorum sımdı sen kendını adetlı gibi dusun dedi.asırı kanamam olursa gidicem ama sukur azaz gelıyor ama bu daha nekadar surecek bılmıyorum..
sen nasılsın?tasınabildinmi?bizde lojman bekledıgımız için ancak agustos sonunu beklıces mecburen orası anca bosalıyomus yani..
biz esya alırken kımseye haber vermedık danısmadık bıle.. haa hele kaynanam gelseydı evıme bi iğne dahı aldırmazdı tauıncısınız dıyeceyızım ve esyalarım geldıgı zamanda adımız ''ac gözlüye''çıktı
birde şu varki dusuk haberımı oğrensın kına yakacaktır emınımm.. ohh bi masraftan kurtuldu oğlum dıye
bende aynı seylerı dıyodum kızz :))) mıllet insallah derdi bende onlara aman allah korusun daha neler aaaa yapardımmillette bön bön bakakalırdı.. yılım doldu yıne istemedim ama buseferde su allah korusun dedım laf içime dert oldu ya ilerd eolmazsa ya allahın gucune gıttıyse dıye ondan sonra ıstemeye basladım.. bebegımde zaten bi ceee dedi ve gitti
canım kusura bakma mesajını yeni gördüm buarada...maefes henüz bebişimiz yok
tavsiyedir..koltuklarınızı parçaları ayrılan cinsinden alın..ben çok rahat ettim taşınırken..gayet şık we deri.. bir arkadaş geldi buraya daha yeni büyük olduğu için we ayrılmadığı ,için parçaları deriyi yırtmışlar içeri alırken..yazık ama..bir de yeni evliler..hiç kullanmadan hayırladılar..
ben sadece yatak odamdan memnun değilim ..çok gösterişli we her bir parçasını sararken 3 kişi tuttuk..zaman we emek kaybı..
himm haklısın ozaman canım eşine soyledınmı bunları bence onunda aklına yatacaktır..neden basına 2yıl daha kalsınkı demicanım istanbul olduğu için ve mesai saatleri çok yoğun olacağı için istemiyorum. babam da asker olduğu için biliyorum kurmaylık çok zor. biz ankarada olmak zorundayız benim işim gereği, 2 yıl da istanbul çekememotursun paşa paşa evimin tosunu olsun
ingilizcesini ilerletirse yurtdışı görevi olabilir canım, ben de yurtdışında mastera başvurabilirim,devlet gönderir, beraber gideriz diye hayal kuruyorum:97:
ayy canım o kadar da acımasız olamaz artık, inşallah üzmez seni, konuşma bence hiç
öyle ya benim de çok değil işte saydığım parçaları almadım sadece..tayinciyiz tamam ama ben içime sinmeyen evde nasıl oturayım.. alacaksın mütevazi bir ekilde baktın doğuda 2 göz oda..atacaksın diğer odaya açmadan yada memlekete göndereceksin..oldu bitti.. herşeyin kolayı war..ben buraya gelirken kötü ev hayal ettim(lojmanda yer yoktu) açmam eşyaları dedim..oturduğum odada uyurum napiim ama evim geniş we güzel hepsini açtım kullanıyorum
öyle ya benim de çok değil işte saydığım parçaları almadım sadece..tayinciyiz tamam ama ben içime sinmeyen evde nasıl oturayım.. alacaksın mütevazi bir ekilde baktın doğuda 2 göz oda..atacaksın diğer odaya açmadan yada memlekete göndereceksin..oldu bitti.. herşeyin kolayı war..ben buraya gelirken kötü ev hayal ettim(lojmanda yer yoktu) açmam eşyaları dedim..oturduğum odada uyurum napiim ama evim geniş we güzel hepsini açtım kullanıyorum
çok haklısın valla içime dert olacağına alırım pişman olurumher şeyin var bir çözümü.benim bi arkadaşım öyleydi yadırgamak gibi olmasın maddi durumları da gayet iyiydi tayinciyim diye evine eşya almadı. hatta çocuğuna beşik bile almadı yazık çocuk 3 yaşına geldi elyaf yorganın üstünde betonda yatıyor hala. evi bi görsen dökülüyor...hayır olmaz durumu tamam derim ama bunlar resmen bi tuhaftı
anladım çok iyi anladım :) aynısından benim alt katta war dedikodu gibi olacak ama:97: kanepenin kumaşı gitmiş üstüne bir polar falan bile almıyor ya..aynı maaşı alıyoruz olmasa almasın we bana gelişlerinde mutlaka bir eşya lafı sokuyor araya..bir gün diyecem sen mutlu ol ben eşyaları kapının önüne koyacam diye
canım birasda şans işi düzgün geniş bir lojmanda düşebilir herşeye hazırlıklı olup gidiliyor sonuçta eşyaları atcak değiliz ama karışıyorlar işte içine sinmeyen esyalar aldığındada gördükçe kullandıkça mutsuz olur insan ilk aldığın esyaların tadı başka diyor hep annem sonra alsanda en pahalısını onun gibi heyecan vermiyor insana diyor içime ne sinerse ne istersem alıcam
canım bana hayırlı olsun bile demedi hamıleyım dedıgımde dahası gidip aldırcaksın o bebegı sizin daha evlılıgınız oturmadı hem oğluma zaten bmasraftın bide bebek olunca oğlum size nası bakacak dedi
ben o kadından herseyı beklıyorum
tavsiyeni dikkate alıcam tatlım ben deri istemiyorum salon takımı alıcam oturma giribu fln istemiyorum yemek masası tv ünitesi ve konsol alıcm mutfaga küçük bir msa uydururm zten 2 kişi olucaz misafir geldiğinde yemek masasında yeriz fazla eşya almıcam kullanışlı rahat olması tercihim yatagımı bazalı alıcam esyalarımı toplaması açısından
hayırlısı olsun canım benım belkı doguda olacak bellimi olur hemen bi bosvermıslık içine gırme bakıyım.. bak ben sana ne dıcem benımde yengem var ve cok uzun sure bebeklrı olmadı doktorlar olmaz dediler kan uyusmazlıgı vardı ve bazı annelerde bebek ana rahme dustugu zaman annenın kanı bebegı olduryomus böyle bi durum vardı yengemde..falcılara gitti dunya para doktu onlar bile olmucak cocugun dediler neyse aradan zaman gectı ve suan çok tatlı 2.5yasında bı kızları varoyy kuzum benim çok güçlüsün allahım daha da güç versin sana.boşver kayınvalideni allah bir sürü birsürü bebiş versin size.biz de bebiş istiyoruz 6 aydır deniyoruz olmuyor zaten ben de vazgeçtim hakkariyi duyunca. hastaneydi doktordu oralarda sıkıntı olurdu belki varmış herşeyde bir hayır bak sen de ev taşıyacakmışsın o zaman daha zor olurdu. ev toplamakla geçiyor günlerim. bizim de taşınma işi heralde ağustosa kalacak lojman beklersek. çünkü doğudakiler ağustos gibi çıkıyomuş.sizin nereye çıkmıştı tayin bu arada
canım yılınız dolsun senden önce esın baslayacak busefer çalısmalara baslayalım artık dıyeben de istemiyorum diyorum ama istediğim zaman da ya gelmezse diye korkmuyor değilimeşim de istemiyor erken diyor ama erken cidden daha 10 aylık evliyiz belki 2. yada 3. senemizde olabilir.kocam da duygusuz mu nedir ben bebek deyince kaçıyor adam:)
üzülme canm ya yaşanması gerekiyormuş demekki hayat herkese bişekilde öğretiyor bişeyleri. inşallah yine olacak stres yapmamak lazım hele bir iyileş ağrıların falan geçsin yine başlarsınız icraata:)
ayyy ağzım açık kaldı valla nasıl insanlar var allahım dünyada yaa bu nasıl bir vicdansızlıktır. üzme güzelim kendini. kocan ve sen istiyosan gerisi tırı vırı. sen de inadına 5 tane doğur kızzzz
çok abartıya kaçma hafif olsun dediğim gibi :) tecrübe konuşuyor bakhafif ergonomik şık çok eşya türü war..içine sinsin herşey güzel olsun..heee bir de eşyayı gösteren her zaman bakımdır..azcık ötüylen neyim süs püs kattın mı oturma uzaktan bak:86:
yok artık ya şaka mı bu..böyle insanların olduğuna şaşıyorum kabullenemiyorum ya..allah sana sabır versin..canım bana hayırlı olsun bile demedi hamıleyım dedıgımde dahası gidip aldırcaksın o bebegı sizin daha evlılıgınız oturmadı hem oğluma zaten bmasraftın bide bebek olunca oğlum size nası bakacak dedi
ben o kadından herseyı beklıyorum
ben böyle planyapıyorumda daha nişanlımın bunlardan haberi yokama birsey demez zaten bugün birisinin yerine yine nöbet ona kalmış
hayırlısı olsun canım benım belkı doguda olacak bellimi olur hemen bi bosvermıslık içine gırme bakıyım.. bak ben sana ne dıcem benımde yengem var ve cok uzun sure bebeklrı olmadı doktorlar olmaz dediler kan uyusmazlıgı vardı ve bazı annelerde bebek ana rahme dustugu zaman annenın kanı bebegı olduryomus böyle bi durum vardı yengemde..falcılara gitti dunya para doktu onlar bile olmucak cocugun dediler neyse aradan zaman gectı ve suan çok tatlı 2.5yasında bı kızları varAllahtan umut kesılmez canım unutma olurmu?
bizim izmir-focaya cıktı tayınımız.. focada evler pahalı oldugu için lojman beklıyoruz acıkcası..
canım yılınız dolsun senden önce esın baslayacak busefer çalısmalara baslayalım artık dıye
benım içinde bakalım kısmet.. herseyın hayırlısı olsun
ayy hiç gülcem yoktu valla5tane dogurmayada guc kuvvet lazım anam..en ıyısı 5iz olsun
o yerine nöbetler yok mu feleğim şaşırıyor bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?