Asker Eşleri

dur ben de biraz dedikodu yapayım.benim kayınvalidem de yeni evliyiz düğünden önce evi görmeye gelmişti. kendisi mübarek günde 2 paket sigara içer. ben de laf altından evin içinde sigara içirmeyeceğimi söyledim. gerçekten de öyle 3 senelik evliyim mutfak haricinde evimde sigara içilmez. neyse o da bana tuttu dediki bu eşyaları ben aldıysam içerim dedi.(tabi bana aldığı salonu da kimin parasıyla aldığını da anlayın yani) çok bozuldum.neyse eşim girdi hemen devreye. şimdi gelince bize bırak mutfağı balkonda içiyor...ohhh olsun

yok artık ya şaka mı bu..böyle insanların olduğuna şaşıyorum kabullenemiyorum ya..allah sana sabır versin..
ayy keşke şaka olsaa yaa nerden denk geldı bılmıyorum cins kadın üff... sankı uzerıne kuma geldım bi hareketleri gorsen aklın durur.. kucak kucaga oturuo mıncıklasmalar..biz uyurken aramıza yatmalar allahım sabırrrr....

canım senınkılerde benım kaynanamdan asagı kalır yanı yok yanı..neyse bugunlerıde atlatıcaz ınsallah..

ben de içirmiyorum canım evde, astımım var, içen balkona çıkıyor. kayınvalidem de içenlerden. pazar günü geliyorlar, hiç bi hazırlık yapmadım. ctesi eşime yaptırıcam, camları sildiricem, sonra alışverişe gidicez, yemeği de ona yaptırıcam. temizlikçi çağır dedi bana, ben de " nasılsa kardeşin gelior her yeri talan edicek ne gerek var kadının yorulmasına yazık, onlar gidince alırm temizlikçiyi dedim.

ben evde sigara içilmesinin mantığını anlayamıyorum zaten her yere siner kokusu pis pis iyi yapmış eşinde ohh olsun içememiş yazık ya 2 pk.sigara içilir mibence mutfakta da içirme kimseye çıkıp balkonda içsinler

herkese tünaydın..sabahın 6.30undan beri ayaktayım ama daha yeni fırsat bulabildim emzir altını al uyut sonra tekrar başa dön kociş gelsin öğle yemeği hazıla çamaşırları yıka ser buarada bir vıyaklama bir de kociş poğaça istedi paşam poğaçaları beğemiyomuş iş yerinde bi de poğaça yaptım of valla.. bir de hızınız yetişilemiyo kıslar:)
@kasvetli canm çok geçmiş lsun hiç canını sıkma demek ki sağğlıklı bi bebek olmayacakmış bunun açıklamsı bu sakın kendinde falan arama suçu olucağı warmışben 16 haftalık hamileyken ev taşıdım hem de eşimle yalnız bişeyolsa benimkine olurdu yani yaptığımız şeylerden olsa demek istiyorum..nolur topla moralini en yakın zamanda bebiş haberi alacağımıza inanıyorum bir dunutma her şerde bir hayır vardır..
bir de eşya alacak arkadaş wardı ben doğtaştan aldım eşyalarımı çok sağlamlar ama ağırlar aklında bulunsun ben de 3. senemin içindeyim evlilikte geçen see 2sene ourduk eşyaları taşıdık benim eşim çok titizdir even eve tutmamıza rağmen koltukları falan o streçledi hamallar bile şaşırdı bize bişey kalmamış diye 1 saate evi boşalttılar iyi sarıp sarmaladıktan sonra bişey olmuyomerak etme ama dediğim gibi adamlar yemek masasını nerden aldınız abi eşek ölüsü gibiymiş dediler..

inanmıyorum ya oğlunun parasıyla almış ki kendi parasıyla alsa da öyle birşey demeye hakkı yok.ohh iyi yapmışsın valla
sizlerin yine kayınvalide derdi var benim üstüne bir de elti ve görümce faktörü varr

ayyy kuzu hani tatile gidecektiniz eşin de yok nasıl olacak. bu arada ben de onlar gidince eve hemen temizlikçi çağırıyorum heryeri çamaşırsuyuyla dezenfekte ettiriyorum.. yaa belki okuyonlar yadırgayacak ama onların yattığı çarşafı bile atmıştım yeni evliyken

yok canım iyi yapıyorsun. ben de her yeri didik didik aramıştım, bişey bırakırlar belki diye. :26: tatile gideceğiz seçimden sonra, onlar da oy kullanmak için mecbur gidecekler. eşim haftaya evde, ankarada görevli. onlarla ilgilenir görüşmüş olurlar diye bu hafta çağır dedim. ama daha arayıp ben geliyomusunuz falan demedim. cuma günü ararım şımarmasınlar

sorma kuzum yaa cahiller işte...allah yardımcın olsun valla ben de görümce iyi henüz eltilerim yok ama yakında olacak...en büyük ben olacam ama eheheehe ezecem onları şaka bi tarafa çok muhattap olmayı düşünmüyorum.düğünleri bile olursa misafir gibi gidip gelcem

aynen hiç samimi olmaya gerek yok ne eltiden ne görümceden arkadaş olmuyor valla.. ez tabi ya benim intikamımı al

hahahahahahihihhihohohoho evet bacım şımartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…