canım benden izin isteyen olmadı, gidip oturdular evimdeşaka gibi valla, konu açmıştım ben bununla ilgili. ayrıntıları orda var, burda yazıp sıkmayayım sizi.
öyle yapıcam canım, eşim doğu görevinden gelsin de, o zaman taşınırız zaten belki ankarada lojmana. taşınırken hibe edicem eşyaları
ayy keşke şaka olsaa yaa nerden denk geldı bılmıyorum cins kadın üff... sankı uzerıne kuma geldım bi hareketleri gorsen aklın durur.. kucak kucaga oturuo mıncıklasmalar..biz uyurken aramıza yatmalar allahım sabırrrr....yok artık ya şaka mı bu..böyle insanların olduğuna şaşıyorum kabullenemiyorum ya..allah sana sabır versin..
canım senınkılerde benım kaynanamdan asagı kalır yanı yok yanı..neyse bugunlerıde atlatıcaz ınsallah..ah kızlar keşke ben de taşınabilsem, bazı eşyalarım paramparça olsa.. hiçbirine ısınamadım salonum ve oturma odamda, benden önce eşimin tüm sülalesi kullandığı için. yatak odam hariç tabi, onu kullandırtmadım. çok severek almıştım ama ilk taşınmada kırılsalar da yenilesem diye bakıyorum ama taşınamıyorum da:26:
görüşmek üzere kızlar..ben çıkıyorum..
dur ben de biraz dedikodu yapayım.benim kayınvalidem de yeni evliyiz düğünden önce evi görmeye gelmişti. kendisi mübarek günde 2 paket sigara içer. ben de laf altından evin içinde sigara içirmeyeceğimi söyledim. gerçekten de öyle 3 senelik evliyim mutfak haricinde evimde sigara içilmez. neyse o da bana tuttu dediki bu eşyaları ben aldıysam içerim dedi.(tabi bana aldığı salonu da kimin parasıyla aldığını da anlayın yani) çok bozuldum.neyse eşim girdi hemen devreye. şimdi gelince bize bırak mutfağı balkonda içiyor...ohhh olsun
ben evde sigara içilmesinin mantığını anlayamıyorum zaten her yere siner kokusu pis pis iyi yapmış eşinde ohh olsun içememiş yazık ya 2 pk.sigara içilir midur ben de biraz dedikodu yapayım.benim kayınvalidem de yeni evliyiz düğünden önce evi görmeye gelmişti. kendisi mübarek günde 2 paket sigara içer. ben de laf altından evin içinde sigara içirmeyeceğimi söyledim. gerçekten de öyle 3 senelik evliyim mutfak haricinde evimde sigara içilmez. neyse o da bana tuttu dediki bu eşyaları ben aldıysam içerim dedi.(tabi bana aldığı salonu da kimin parasıyla aldığını da anlayın yani) çok bozuldum.neyse eşim girdi hemen devreye. şimdi gelince bize bırak mutfağı balkonda içiyor...ohhh olsun
dur ben de biraz dedikodu yapayım.benim kayınvalidem de yeni evliyiz düğünden önce evi görmeye gelmişti. kendisi mübarek günde 2 paket sigara içer. ben de laf altından evin içinde sigara içirmeyeceğimi söyledim. gerçekten de öyle 3 senelik evliyim mutfak haricinde evimde sigara içilmez. neyse o da bana tuttu dediki bu eşyaları ben aldıysam içerim dedi.(tabi bana aldığı salonu da kimin parasıyla aldığını da anlayın yani) çok bozuldum.neyse eşim girdi hemen devreye. şimdi gelince bize bırak mutfağı balkonda içiyor...ohhh olsun
ben de içirmiyorum canım evde, astımım var, içen balkona çıkıyor. kayınvalidem de içenlerden. pazar günü geliyorlar, hiç bi hazırlık yapmadım. ctesi eşime yaptırıcam, camları sildiricem, sonra alışverişe gidicez, yemeği de ona yaptırıcam. temizlikçi çağır dedi bana, ben de " nasılsa kardeşin gelior her yeri talan edicek ne gerek var kadının yorulmasına yazık, onlar gidince alırm temizlikçiyi dedim.
ayyy kuzu hani tatile gidecektiniz eşin de yok nasıl olacak. bu arada ben de onlar gidince eve hemen temizlikçi çağırıyorum heryeri çamaşırsuyuyla dezenfekte ettiriyorum.. yaa belki okuyonlar yadırgayacak ama onların yattığı çarşafı bile atmıştım yeni evliyken
vay anam vaaaaay konulara bak dedikodu hahiç yakıştıramadım
inanmıyorum ya oğlunun parasıyla almış ki kendi parasıyla alsa da öyle birşey demeye hakkı yok.ohh iyi yapmışsın valla
sizlerin yine kayınvalide derdi var benim üstüne bir de elti ve görümce faktörü varr
sorma kuzum yaa cahiller işte...allah yardımcın olsun valla ben de görümce iyi henüz eltilerim yok ama yakında olacak...en büyük ben olacam ama eheheehe ezecem onlarışaka bi tarafa çok muhattap olmayı düşünmüyorum.düğünleri bile olursa misafir gibi gidip gelcem
yok canım iyi yapıyorsun. ben de her yeri didik didik aramıştım, bişey bırakırlar belki diye. :26: tatile gideceğiz seçimden sonra, onlar da oy kullanmak için mecbur gidecekler. eşim haftaya evde, ankarada görevli. onlarla ilgilenir görüşmüş olurlar diye bu hafta çağır dedim. ama daha arayıp ben geliyomusunuz falan demedim. cuma günü ararımşımarmasınlar
hoşgeldiiiinnnnnn evet accık dedikodu aslında hiç sevmemhep sweet ateşledi beni
aynen hiç samimi olmaya gerek yok ne eltiden ne görümceden arkadaş olmuyor valla.. ez tabi ya benim intikamımı al
siz haftaya görün beni, geldikleri zaman neler anlatacağım daha, çok fena gelinimdir
siz haftaya görün beni, geldikleri zaman neler anlatacağım daha, çok fena gelinimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?