Asker Eşleri

ah şu kvler beni de lohusalıkta deli etti ama bende kaldığı 10 günü burnundan getirdim geldiği gibi 35 günlük bebeği koltuk altında tutup ne kafasını tutmak ne bişeykaldırmaya kalktı ben de anne başına dikkat et dedim way efendim 3tane büyütmüş o da hayret bişeymiş birde annemlerin yanında dedi yazık annem iyibi insan da laf etmedi ben olsam benim kızıma laf söylese lohusalığında yıkarım ortalığı ama annemler gidince gösterdim ben ona gününü burnundan getirdim ay düşündülce cinleniyorum

aranızdaki en terbiyesiz ve seviyesiz olarak bende hemen konuya dahil olmak istiyorum:)benim kaynanatör beni hiç sevmez hoş bende kendisine ölmüyorum,bigün benim yanımda oğluna dediki sana öğretmen al demiştim şimdi böyle sürünürsün,bunu duydum sustum bunun üstüne doktor alaydın parası olurdu en azından dedi ahaa dedi made atık kurt:)evet anne ne kadar haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum şimdi vardım çulsuz oğluna alsaydım bi doktor ne güzel olurdu dedim sustu

çok tşk ederim .. artık bende kaderımde varmıs dıye avutuyorum kendımı napayım yoksa kafayı yıycem sundan mı bundanmı demekten.. insallah canım allah yenıden mujdelendırır benı.. bakalım kısmet artık..
evet banada annem dedi su metreyle satılan naylonlar varmıs onlardan alıp esyları onunla kaplayın dedi kolı bandıylada bi guzel yapıstırın dedi .. tasınma derdi ınsanı korkutuyor ya..
ayy ıykı esın yanında canım.. buda kaynanana ders olsun
bana tutmadıkları salonun hesabını sordu sen ne dıyposun (kapının onunde oldu sankı kına gibi,babamda benım boynum bukuk olmasın dıye kınayı salonda yaptık sankı dugun gibi)salak bu ınsanlar yaa sankı herseye onlara borcluymusuz gibi davranıyorlar mecburuz sankı.. toprak doyursun gozlerıunı utanmadan daha esımden para ıstıyorlar sankı para basıyoruz bız yaaa

sen sadece kaynananı kaale al bosver gerısını hatta zamanla kaynananıda alma kaale

cunku bendede gorumce var eltım yok ama esımın kuzenının karısıyla bızı elti yaptılar o ayrı bize seslenırken 2 elti sizde gelın dıyorlar çok beklerler..

valla hiç de borçlu değilim onlara eşim 6 yıl dağlarda gezmiş bankamatik kartları bile onlarda duruyomuş. eşim de dedi bana paramı yediklerine saysınlar diye

benm kaynanamda umursamaz ötesi bir kadın bu kadar da olmaz daha beni bir kere aramış değil o derece yani aman karışmasın da bana varsın böyle olsun:) ha yine bir elti uydurmuşlar sana yani aman takmıyorum ben eltimi görümcemi ya uzağız zaten iyiki de uzağız..

kızlar ben cıkıyorum esım gelır bırazdan bende sım dedıkodunun en deriiiinnnnn mevzularında yakalanmak istemem

yarın kaldıgım yerden okucam dıcektımkı esım cumartesıye kadar gıtmıcek işe pazardan malum yolcu edicem aşkımı

ben yıne kaldıgım yerden devam ederım zaten masllahınız var 3gunde ancak bıtırırım

herkese iyi akşamlar

tamam tatlım kendine çok iyi bak. sen kocişini gönder biz yine devam ederiz çok hararetli bir konu bitmez yani.öptm

güle güle cnım, zamanın tadını çıkarmaya bak iyi akşamlar

okudukça ağzım böyle 5 karış açık kalıyo nasıl kaynalarınız var öyleben şanslıyım bu konuda sanırım.benim kayınvaliden karışmaz pek karıştığı zaman da anne öyle değil böyle derim tamam kızım der
ona gittiğimizde iş yaptırmaz vs.sadece çoçuk konusunda çok rahat herşeye izin verir bişey olmaz der.ama tabi ben dinlemem sebeplerini açıklarım tamam der oda.bu zamana kadar 3.5 senedir en ufak bir tartışmamız olmadı çok şükürmaşallah diyeyim

evet bencede maşallah şanslısın ayşecim

ayy allah nazarlardan saklasın çok iyi kayınvalideler de var...ama geneli çok gıcık oluyo

uyyy yerim seni canım benim...henüz belli değil ve biz öğrenmiycez zaten,kasımda inşallah

neee öğrenmeyecek misiniz ayy ben çatlarım valla...eşim de diyor olursa bana söyleme diye ama ben dayanamam. eşyalarını odasını felan nasıl alacaksınız ortak renkler mi hem isim konusu ne olacak... ay çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…