çok tşk ederim .. artık bende kaderımde varmıs dıye avutuyorum kendımı napayım yoksa kafayı yıycem sundan mı bundanmı demekten.. insallah canım allah yenıden mujdelendırır benı.. bakalım kısmet artık..herkese tünaydın..sabahın 6.30undan beri ayaktayım ama daha yeni fırsat bulabildim emzir altını al uyut sonra tekrar başa dön kociş gelsin öğle yemeği hazıla çamaşırları yıka ser buarada bir vıyaklama bir de kociş poğaça istedi paşam poğaçaları beğemiyomuş iş yerinde bi de poğaça yaptım of valla.. bir de hızınız yetişilemiyo kıslar:)
@kasvetli canm çok geçmiş lsun hiç canını sıkma demek ki sağğlıklı bi bebek olmayacakmış bunun açıklamsı bu sakın kendinde falan arama suçu olucağı warmışben 16 haftalık hamileyken ev taşıdım hem de eşimle yalnız bişeyolsa benimkine olurdu yani yaptığımız şeylerden olsa demek istiyorum..nolur topla moralini en yakın zamanda bebiş haberi alacağımıza inanıyorum bir dunutma her şerde bir hayır vardır..
bir de eşya alacak arkadaş wardı ben doğtaştan aldım eşyalarımı çok sağlamlar ama ağırlar aklında bulunsun ben de 3. senemin içindeyim evlilikte geçen see 2sene ourduk eşyaları taşıdık benim eşim çok titizdir even eve tutmamıza rağmen koltukları falan o streçledi hamallar bile şaşırdı bize bişey kalmamış diye 1 saate evi boşalttılar iyi sarıp sarmaladıktan sonra bişey olmuyomerak etme ama dediğim gibi adamlar yemek masasını nerden aldınız abi eşek ölüsü gibiymiş dediler..
ayy ıykı esın yanında canım.. buda kaynanana ders olsundur ben de biraz dedikodu yapayım.benim kayınvalidem de yeni evliyiz düğünden önce evi görmeye gelmişti. kendisi mübarek günde 2 paket sigara içer. ben de laf altından evin içinde sigara içirmeyeceğimi söyledim. gerçekten de öyle 3 senelik evliyim mutfak haricinde evimde sigara içilmez. neyse o da bana tuttu dediki bu eşyaları ben aldıysam içerim dedi.(tabi bana aldığı salonu da kimin parasıyla aldığını da anlayın yani) çok bozuldum.neyse eşim girdi hemen devreye. şimdi gelince bize bırak mutfağı balkonda içiyor...ohhh olsun
inanmıyorum ya oğlunun parasıyla almış ki kendi parasıyla alsa da öyle birşey demeye hakkı yok.ohh iyi yapmışsın valla
sizlerin yine kayınvalide derdi var benim üstüne bir de elti ve görümce faktörü varr
çok tşk ederim .. artık bende kaderımde varmıs dıye avutuyorum kendımı napayım yoksa kafayı yıycem sundan mı bundanmı demekten.. insallah canım allah yenıden mujdelendırır benı.. bakalım kısmet artık..
evet banada annem dedi su metreyle satılan naylonlar varmıs onlardan alıp esyları onunla kaplayın dedi kolı bandıylada bi guzel yapıstırın dedi .. tasınma derdi ınsanı korkutuyor ya..
ayy ıykı esın yanında canım.. buda kaynanana ders olsun
bana tutmadıkları salonun hesabını sordu sen ne dıyposun (kapının onunde oldu sankı kına gibi,babamda benım boynum bukuk olmasın dıye kınayı salonda yaptık sankı dugun gibi)salak bu ınsanlar yaa sankı herseye onlara borcluymusuz gibi davranıyorlar mecburuz sankı.. toprak doyursun gozlerıunı utanmadan daha esımden para ıstıyorlar sankı para basıyoruz bız yaaa
sen sadece kaynananı kaale al bosver gerısını hatta zamanla kaynananıda alma kaale
cunku bendede gorumce var eltım yok ama esımın kuzenının karısıyla bızı elti yaptılar o ayrı bize seslenırken 2 elti sizde gelın dıyorlarçok beklerler..
sen sadece kaynananı kaale al bosver gerısını hatta zamanla kaynananıda alma kaale
cunku bendede gorumce var eltım yok ama esımın kuzenının karısıyla bızı elti yaptılar o ayrı bize seslenırken 2 elti sizde gelın dıyorlarçok beklerler..
kızlar ben cıkıyorum esım gelır bırazdan bende sım dedıkodunun en deriiiinnnnn mevzularında yakalanmak istemem
yarın kaldıgım yerden okucam dıcektımkı esım cumartesıye kadar gıtmıcek işe pazardan malum yolcu edicem aşkımı
ben yıne kaldıgım yerden devam ederımzaten masllahınız var 3gunde ancak bıtırırım
herkese iyi akşamlar
kızlar ben cıkıyorum esım gelır bırazdan bende sım dedıkodunun en deriiiinnnnn mevzularında yakalanmak istemem
yarın kaldıgım yerden okucam dıcektımkı esım cumartesıye kadar gıtmıcek işe pazardan malum yolcu edicem aşkımı
ben yıne kaldıgım yerden devam ederımzaten masllahınız var 3gunde ancak bıtırırım
herkese iyi akşamlar
kızlar burda bi gök gürlüyo anlatamam
aman bebiş korkmasın
okudukça ağzım böyle 5 karış açık kalıyonasıl kaynalarınız var öyle ben şanslıyım bu konuda sanırım.benim kayınvaliden karışmaz pek karıştığı zaman da anne öyle değil böyle derim tamam kızım der
ona gittiğimizde iş yaptırmaz vs.sadece çoçuk konusunda çok rahat herşeye izin verir bişey olmaz der.ama tabi ben dinlemem sebeplerini açıklarım tamam der oda.bu zamana kadar 3.5 senedir en ufak bir tartışmamız olmadı çok şükürmaşallah diyeyim
sabırsızlıkla bekliyorum senin ve derinin bebişlerinizi :) cinsiyeti belli mi? Allah nazarlardan saklasın doğum ne zaman inşallah?henüz duymuyo bizi teyzoş 20.haftadan sonra inşallah:)
okudukça ağzım böyle 5 karış açık kalıyonasıl kaynalarınız var öyle ben şanslıyım bu konuda sanırım.benim kayınvaliden karışmaz pek karıştığı zaman da anne öyle değil böyle derim tamam kızım der
ona gittiğimizde iş yaptırmaz vs.sadece çoçuk konusunda çok rahat herşeye izin verir bişey olmaz der.ama tabi ben dinlemem sebeplerini açıklarım tamam der oda.bu zamana kadar 3.5 senedir en ufak bir tartışmamız olmadı çok şükürmaşallah diyeyim
sabırsızlıkla bekliyorum senin ve derinin bebişlerinizi :) cinsiyeti belli mi? Allah nazarlardan saklasın doğum ne zaman inşallah?
way sürpriz yumurta bi nevi:) zaten ne önemi war kı kız da olsa erkek de olsa evlat canının parçası sağıklı ve hayırlı olması en önemlisi :)uyyy yerim seni canım benim...henüz belli değil ve biz öğrenmiycez zaten,kasımda inşallah
uyyy yerim seni canım benim...henüz belli değil ve biz öğrenmiycez zaten,kasımda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?