ben de eşya konusunda biraz acemice davrandım yeni olduğum için bir hevesle birsürü gereksi şey almışım malesef..
mesela keşke sadece salon takımı alsaydım.. hem salon takımı hem de oturma grubu aldım ben. oturma grubumla yatak odam bellona , salonumu özel yaptırmıştım yerel bi mağazada ve gerçekten koltuklar çok büyük.salon koltuklarımın ikisi de 3lü benm ve yatak oluyor tabi iki tane berjer var. ve salonda ayrıca kocaman bir yemek masam var yetmezmiş gibi bir de mutfağa masa takımı aldımoturma odam da iki 3lü koltuk ve 2 tekli keşke köşe alsaymışım diyorum.yani şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl taşınacak bu ev diye.
kasvetli canım daha iyisin bugün maşallah, toparlıcaksın tatlım kısa zamanda, 3 ay dediğin nedir ki
eşim laptopunu götürecek, ordan girme şansı olur diye düşünüyoruz artık. bi de oturup kurmaylığa çalışmak için vakti olacağını söylemişler ama ben istemiyorum, yabancı dilini geliştirmesi daha önemli diye düşünüyorum:26:
benim de salon takımı we oturma grubum war ama oturma grubu eşimin bekarlıktan :) yani evlendiğimde 1 senelikti..ben de atmak wermek istemedim kullanalım diye..çürüyünceye kadar kullanıcam
salona sadece konsol u seçtim alırken..gümüşlük falan almadım..hıı bir de masası doğal olarak..hatta konsoldaki aynayı bile söktürdüm alırken :) oraya tablo asıyorum gayet şık..taşınırken hiç sıkıntı olmadı olmayanlar sayesinde..
evet canım daha iyiyim sankı esımın dedigi gibi guclumuyum ne..
bosvermıslık yapıyım dıyorum olmuo ama obur turlude hepten koyuverıyorum kendımı farkında olmadan ve acayıp biseyler yeme istegım var yaa durmadan yıyeyım catlayım o şekılde.. su 1haftayı bi atlatayım yuruyuse cıkmayı dusunuyorum sonra bahar temızlıgı yapıcam evımde.. bişekılde oyalamam gerekıyor..saclarımıda boyatcam kestırcem sekıl vercem bakalım bi değişik haller ıcerısındeyım sonum hayır olsun..
canım nıye kurmaylıga istemıyorsun bence kurmay olsun gercı artı ve eksılerını bılmıyorum.. babamın dayısının kızının kocası kurmaylıga kazanınca hop istanbula gittler sımdıde ordalar daha ama tayın durumları nedir vs hiç bi bilgimyok.. kurmaylığı kazandıktan sonrada ingilizcesını gelıstırebılır
vaveyla sen öncelerden misin? daha doğrusu bu ismi kullanan başka bir arkadaşımız vardı da yıllar önce
eşyası olanı sinir de ederler taşımayı boşver..başağrısı :) ben geldim buraya milletin evinde 2 kanepe ortada bir halı mobilya yok..tamam olmayabilir..bana geldiler senin ne çok eşyan war nasıl aldın bunları hiç düşünmedin mi taşınırken ne olur..tuhafıma gitti açıkçası..ben hiç önemsemem eşya warmış yokmuş..nasılsa taşınacaksın ne gerek bu kadara..ya tamam taşınıyoruz ordan oraya ki eşim jandarma bizim daha zor..ama taşınıyoruz diye de özensiz oturmanın manası yok..herşey dozunda olmalı..
benim de tek tesellim konsol ve gümüşlük almadım sadece tv ünitesi birde yemek masası ama yine de fazla geliyor bana şimdi..
eşyası olanı sinir de ederler taşımayı boşver..başağrısı :) ben geldim buraya milletin evinde 2 kanepe ortada bir halı mobilya yok..tamam olmayabilir..bana geldiler senin ne çok eşyan war nasıl aldın bunları hiç düşünmedin mi taşınırken ne olur..tuhafıma gitti açıkçası..ben hiç önemsemem eşya warmış yokmuş..nasılsa taşınacaksın ne gerek bu kadara..ya tamam taşınıyoruz ordan oraya ki eşim jandarma bizim daha zor..ama taşınıyoruz diye de özensiz oturmanın manası yok..herşey dozunda olmalı..
ya işte böyle de ilginç meseleler olur bazen :)
hadi ya:) ama ben de rahat edemem öyle ya yine de bir düzenin olacak yani.. bana şimdiden diyolar ne yapacaksın sen diye yaşayıp görcez.:)
evet canım daha iyiyim sankı esımın dedigi gibi guclumuyum ne..
bosvermıslık yapıyım dıyorum olmuo ama obur turlude hepten koyuverıyorum kendımı farkında olmadan ve acayıp biseyler yeme istegım var yaa durmadan yıyeyım catlayım o şekılde.. su 1haftayı bi atlatayım yuruyuse cıkmayı dusunuyorum sonra bahar temızlıgı yapıcam evımde.. bişekılde oyalamam gerekıyor..saclarımıda boyatcam kestırcem sekıl vercem bakalım bi değişik haller ıcerısındeyım sonum hayır olsun..
canım nıye kurmaylıga istemıyorsun bence kurmay olsun gercı artı ve eksılerını bılmıyorum.. babamın dayısının kızının kocası kurmaylıga kazanınca hop istanbula gittler sımdıde ordalar daha ama tayın durumları nedir vs hiç bi bilgimyok.. kurmaylığı kazandıktan sonrada ingilizcesını gelıstırebılır
ya işte böyle de ilginç meseleler olur bazen :)
en kötüsü bu işte.. beklemek düşünmek.. inşallah ev götürülebilecek bir yer olur.. çocuğunuz war mı/B]
kasvetli çok geçmiş olsun...gerçekten herşeyin hayırlısı..eminim en yakın zamanda yeniden yaşayacaksın o güzel duyguyu
çok tşk ederim kızlar.. evet 3gun oldu henuz çok yenıkasvetli okuduğum kadarıyla düşük yapmışssın..geçmiş olsun..umarım toparlamışsındır kendini..
bence de güçlüsün güçlü ol ki kısa zamanda yine güzel haberlerini alalım:)
cok sağol canım benım .. ayy insallah .. ama bana kadar sendende beklıyommm artık
hoşbuldum canım sagol :) iyiyim yaa ağrı kesıcıler içince gözüm acılıokasvetli hoşgeldin canım nasılsın ağrıların felan yok değil mi?
biz esya alırken kımseye haber vermedık danısmadık bıle.. haa hele kaynanam gelseydı evıme bi iğne dahı aldırmazdı tauıncısınız dıyeevet çok çok haklısın beni de sinir ettiler. çok eşya almadım ama özellikle kayınvalidem neye elimi atsam tayinci adamsınız onu boşver nası taşican diyor. insan yeni evliyken çok heves ediyor.. kullanıp tecrübe ediyoruz sonuçta zamanla. şimdi eşya alacak olsam az,şık ve kullanışlı modelleri tercih ederdim gerçi yine öyle aldım ama muhalefet çok oluyor yine de
biz esya alırken kımseye haber vermedık danısmadık bıle.. haa hele kaynanam gelseydı evıme bi iğne dahı aldırmazdı tauıncısınız dıyeceyızım ve esyalarım geldıgı zamanda adımız ''ac gözlüye''çıktı
birde şu varki dusuk haberımı oğrensın kına yakacaktır emınımm.. ohh bi masraftan kurtuldu oğlum dıye
canım ben mobilyalarımı rapsodi mobilyadan aldım. yatak odası oturma grubu orta sehpa tv ünitesi masa 6 sandalye birde konsol 7.500 e aldık. ama bi hata yaptım koltuklarım çok büyük şu anda oturduğum eve sığıyor ama lojmanda oturmak zorunda kalsam sığmicak sanırım. beyaz eşyalarımızıda boshdan aldık. fırınlı ocakmı alsam set üstü ocakmı alsam diye çok düşündüm ayrı fırın alırım dedim. ama ayrı fırın alan kimse memnun değil fırını taşı getir götür sonra tepsileri çok küçük falan o yüzden fırınlı ocak aldım memnunum beyaz eşyalarımdan. mobilyalarımda çok güzeller ama nasıl olacak bilmiyorum.
çok büyük olmayan mobilyalar al canım birde ucuza koşma pişman olursun normal fiyatlarda olsun öyle çok pahalıda olmasın kalitesi önemli zaten. kalitesiz ürün alırsan bi taşınmada mahvolur zaten evden eve nakliyatlara vereceksin başında durursanda iyice sardırırsın bişeycikler olmaz. şu an tayini çıkan bi arkadaş var 6 yıllık evli hala ilk eşyalarını kullanıyor bişeyde olmamış 4 kezde taşınmışlar. kaliteli olunca bişey olmuyo demekki.
bende öyle ağır mobilyalar istemiyorum rahat kullanışlı olması tercihim bellonadan ve doğtaştan baktım betten pek gözüme çarpan olmadı orta halli alıcam hepsini ucuz mobilya istemiyorum her gittiğim yerden mobilyamı alıcam nişanlıma kalsa 2 çekyat yetermiş bizezaten doğuda kimse gelmez diyor beyaz eşyalarada daha karar vermedim ama marka olarak kafamda bosh var çok memnun olan arkadaşlarım var tavsiyen için teşekkür ederim
benim daha çok ya 3_4 sene var ben doğurana kadar sen 2. yaparsın valla:)
evet çok çok haklısın beni de sinir ettiler. çok eşya almadım ama özellikle kayınvalidem neye elimi atsam tayinci adamsınız onu boşver nası taşican diyor. insan yeni evliyken çok heves ediyor.. kullanıp tecrübe ediyoruz sonuçta zamanla. şimdi eşya alacak olsam az,şık ve kullanışlı modelleri tercih ederdim gerçi yine öyle aldım ama muhalefet çok oluyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?