Asker Eşleri

benim de salon takımı we oturma grubum war ama oturma grubu eşimin bekarlıktan :) yani evlendiğimde 1 senelikti..ben de atmak wermek istemedim kullanalım diye..çürüyünceye kadar kullanıcam
salona sadece konsol u seçtim alırken..gümüşlük falan almadım..hıı bir de masası doğal olarak..hatta konsoldaki aynayı bile söktürdüm alırken :) oraya tablo asıyorum gayet şık..taşınırken hiç sıkıntı olmadı olmayanlar sayesinde..

evet canım daha iyiyim sankı esımın dedigi gibi guclumuyum ne..
bosvermıslık yapıyım dıyorum olmuo ama obur turlude hepten koyuverıyorum kendımı farkında olmadan ve acayıp biseyler yeme istegım var yaa durmadan yıyeyım catlayım o şekılde.. su 1haftayı bi atlatayım yuruyuse cıkmayı dusunuyorum sonra bahar temızlıgı yapıcam evımde.. bişekılde oyalamam gerekıyor..saclarımıda boyatcam kestırcem sekıl vercem bakalım bi değişik haller ıcerısındeyım sonum hayır olsun..

canım nıye kurmaylıga istemıyorsun bence kurmay olsun gercı artı ve eksılerını bılmıyorum.. babamın dayısının kızının kocası kurmaylıga kazanınca hop istanbula gittler sımdıde ordalar daha ama tayın durumları nedir vs hiç bi bilgimyok.. kurmaylığı kazandıktan sonrada ingilizcesını gelıstırebılır

benim de tek tesellim konsol ve gümüşlük almadım sadece tv ünitesi birde yemek masası ama yine de fazla geliyor bana şimdi..

bence de güçlüsün güçlü ol ki kısa zamanda yine güzel haberlerini alalım:)

benim de tek tesellim konsol ve gümüşlük almadım sadece tv ünitesi birde yemek masası ama yine de fazla geliyor bana şimdi..
eşyası olanı sinir de ederler taşımayı boşver..başağrısı :) ben geldim buraya milletin evinde 2 kanepe ortada bir halı mobilya yok..tamam olmayabilir..bana geldiler senin ne çok eşyan war nasıl aldın bunları hiç düşünmedin mi taşınırken ne olur..tuhafıma gitti açıkçası..ben hiç önemsemem eşya warmış yokmuş..nasılsa taşınacaksın ne gerek bu kadara..ya tamam taşınıyoruz ordan oraya ki eşim jandarma bizim daha zor..ama taşınıyoruz diye de özensiz oturmanın manası yok..herşey dozunda olmalı..
ya işte böyle de ilginç meseleler olur bazen :)

hadi ya:) ama ben de rahat edemem öyle ya yine de bir düzenin olacak yani.. bana şimdiden diyolar ne yapacaksın sen diye yaşayıp görcez.:)

kasvetli hoşgeldin canım nasılsın ağrıların felan yok değil mi?

evet çok çok haklısın beni de sinir ettiler. çok eşya almadım ama özellikle kayınvalidem neye elimi atsam tayinci adamsınız onu boşver nası taşican diyor. insan yeni evliyken çok heves ediyor.. kullanıp tecrübe ediyoruz sonuçta zamanla. şimdi eşya alacak olsam az,şık ve kullanışlı modelleri tercih ederdim gerçi yine öyle aldım ama muhalefet çok oluyor yine de

kasvetli çok geçmiş olsun...gerçekten herşeyin hayırlısı..eminim en yakın zamanda yeniden yaşayacaksın o güzel duyguyu

kasvetli okuduğum kadarıyla düşük yapmışssın..geçmiş olsun..umarım toparlamışsındır kendini..
çok tşk ederim kızlar.. evet 3gun oldu henuz çok yenı (( atlatıcam ınsallah bugunlerıde..
bence de güçlüsün güçlü ol ki kısa zamanda yine güzel haberlerini alalım:)

cok sağol canım benım .. ayy insallah .. ama bana kadar sendende beklıyommm artık

kasvetli hoşgeldin canım nasılsın ağrıların felan yok değil mi?
hoşbuldum canım sagol :) iyiyim yaa ağrı kesıcıler içince gözüm acılıo adet sancısı gibi ağrılarım var işte zaten doktorum sımdı sen kendını adetlı gibi dusun dedi.asırı kanamam olursa gidicem ama sukur azaz gelıyor ama bu daha nekadar surecek bılmıyorum..
sen nasılsın?tasınabildinmi?bizde lojman bekledıgımız için ancak agustos sonunu beklıces mecburen orası anca bosalıyomus yani..
biz esya alırken kımseye haber vermedık danısmadık bıle.. haa hele kaynanam gelseydı evıme bi iğne dahı aldırmazdı tauıncısınız dıye ceyızım ve esyalarım geldıgı zamanda adımız ''ac gözlüye''çıktı
birde şu varki dusuk haberımı oğrensın kına yakacaktır emınımm.. ohh bi masraftan kurtuldu oğlum dıye

canım istanbul olduğu için ve mesai saatleri çok yoğun olacağı için istemiyorum. babam da asker olduğu için biliyorum kurmaylık çok zor. biz ankarada olmak zorundayız benim işim gereği, 2 yıl da istanbul çekemem otursun paşa paşa evimin tosunu olsun
ingilizcesini ilerletirse yurtdışı görevi olabilir canım, ben de yurtdışında mastera başvurabilirim,devlet gönderir, beraber gideriz diye hayal kuruyorum:97:

ayy canım o kadar da acımasız olamaz artık, inşallah üzmez seni, konuşma bence hiç

benim daha çok ya 3_4 sene var ben doğurana kadar sen 2. yaparsın valla:)

bende aynı seylerı dıyodum kızz :))) mıllet insallah derdi bende onlara aman allah korusun daha neler aaaa yapardım millette bön bön bakakalırdı.. yılım doldu yıne istemedim ama buseferde su allah korusun dedım laf içime dert oldu ya ilerd eolmazsa ya allahın gucune gıttıyse dıye ondan sonra ıstemeye basladım.. bebegımde zaten bi ceee dedi ve gitti

öyle ya benim de çok değil işte saydığım parçaları almadım sadece..tayinciyiz tamam ama ben içime sinmeyen evde nasıl oturayım.. alacaksın mütevazi bir ekilde baktın doğuda 2 göz oda..atacaksın diğer odaya açmadan yada memlekete göndereceksin..oldu bitti.. herşeyin kolayı war..ben buraya gelirken kötü ev hayal ettim(lojmanda yer yoktu) açmam eşyaları dedim..oturduğum odada uyurum napiim ama evim geniş we güzel hepsini açtım kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…