selam kızlar nasılsınız?
ben çok kötüyüm ağlamak geliyor içimden yabugün öğretmen atamaları vardı geçen seneki ev arkadaşım atanmış yanlış anlamayın kıskanmak falan değil onun adına çok sevindm telefonda konuşuyoruz kaç saattir ama diyorum ben de yapabilirdim evlilik telaşına düştüm çalışamadım sınava aslında yapabilirdim pişmanmıyım bilmiyorum.. ve bu sene de hiç çalışmaıyorum bu sene de olmayacak evlilik farklı bir psikoloji ya öğrencilikle bi arada yürümüyor malesef
hoşgeldin canım, daha önce de gelmiştin galiba. sorularını sor rahatça gel topiğimize
tehlikeli sularda yüzüyosun gennnççççç
içime atıcağıma söyliyim gitsincilerdenim bende :)
benim buzdolabım beko no-fros buzluğu aşagıda olanlardan çok memnunum.dondurucu bölümü 3 çekmeceli herşey daha düzenli oluyor ve kullnımı kolay ve daha çok ürün alıyor içine tavsiye ederim yeni alacaklara..
Nasıl sığıyorsun canımben de eşya konusunda biraz acemice davrandım yeni evli olduğum için bir hevesle birsürü gereksiz şey almışım malesef..
mesela keşke sadece salon takımı alsaydım.. hem salon takımı hem de oturma grubu aldım ben. oturma grubumla yatak odam bellona , salonumu özel yaptırmıştım yerel bi mağazada ve gerçekten koltuklar çok büyük.salon koltuklarımın ikisi de 3lü benm ve yatak oluyor tabi iki tane berjer var. ve salonda ayrıca kocaman bir yemek masam var yetmezmiş gibi bir de mutfağa masa takımı aldımoturma odam da iki 3lü koltuk ve 2 tekli keşke köşe alsaymışım diyorum. beyaz eşyalarım da hepsi arçelik.şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl taşınacak bu ev diye.
Merhaba canım,
Biz oturma gurubu , yatak odası aldık. Bellonadan. Ebatları küçük taşınması temizliği kolay birşeyler seçtik ama daha da küçük alabilirmişiz koltuklarımızı. Yemek odası almadık, sadece 8 sandalyeli yemek masası aldık. İki yıl olmak üzere diğerlerine hiç ihtiyaç duymadık. Konsol , gümüşlük bunlar yok.
Beyaz eşyalarımız da arçelikten. Keşke bosch olsaymış. Buzdolabımız da yine ebatları küçük. Çok rahat yetiyor. Ocağım set üstü değil , fırınlı. Bir daha tayin görürsem set üstü ocak ve börekçi fırın almak istiyorum. Çünkü çamaşır makinem banyoya sığmadı mutfakta da yer kalmadı , banyonun önündeki koridorda kaldı, hiç sevmiyorum öyle olmasını. Fırını anneme veririm belki, çamaşır makinemi de mutfağa alabilirim. Eve göre.
evet canım daha iyiyim sankı esımın dedigi gibi guclumuyum ne..
bosvermıslık yapıyım dıyorum olmuo ama obur turlude hepten koyuverıyorum kendımı farkında olmadan ve acayıp biseyler yeme istegım var yaa durmadan yıyeyım catlayım o şekılde.. su 1haftayı bi atlatayım yuruyuse cıkmayı dusunuyorum sonra bahar temızlıgı yapıcam evımde.. bişekılde oyalamam gerekıyor..saclarımıda boyatcam kestırcem sekıl vercem bakalım bi değişik haller ıcerısındeyım sonum hayır olsun..
canım nıye kurmaylıga istemıyorsun bence kurmay olsun gercı artı ve eksılerını bılmıyorum.. babamın dayısının kızının kocası kurmaylıga kazanınca hop istanbula gittler sımdıde ordalar daha ama tayın durumları nedir vs hiç bi bilgimyok.. kurmaylığı kazandıktan sonrada ingilizcesını gelıstırebılır
hadi ya:) ama ben de rahat edemem öyle ya yine de bir düzenin olacak yani.. bana şimdiden diyolar ne yapacaksın sen diye yaşayıp görcez.:)
kızlar benim de buzdolabım bosch, tepetaklak olanlardan, reklama çıkıyor son zamanlarda. sebzeler meyveler gerçekten bozulmuyor, bozulsunlar diye gözlerinin içine bakıyorum, illa duruyorlar. mecburen yemek yapıyorum tabi
hoşbuldum canım sagol :) iyiyim yaa ağrı kesıcıler içince gözüm acılıoadet sancısı gibi ağrılarım var işte zaten doktorum sımdı sen kendını adetlı gibi dusun dedi.asırı kanamam olursa gidicem ama sukur azaz gelıyor ama bu daha nekadar surecek bılmıyorum..
sen nasılsın?tasınabildinmi?bizde lojman bekledıgımız için ancak agustos sonunu beklıces mecburen orası anca bosalıyomus yani..
biz esya alırken kımseye haber vermedık danısmadık bıle.. haa hele kaynanam gelseydı evıme bi iğne dahı aldırmazdı tauıncısınız dıyeceyızım ve esyalarım geldıgı zamanda adımız ''ac gözlüye''çıktı
birde şu varki dusuk haberımı oğrensın kına yakacaktır emınımm.. ohh bi masraftan kurtuldu oğlum dıye
canım istanbul olduğu için ve mesai saatleri çok yoğun olacağı için istemiyorum. babam da asker olduğu için biliyorum kurmaylık çok zor. biz ankarada olmak zorundayız benim işim gereği, 2 yıl da istanbul çekememotursun paşa paşa evimin tosunu olsun
ingilizcesini ilerletirse yurtdışı görevi olabilir canım, ben de yurtdışında mastera başvurabilirim,devlet gönderir, beraber gideriz diye hayal kuruyorum:97:
öyle ya benim de çok değil işte saydığım parçaları almadım sadece..tayinciyiz tamam ama ben içime sinmeyen evde nasıl oturayım.. alacaksın mütevazi bir ekilde baktın doğuda 2 göz oda..atacaksın diğer odaya açmadan yada memlekete göndereceksin..oldu bitti.. herşeyin kolayı war..ben buraya gelirken kötü ev hayal ettim(lojmanda yer yoktu) açmam eşyaları dedim..oturduğum odada uyurum napiim ama evim geniş we güzel hepsini açtım kullanıyorum
yatak odası biraz sıkışık ama salonum ve mutfağım geniş benim sığıyorum bi şekilde:)Nasıl sığıyorsun canım
Bir yolunu bulursun merak etme. Eskidikçe yenilersin, hepimiz öyle. Sırtımızda taşımayacağız ya. Bu işi çok güzel yapan şirketler var. Biraz da gamsız olmalı. Boşver2ci olmalı insan.
benim kzımında park yatak..izinlerde götürüyorum..batıya geçince oda istiyorum ona..maksat içimde kalmasın :)
slm kızlar
bu topiğe bayılıyorum uzun zamandan beri takip ediyorum yazmasam da mutlaka hergün okuyoum. bende nişanlıyım nişanlım üsteğmen... 17 temmuz da düğünümüz var.kafamdaki bi çok soru işaretini bu topik sayesinde netleştirdim.farkında olmasanıza da biçok kişiye yol gösteriyosunuz. TEŞEKKÜRLERR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?