Asker Eşleri

Hayırlısı canım ya, üzme kendini. Olur elbet. Branşın neydi?

hoşgeldin canım, daha önce de gelmiştin galiba. sorularını sor rahatça gel topiğimize

ev eşyalarımı alırken konuşmustuk.okyonus arkadaşım gibi bende size sormuştum.
bende yemek yatak odasını bellonadan oturma grubumu doğtaştan aldım. gümüşlük vitrin gibi parçaları almadım.malum taşınma meselesi...

amanın monorosamın morali bozukmuş...canım benim herşey nasip kız kardeşim 85.3 le atanamadı kaldı işte,az kaldı ama yetiştirebilirsin bence,umutsuzluk yok

benim buzdolabım beko no-fros buzluğu aşagıda olanlardan çok memnunum.dondurucu bölümü 3 çekmeceli herşey daha düzenli oluyor ve kullnımı kolay ve daha çok ürün alıyor içine tavsiye ederim yeni alacaklara..

kızlar benim de buzdolabım bosch, tepetaklak olanlardan, reklama çıkıyor son zamanlarda. sebzeler meyveler gerçekten bozulmuyor, bozulsunlar diye gözlerinin içine bakıyorum, illa duruyorlar. mecburen yemek yapıyorum tabi

Son düzenleme:
Nasıl sığıyorsun canım

canım tavsiyelrin için teşekkür ederim öncelikle :82: bende hafif kullanışlı bir mobilya istiyorum taşınmada sorun yaşamayacağım her gittiğimiz eve sığabilecek türden mobilyalar almaya gayret gözstericem beyaz eşyalarımı bosh tan yatak odamın yatagını bazalı dolaplarını kapılı alıcam nasipse çok güzel heyecanlar bunlar 3 ay kaldı düğüne gelinlik modellerine bakmaya başladım:123:

Dediğin gibi değişikliklerle kendini toparla , ve üç ay sonra yeğenimizin haberlerini duyalım burdan
Baban için üzüldüm canım ama Allah'tan umut kesilmez. Morali yüksek olmalı, inşallah cevap verir tedaviye.

hadi ya:) ama ben de rahat edemem öyle ya yine de bir düzenin olacak yani.. bana şimdiden diyolar ne yapacaksın sen diye yaşayıp görcez.:)

Bir yolunu bulursun merak etme. Eskidikçe yenilersin, hepimiz öyle. Sırtımızda taşımayacağız ya. Bu işi çok güzel yapan şirketler var. Biraz da gamsız olmalı. Boşver2ci olmalı insan.

kızlar benim de buzdolabım bosch, tepetaklak olanlardan, reklama çıkıyor son zamanlarda. sebzeler meyveler gerçekten bozulmuyor, bozulsunlar diye gözlerinin içine bakıyorum, illa duruyorlar. mecburen yemek yapıyorum tabi

Şu etler ve otlar, zıtların birlikteliği mi?
Şöyle sabit durduğumuz bir evimiz olsa, kendimize göre alsak döşesek telaşsız. Ne güzel olur. :97:

O kadar mı? torunu sonuçta. Çok üzücü böyle insanların olması.

Tayinleri nasıl oluyor canım, rahat mı? Yoksa bir farkı yok mu?

Güle güle kullan, sefan olsun.

Nasıl sığıyorsun canım
yatak odası biraz sıkışık ama salonum ve mutfağım geniş benim sığıyorum bi şekilde:)
Bir yolunu bulursun merak etme. Eskidikçe yenilersin, hepimiz öyle. Sırtımızda taşımayacağız ya. Bu işi çok güzel yapan şirketler var. Biraz da gamsız olmalı. Boşver2ci olmalı insan.

ben 10 aylık evliyim 3 kere ev değiştirdim zaten:86: evden eve taşıma şirketiyle taşıdık bir çizik bile olmadı. ama işte uzun yol zor olur dediğin gibi değiştiriz inşallah ilerde:)

Son düzenleme:

canımcım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun çok heyecanlısındır...allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…