Asker Eşleri

bizim eşyalarımız hazır özlemcim ablasına almıştık ama kullanmak nasip olmadı,inşallah bu bebğimde kullanabilirim...

kızlar şöyle bi yöntem var cinsiyet belirleme de ne derece bilimsel ya da mantıklı bilmiyorum ama tutuyo yani kadınların 3 yılda erkeklerin 4 yılda bir kan değişiyomuş hamile kalmadan önce en son kmin kanı değiştiyse bebişin cinsiyeti o niz de tuttu walla eşim 78 mart ben 83 aralık bana 3 ona 4 eklediğimizden onun mart2010da kan değişimi benim 2010 aralık ama ben 2010 hazırana hamile kaldım sonuç bebiş erkek :)

canım çok şanslısın, maşallah ben de hiç tartışmadım, onunla olsun başkalarıyla olsun tek kelime etmedim zaten. eşime kızdım hep, beni bu insanların soyadını taşımak zorunda bıraktığı için. unutmaya çalışıyorum işte, tınmıyorum artık. naparlarsa yapsınlar, benim eşim sağ salim dönsün de...

Merhaba canım,
Biz oturma gurubu , yatak odası aldık. Bellonadan. Ebatları küçük taşınması temizliği kolay birşeyler seçtik ama daha da küçük alabilirmişiz koltuklarımızı. Yemek odası almadık, sadece 8 sandalyeli yemek masası aldık. İki yıl olmak üzere diğerlerine hiç ihtiyaç duymadık. Konsol , gümüşlük bunlar yok.
Beyaz eşyalarımız da arçelikten. Keşke bosch olsaymış. Buzdolabımız da yine ebatları küçük. Çok rahat yetiyor. Ocağım set üstü değil , fırınlı. Bir daha tayin görürsem set üstü ocak ve börekçi fırın almak istiyorum. Çünkü çamaşır makinem banyoya sığmadı mutfakta da yer kalmadı , banyonun önündeki koridorda kaldı, hiç sevmiyorum öyle olmasını. Fırını anneme veririm belki, çamaşır makinemi de mutfağa alabilirim. Eve göre.

Bir komşum var, aynı zamanda öğretmen arkadaşım. Eşiyle Gelibolu'dan Kars'a geldiler. Piyade ama. Umarım sizi ayırmayacak bir yerler çıkar.

Bizim de evimiz eski, banyosu özellikle. Yaptıramadık da. Yeni evliyken böyle eski evde kalmak insanı biraz burksa da ben de seviyorum, sevmeye çalışıyorum.

slm kızlar
bu topiğe bayılıyorum uzun zamandan beri takip ediyorum yazmasam da mutlaka hergün okuyoum. bende nişanlıyım nişanlım üsteğmen... 17 temmuz da düğünümüz var.kafamdaki bi çok soru işaretini bu topik sayesinde netleştirdim.farkında olmasanıza da biçok kişiye yol gösteriyosunuz. TEŞEKKÜRLERR

hoşgeldin aramıza ve allah bir ömür boyu mutlu etsin...ben kötü örneğim bacım beni örnek alma

hoşgeldin canım, daha önce de gelmiştin galiba. sorularını sor rahatça gel topiğimize

Selam tatlım, geçmiş olsun. İyi oldun mu şimdi?
Bizim evimiz 3+1 birini çalışma odası yaptık. Çalışma odasında bir tane kanepemiz var. Orda oturduğumuz da oluyor ayrıca oturma odamız yok salonu kullanıyoruz. Çocuk odasına da fazlalıkları koyuyoruz.

yatağımı bazalı almak istiyorum ablamda bazalı yatak yüksek oluyor ilerde bebek olunca sorun yaşarsın diyor karar veremedim henüz bazalı olursa eşyalarımı toplar diye düşünüyorum :44:

Kesinlikle bazalı al canım, ben bazanın altına koyduklarımı nereye koyardım bilmem. İyiki de bazalı. Benim de bebeğim var . Ona göre davranıyorum. Yalnız bırakmıyorum yatakta yere bırakıyorum kısa süreli ayrılacaksam yanından.

kesinlikle katılıyorum ben almadım çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…