neee öğrenmeyecek misiniz ayy ben çatlarım valla...eşim de diyor olursa bana söyleme diye ama ben dayanamam. eşyalarını odasını felan nasıl alacaksınız ortak renkler mi hem isim konusu ne olacak... ay çok heyecanlı
okudukça ağzım böyle 5 karış açık kalıyonasıl kaynalarınız var öyle ben şanslıyım bu konuda sanırım.benim kayınvaliden karışmaz pek karıştığı zaman da anne öyle değil böyle derim tamam kızım der
ona gittiğimizde iş yaptırmaz vs.sadece çoçuk konusunda çok rahat herşeye izin verir bişey olmaz der.ama tabi ben dinlemem sebeplerini açıklarım tamam der oda.bu zamana kadar 3.5 senedir en ufak bir tartışmamız olmadı çok şükürmaşallah diyeyim
bizim eşyalarımız hazır özlemcim ablasına almıştık ama kullanmak nasip olmadı,inşallah bu bebğimde kullanabilirim...
anlıyorumolsun sağlıklı olsunda karpuz pembenin mavinin önemi yok
bizim eşyalarımız hazır özlemcim ablasına almıştık ama kullanmak nasip olmadı,inşallah bu bebğimde kullanabilirim...
o kadar ilginçki özi kızıma aldıklarım nedense pembe değil,çok az şey var pembelii...
inş. canım benimm ya sağlıkla alırsın kucağına
acaba bu sefer oğluşmuki:44::44::44:
kızlar size birşey sorucam siz evlenirken nasıl mobilyalar aldınız tayincisiniz sizde taşınmak zor oluyormuş pek pahalı bişi bakma diyorlar ama öle adi bişide istemiyorum ben oturma odası yemek odası yatak odası almayı düşünüyorum siz nasıl yaptınız anlatırmısınız bide tavsiye ettiğiniz mobilya ve beyaz eşya markası varmı beyaz eşyayı bosh düşünüyoruz biz:82:
tekirdağdayım canım yapı denetimde çalışıyorum denetçiyim ailem çanakkalede nişanlımda çanakkale geliboluda görev yapıyor seneye yazaydı düğün ama seneye tayin çıkma durumu varmış evlenices bide eş götürülemen yer çıkar 2 yıl yanlız kalırsın falan dedi nişanlım en azından 9 ay birlikte yaşarız tayin çıkmazsa 1 yıl daha birlikte olcas belki eş götürülen yer çıkar bende giderim hiç bişi belli değilkarakola çıkıyormuş tayinleri daha rütbeleri küçük olduğu için öyle diyor
evet puanla en güzel lojmanı alıyosun:)biz bir kere taşındık hiç bişey olmadı çünkü evden eve kullanmıştık onlar gayet iyi sarıyolar eşyalarını,gözün arkada kalmıyo....ben eskide olsa lojmanları seviyorum ya,normalde eski, fazla yaşanmışlığı olan evleri sevmem ama lojmanlar bana çok güzel geliyo,bizimle aynı hisleri yaşayanların olduğunu bilmek güzel geliyo
slm kızlar
bu topiğe bayılıyorum uzun zamandan beri takip ediyorum yazmasam da mutlaka hergün okuyoum. bende nişanlıyım nişanlım üsteğmen... 17 temmuz da düğünümüz var.kafamdaki bi çok soru işaretini bu topik sayesinde netleştirdim.farkında olmasanıza da biçok kişiye yol gösteriyosunuz. TEŞEKKÜRLERR
slm kızlar
bu topiğe bayılıyorum uzun zamandan beri takip ediyorum yazmasam da mutlaka hergün okuyoum. bende nişanlıyım nişanlım üsteğmen... 17 temmuz da düğünümüz var.kafamdaki bi çok soru işaretini bu topik sayesinde netleştirdim.farkında olmasanıza da biçok kişiye yol gösteriyosunuz. TEŞEKKÜRLERR
Canım merhaba, yer kaplamayacak mobilyalar almalısın bence. Bizde lojmandayız. 2 oda bi salon. Oturma odam köşeli,az yer kaplıyor ve yatak oluyor. Salon için de ben beyaz koltuk aldım lojmana hiç mi hiç yakışmadı:44: Resmen sırıtıyor. Beyaz eşyalarım da bosh benim. Çok memnunum her birinden...
selam kızlar. Bugün son saate girmedim okulda, eşim gelip aldı beni. Çok bulantım oldu,şimdi evde dinliyorum...
hoşgeldin aramıza ve allah bir ömür boyu mutlu etsin...ben kötü örneğim bacım beni örnek alma
yatağımı bazalı almak istiyorum ablamda bazalı yatak yüksek oluyor ilerde bebek olunca sorun yaşarsın diyor karar veremedim henüzbazalı olursa eşyalarımı toplar diye düşünüyorum :44:
mizah anlayışına bayıldım, sen benim idolümsün artık çok geç :)):81:
Kesinlikle bazalı al canım, ben bazanın altına koyduklarımı nereye koyardım bilmem. İyiki de bazalı. Benim de bebeğim var . Ona göre davranıyorum. Yalnız bırakmıyorum yatakta yere bırakıyorum kısa süreli ayrılacaksam yanından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?