Asker Eşleri

Uyurken aranıza yatmak mı

Ben de balkonda içiriyorum. Geri gelenler ben demeden balkona çıkıp içerler. Gerçi çevremizdekiler genelde içmiyor.

Merhaba canım sen bir aralar yazıyordun , hatta seninle aynı ismi taşıyan başka bir eş daha vardı.

hoşgeldin canım, daha önce de gelmiştin galiba. sorularını sor rahatça gel topiğimize

Bu arada canım bilirsin sen, ceylin vardı o nerelerde. evlenecekti bir askerle, aileler arası kültür uyuşmazlığı vardı. İsmini mi değiştirdi yoksa gelmiyor mu? Merak ettim.

Sağol canım,daha iyiyim,sen nasılsın? Ne güzel geniş ev Bizim ev küçücük,lojman olunca böyle oluyor.

Gelinliğini bizimle de paylaş, merak ederiz

canımcım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun çok heyecanlısındır...allah tamamına erdirsin

çok teşekkür ederimmm . ewet çok heyecanlıyım ama bu hazılık safhası canıma okudu . nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz, annemler başka şehirde... hem okul hem hazırlık derken seyehat etmekten bıktım atık ....

Gelinliğini bizimle de paylaş, merak ederiz

paylaşıcam gelinliğimi evimi hel bir atlatsam hayırlısıyla eylülde nikah yapıcas 8-9 ekim çnakkalede düğün ve kına gecesi 15 ekim burdurda düğün daha nereye balayına gidices belli değil bildiğiniz tavsiye edebilceğiniz güzel bir yer varmı:82:nişanlım karpuz kaldıran diye askeri bir kamp varmış orası olurmu acaba diyor balayı suiti varmış tabi çıkmama durumuda çok yüksekmiş

seni çok iyi anlıyorum ben de öğrenciyken evlenmiştim finallerimden 10 gün sonra evlendik o sene dersleri baya savsaklamıştım.. düşün yani gelinlik provasına gitcem diye sınavın birine girmedim.sonra da o dersten kaldım

canım karpuz kaldıran pek iyi değilmiş biz 3 sene hep sidedeki kampa gittik gerçi benim eşim jandarma sidedeki de jandarmaya ait zaten. ama süper bir yer balayında da ordaydık..orayı tavsiye ederim.bence lojmanda otur canım zaten yeni evlisiniz çok sıkışırsınız kiralarda çok yüksekmiş baksana

canım nişanlım piyade acaba onlara nasıl kamplar var ya bizim gideceğimiz tarihlerde otellerde çok pahalı kamp uygun olur diyoruz eğer güzelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…