ayy keşke şaka olsaa yaa nerden denk geldı bılmıyorum cins kadın üff... sankı uzerıne kuma geldım bi hareketleri gorsen aklın durur.. kucak kucaga oturuo mıncıklasmalar..biz uyurken aramıza yatmalar allahım sabırrrr....
canım senınkılerde benım kaynanamdan asagı kalır yanı yok yanı..neyse bugunlerıde atlatıcaz ınsallah..
Uyurken aranıza yatmak mı
ben evde sigara içilmesinin mantığını anlayamıyorum zaten her yere siner kokusu pis pis iyi yapmış eşinde ohh olsun içememiş yazık ya 2 pk.sigara içilir mibence mutfakta da içirme kimseye çıkıp balkonda içsinler
henüz duymuyo bizi teyzoş 20.haftadan sonra inşallah:)
slm kızlar
bu topiğe bayılıyorum uzun zamandan beri takip ediyorum yazmasam da mutlaka hergün okuyoum. bende nişanlıyım nişanlım üsteğmen... 17 temmuz da düğünümüz var.kafamdaki bi çok soru işaretini bu topik sayesinde netleştirdim.farkında olmasanıza da biçok kişiye yol gösteriyosunuz. TEŞEKKÜRLERR
hoşgeldin canım, daha önce de gelmiştin galiba. sorularını sor rahatça gel topiğimize
içime atıcağıma söyliyim gitsincilerdenim bende :)
Selam tatlım, geçmiş olsun. İyi oldun mu şimdi?
Bizim evimiz 3+1 birini çalışma odası yaptık. Çalışma odasında bir tane kanepemiz var. Orda oturduğumuz da oluyor ayrıca oturma odamız yok salonu kullanıyoruz. Çocuk odasına da fazlalıkları koyuyoruz.
canım tavsiyelrin için teşekkür ederim öncelikle :82: bende hafif kullanışlı bir mobilya istiyorum taşınmada sorun yaşamayacağım her gittiğimiz eve sığabilecek türden mobilyalar almaya gayret gözstericem beyaz eşyalarımı bosh tan yatak odamın yatagını bazalı dolaplarını kapılı alıcam nasipse çok güzel heyecanlar bunlar 3 ay kaldı düğüne gelinlik modellerine bakmaya başladım:123:
canımcım hoşgeldin aramıza hayırlı olsun çok heyecanlısındır...allah tamamına erdirsin
Sağol canım,daha iyiyim,sen nasılsın? Ne güzel geniş evBizim ev küçücük,lojman olunca böyle oluyor.
uyurken aranızamı yatıyorrrr inamıyorum
Bizimki de lojman tatlım, bütün lojmanları bizimki gibi sanıyordum.
Gelinliğini bizimle de paylaş, merak ederiz
Düğün ne zaman canım? Nereye kuracaksınız evi?[/QU
samsunda kurcaz ewimizi:123: şimdi de lojman mı yoksa sivilde mi oturalım muhabbetimiz var.ben 2 yıl sonra doğuda mecbur lojmanda oturcaz yeni eşyalarımla güzel bi ewde oturalım diyorum ama kiralar almış başını gidiyooo:2: napalım sizcee
çok teşekkür ederimmm . ewet çok heyecanlıyım ama bu hazılık safhası canıma okudu . nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz, annemler başka şehirde... hem okul hem hazırlık derken seyehat etmekten bıktım atık ....
paylaşıcam gelinliğimi evimi hel bir atlatsam hayırlısıyla eylülde nikah yapıcas 8-9 ekim çnakkalede düğün ve kına gecesi 15 ekim burdurda düğün daha nereye balayına gidices belli değilbildiğiniz tavsiye edebilceğiniz güzel bir yer varmı:82:nişanlım karpuz kaldıran diye askeri bir kamp varmış orası olurmu acaba diyor balayı suiti varmış tabi çıkmama durumuda çok yüksekmiş
Düğün ne zaman canım? Nereye kuracaksınız evi?[/QU
samsunda kurcaz ewimizi:123: şimdi de lojman mı yoksa sivilde mi oturalım muhabbetimiz var.ben 2 yıl sonra doğuda mecbur lojmanda oturcaz yeni eşyalarımla güzel bi ewde oturalım diyorum ama kiralar almış başını gidiyooo:2: napalım sizcee
aynı sorun bizdede var bizde geliboluda evmi tutsak lojmanamı girsek diye düşünüyoruz doğuda ille lojmanda oturucas bide bu lojmanlarda puan durumu varmış nişanlım diyor ileride ankara istanbul gibi büyük yerlere tayinimiz çıktığında kiralar daha pahalı lojmana gireriz şimdi ev tutalım diyoruz ama başlı başına bir sorun
canım karpuz kaldıran pek iyi değilmiş biz 3 sene hep sidedeki kampa gittik gerçi benim eşim jandarma sidedeki de jandarmaya ait zaten. ama süper bir yer balayında da ordaydık..orayı tavsiye ederim.bence lojmanda otur canım zaten yeni evlisiniz çok sıkışırsınız kiralarda çok yüksekmiş baksana
aynı sorun bizdede var bizde geliboluda evmi tutsak lojmanamı girsek diye düşünüyoruz doğuda ille lojmanda oturucas bide bu lojmanlarda puan durumu varmış nişanlım diyor ileride ankara istanbul gibi büyük yerlere tayinimiz çıktığında kiralar daha pahalı lojmana gireriz şimdi ev tutalım diyoruz ama başlı başına bir sorun
aynı durumdayız okyonus:2: senin hazılıkla ne durumda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?