Asker Eşleri

canım nişanlım piyade acaba onlara nasıl kamplar var ya bizim gideceğimiz tarihlerde otellerde çok pahalı kamp uygun olur diyoruz eğer güzelse

güzelim kamplara ocak ayında yazılıyor nisanda da belli oluyor diye biliyorum geçti tarihleri. sidedekini günü birlikçi olarak kullanabilirsiniz. bu arada bence balayıysa güzel bir otelde geçirseniz süper olur. balayı çiftlerine indirim oluyor. erken rezervasyondan yararlanırsınız.boşver kampı felan.

balayı için kamp yazacak olan arkadaşlar kesinlikle tek tercih yapın biz bodrum yazmıştık ve geldi hatta biz bir hafta ertelettik o kadar yani,ama eğer ikinci bir şık yazarsanız direk oraya gönderiyorlar...bodrum kampı çok güzeldi biz daha sonra özdereyede gittik orada güzeldi...kamp için sizden davetiye istiyorlar(balayı kampı isteğinde)biz o zaman bastırmamıştık daha iğrenç bi karta 7 tl vermiştim tam dört yıl önce

nişanlım soktu aklıma ben bodruma gitmek istiyorumnetten otelde bakayım bari yoksa onun ayarlayacağı yok bana göre epeyce rahat şimdi nöbetçi yrn akşam arasın kamp istemiyorum en acilinden otel bulup rezervasyon yaptıralım dicemtavsiye ettiğiniz otel varsa yazarmısınız kızlarr

orange country yada voyage sorgun

valla git bacım bodrum çeşme ohhh missssss bir sürü tur şirketi var ordan bak canım

davetiye biz düğüne bir ay kala ancak bastırcas ozaman bize kamp çıkmas ben en iyisi otel bulayım yoksa balayı fln kalcak heryer dolcak

Nerdeee canım...Ben lojmanı ilk gördüğümde yıkılmıştım,ama şimdi alıştım
benim kadar yıkılmamışsındır derincimbiz buraya gelmeden evi tutmuştuk bir arkadaş sağolsun tutmuştu.kıbrıstaki evimiz kötü olunca ev konusunda titiz davrandık ama daha gelmeden telefon geldi bizi lojmana oturtular.daha gelmeden ağlamay başladım 60m2 olduğunu duyunca gelene kadar alıştırmaya çalıştım kendimi.görünce de kötü oldum baya ama el mahkum olunca baktım en azından küf yok dedim kıbrısta küf tutyordu duvarlar en azında burda o yok dedim.ama demez olaydım kışın kalorifer arılandı 2 ay doğru düzgün yanmadı donduk ve yatak odası ve mutfak küf oldu boydan boyaama çok şükür kurtuluyorum kiraya çıkıyorum misssss gibi. buraya da bölük.astsubbayı oturacak

ay bizim balayımızda maceralıydı...martta rezarvasyon yaptırdığımız otele bi gittik çarşaflı kadınlar,orta asyadan gelmiş erkekler,banu alkanın filmlerinden kalma havuz,yurt yemekhanesi gibi yemek salonları,denize evet kıyısı var ama üç adım,odamız sözde deniz manzaralıydı denizi görebilmek için birisinin arkadan itmesi gerekiyodu ve ben cinlendim hemen turizm şirketini aradık,baktım eşim gayet kibar konuşuyo sen ver onu dedim,adam mırın kırın ediyo kapadım telefonu,şirketin olduğu yerdeki avukat arkadaşımı aradım noteri alıp oraya gitmesi parayı ödemediğinin tutanağa geçirilmesi için,adamıda aradım paramı vermediğini avukatımada söyle diye aradan beş dakika geçmeden aradılar hesap numaramızı istediler paramızı geri aldık...sonra kaldıkmı ortada,otel içinde kampı erteletmiştik,bi başka arkadaşımı aradım club ali beye gidin sizi müdür bekliyo dedi şükür oaraya gittikde yer bulduk...ama otelden çok memnun kaldık harikaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…