canım nişanlım piyade acaba onlara nasıl kamplar var ya bizim gideceğimiz tarihlerde otellerde çok pahalı kamp uygun olur diyoruz eğer güzelse
aynı durumdayız okyonus:2: senin hazılıkla ne durumda ??
benim düğünüm ekimde o yüzden daha rahatızgelinlik modeli seçiyorum tavsiye edilen bir moda evi var orayla görüşücem bakalım davetiye seçicez beyaz eşyalara daha bakmadık mobilya bakmadık fiyat almadık daha hiç bişi yapmadık önce evmi lojmanmı olcak ona bir çözüm bulucas sonra ev yada lojman hangisi olursa tutucas nişanlım diyor boya badana temizlik biraz zaman alır sonra eşya kısmına geçices hem nişanlım önümüzdeki hafta eğitime gidiyor temmuzun ilk haftasına kadar yok artık o geldikten sonra olcak herşey ben şimdi netten bakmayla yetiniyorum:90:
güzelim kamplara ocak ayında yazılıyor nisanda da belli oluyor diye biliyorum geçti tarihleri. sidedekini günü birlikçi olarak kullanabilirsiniz. bu arada bence balayıysa güzel bir otelde geçirseniz süper olur. balayı çiftlerine indirim oluyor. erken rezervasyondan yararlanırsınız.boşver kampı felan.
nişanlım soktu aklıma ben bodruma gitmek istiyorumnetten otelde bakayım bari yoksa onun ayarlayacağı yok bana göre epeyce rahat şimdi nöbetçi yrn akşam arasın kamp istemiyorum en acilinden otel bulup rezervasyon yaptıralım dicem tavsiye ettiğiniz otel varsa yazarmısınız kızlarr
nişanlım soktu aklıma ben bodruma gitmek istiyorumnetten otelde bakayım bari yoksa onun ayarlayacağı yok bana göre epeyce rahat şimdi nöbetçi yrn akşam arasın kamp istemiyorum en acilinden otel bulup rezervasyon yaptıralım dicem tavsiye ettiğiniz otel varsa yazarmısınız kızlarr
balayı için kamp yazacak olan arkadaşlar kesinlikle tek tercih yapın biz bodrum yazmıştık ve geldi hatta biz bir hafta ertelettik o kadar yani,ama eğer ikinci bir şık yazarsanız direk oraya gönderiyorlar...bodrum kampı çok güzeldi biz daha sonra özdereyede gittik orada güzeldi...kamp için sizden davetiye istiyorlar(balayı kampı isteğinde)biz o zaman bastırmamıştık daha iğrenç bi karta 7 tl vermiştim tam dört yıl önce
batıda mı pahalı kiralar doğuda mı anlayamadım ben. biz 400 tl ye tuttuk ıgdrın ilçesi yani 1800 tlde yakıtaynı sorun bizdede var bizde geliboluda evmi tutsak lojmanamı girsek diye düşünüyoruz doğuda ille lojmanda oturucas bide bu lojmanlarda puan durumu varmış nişanlım diyor ileride ankara istanbul gibi büyük yerlere tayinimiz çıktığında kiralar daha pahalı lojmana gireriz şimdi ev tutalım diyoruz ama başlı başına bir sorunkaloriferli ev pek olmadığı için ev sahipleri uçuyor
davetiye biz düğüne bir ay kala ancak bastırcas ozaman bize kamp çıkmas ben en iyisi otel bulayım yoksa balayı fln kalcak heryer dolcak
batıda mı pahalı kiralar doğuda mı anlayamadım ben. biz 400 tl ye tuttuk ıgdrın ilçesi yani 1800 tlde yakıtkaloriferli ev pek olmadığı için ev sahipleri uçuyor
pess yaaaa o neymiş
benim kadar yıkılmamışsındır derincimNerdeee canım...Ben lojmanı ilk gördüğümde yıkılmıştım,ama şimdi alıştım
merkezde 300 tl burda 400 daha da nazlanıyolar görsen sanki villa kiralıyorlar daire sayısı az olunda yakıtta baya pahalı.millet doğuda para biriktirir bizimki tam tersi olacakpess yaaaa o neymiş
ooooooooooooooo süpermişşşşşş.bizimki kış düğünüydü biz nevsehire gitmiştik kaplıcalara ama çok güzeldiEşim bana sürpmiz yapmıştı balayını,hava alanına gittiğimizde nereye gideceğimizi öğrendimYunanistan'a gitmiştik
Eşim bana sürpmiz yapmıştı balayını,hava alanına gittiğimizde nereye gideceğimizi öğrendimYunanistan'a gitmiştik
Düğün ne zaman canım? Nereye kuracaksınız evi?[/QU
samsunda kurcaz ewimizi:123: şimdi de lojman mı yoksa sivilde mi oturalım muhabbetimiz var.ben 2 yıl sonra doğuda mecbur lojmanda oturcaz yeni eşyalarımla güzel bi ewde oturalım diyorum ama kiralar almış başını gidiyooo:2: napalım sizcee
Lojmanlardan bir habr alın canım, bazıları bakımlıolabiliyor hatta yeni yapım bile olabiliyor buraya yapıldı bikaç tane. Şans işte. Olmazsa yeni eşyalarınızla yeni eve girersiniz. Boşver herşeyi içine sindire sindire yap.
ooooooooooooooo süpermişşşşşş.bizimki kış düğünüydü biz nevsehire gitmiştik kaplıcalara ama çok güzeldi
sizi çılgınlar siziiiiiiiiiiiii:)
Lojmanlardan bir habr alın canım, bazıları bakımlıolabiliyor hatta yeni yapım bile olabiliyor buraya yapıldı bikaç tane. Şans işte. Olmazsa yeni eşyalarınızla yeni eve girersiniz. Boşver herşeyi içine sindire sindire yap.
gidip bende gördüm lojmanları.geniş ferah 3 oda 1 salon ama yer döşemelri mutfak dolapları fena durumda,son katların bazılarının çatısı akan bile var,ama tayinci albayların bikaçının ewi tadilatlıymış baya.şansa o ewler olursa ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?