Asker Eşleri

Canım biz Alanya'ya gitmiştik, 8-10 günlüğüne havuzlu müstakil bir ev tutmuştuk. Eşyaları tam ve her odasında kliması olan. Denize de yürüme gidebiliyorduk. Çok güzeldi ilk fırsatta yeniden gideceğiz. Tadi damağımızda kaldı. :78: Ama hiç bilmiyorum adres neresi nasıl ayarlarsınız. Eşim ilgilenmişti hep bunlarla.

şahsen ben yaz gelini olsaydım deniz olan bir yer tercih etmezdim.kapokyaya giderdim otantik oteller var harika tam balayına uygun.malum durumdan mikrop kapmamak için denize havuza giremiyorsun o yüzden kapadokya süper bir tercih olur balona da bineceksin romantik romantik

yada uygun yurt dışı turlarına katılacaksın italya falan..aşk çeşmesinin dibinde:)

selam kıslar...Buğranın bugün ilk kez ateşi çıktı, öyle korktum ki:18: yani çok değil 37.6yı gördüm en son ama çok korktum ağladım yine neden babası yanımda değil diye zaten kaldıramıyorum..ben beni onsuzluğa alıştırmaya çalışırken bir de yavrumuza hem annelik hem babalık yapmak öyle ağır geliyo ki bizi bu hale getirenler, sebep olanlar duyun: hakkımızı asla helal etmiyoruz..bi geberin gidin ülkemiz de kurtulsun hepimiz kurtulalım evimi istiyorum eşimi istiyorum huzur istiyorum çok mu şey istiyorum
of aman neyse yaa sizin de canınızı sıkmayayım..annem de yoktu evde gerildim korktum birden...hemen doktora götürdüm..tabi mesai bitmişti..doktorumuza gidemedik..başka bi yere gittik..boğazı kötüymüş bir de diş durumlarımız başlamış falan filan çok şükür dedim oh dedim..nedense ateş denilince hemen o filme senaryoları geliyo aklıma..ya 40 olursa ya havale geçirirse diye delirmiştim..Allahımız korusun bütün yavrularla beraber
gelince bir aynaya baktım kendimden diskindim saç baş fena..bakımsız..çirkin bir ben makyaj yapmadan asla sokağa çıkmayan ben aylardır yüzüme gr birşey sürmeden dolaşıyomuşum, yeni farkettim ah yaramas minnoşum ah..ne hallere düşürdün beni..taksiye binip inerken anam bi tanıdık görecek diye korkar oldum..acil bakıma girmem lazım aciiillllll

ayy canım çok geçmiş olsun bebiş annesini korkutmuş biraz

kıyamammm canım ya geçmiş olsun çokk...ah canım benim ayrı olmak nasıl zor bilirim,tek tesellim ne yazık ki herkes bizim gibi,bide iş yerinde asker eşiyiz diye uğradığımız tacizler var onları saymıyorum bile...aman annesi miniğe dikkat et nazar değdi toparlağıma

amanın ben de keyifli konuların ortasına dalıvermişim sorryyy:26:

balayına biz de bodrum turgutreis yasmin resorta gitmiştik delicesine güzeldi herşey o günler çok güzeldi...üç yıl çok güzeldi

eşimle diyoruz ki seneye yeniden evlenmiş gibi olcaz

Canım geçmiş olsun. Ben de çok korkuyorum ateşten. Bir kere de bizim ki ateşlenmişti soyup suyla soğumuştuk hem de 38,7 olmuştu. Dikkat edin kendinize. Ne kadar kaldı kavuşmanıza?

canım telaş yapma ince giydir ılık duş aldır hemen, çok yüksek değil hemen normale döner geçmiş olsun canımç kaç aylık oğluşun bu ararda sanırım eşin eşin doğuda eş götürülmeyecek bir yerde

ayy canım çok geçmiş olsun bebiş annesini korkutmuş biraz

saol canım öyle oldu walla...

evet canım ya malesef ve malesef..siz ne zaman birleşiyosunuz kuzucum..walla bebiş gelmeden ayarlamaya çalışın..gerekirse ücretsiz izin falan al..inan canın ciğerin annenler bile olsa yine de çocuğuna karşı tek başına sorumlu hissediyosun..çok ağır oluyo...

ah anacım benim kurum değiştirmem lazım buda dayı gerektiriyo şu sıralar asaletimin tasdik olmasını bekliyorum olsun hemen araştırmaya başlıycam....ah bi orman bakanlığına geçebilsem

Birtane canım benim çok geçmiş olsun...Eşin yanında olmadığı için kendini daha yalnız hissettin galiba:44: Sizler için dua ediyorum tezzz zamanda kavuşursunuz inşallah,zaman sizin için su gibi aksın

Canım geçmiş olsun. Ben de çok korkuyorum ateşten. Bir kere de bizim ki ateşlenmişti soyup suyla soğumuştuk hem de 38,7 olmuştu. Dikkat edin kendinize. Ne kadar kaldı kavuşmanıza?

saol canımcım..10 gün sonra falan izne gelecek inş bakalım...ama işte ben direkt önümüzdeki yılı bekliyorum....

saol canım evet öyleydi doktorda 38di..eve gelince hemen fitil şurup verdim..uyuyo şimdi rahatladı..geceden beri vız vızdı zaten...oğluşum 4üne 7 aylık olcak teyzesi of ona 7 ay bana 7 yıl gibi..çok zor bi bebek..milyonlarca kez şükür halimize ama işte kolikti, hep huzursuz hep huysuzdu..sebepsiz yere yani..afralı tafralı inatçı bir kişiliktir kendisi...en nefret ettiğim kişiler akreplerden çıkar derdim akrep annesi oldum yeni yeni düzeliyo gibiyiz bakalım..ama işte kucağımdan inmiyo cicozum napayım işte sağlıklı sıhhatli olsun diyorum.........etraftan bir Buğra beş bebeğe bedel diyolar düşün ben de bir sorana bin ah işittirdim iyi ki olmuş zuzum herşeye tüm zorluklara değer işte....sen de annesin değil mi

Ben çıkıyorum hanımlar, görüşmek üzere, benimki kucaımda, yazdırmıyor

ah anacım benim kurum değiştirmem lazım buda dayı gerektiriyo şu sıralar asaletimin tasdik olmasını bekliyorum olsun hemen araştırmaya başlıycam....ah bi orman bakanlığına geçebilsem

canım olur inşşş bebişinin kısmetine dayı da olur herşey olur inşşşş

Birtane canım benim çok geçmiş olsun...Eşin yanında olmadığı için kendini daha yalnız hissettin galiba:44: Sizler için dua ediyorum tezzz zamanda kavuşursunuz inşallah,zaman sizin için su gibi aksın

saol canım et walla sizin dualarınız kabul olur

evet canım bende anneyim haziran 2 yaşına girecek bir prensesim var.bizde kolik olmadı o yönden sakin bir bebekti ama aşırı hareketliydi 5 aylıkken koltukta tutunarak ayakta duruyordu 9 aylıkkende yürümeye başladı benim bittiğim an o an oldu ogünden beri peşindeyim 1 dk oturan bir bebek değil şaşıyorum helak oluyorum peşinde ben size yazarken oda suanda kafamın omzumun üstünde geziyor tüm gün böyleyiz yaniemmeye çok düşkündü daha doğrusu ben alıştırdım biraz gece saat başı emerdi benim uyku hayal olurdu 15 ay emzirdim sonra süte geçti yne saat başı kalkıyordum son 1 aya kadar şimdi 3 e düşürdüen azından biraz daha uyuyorum eskiye göreşimdide 2 yaş sendromlarında çok asabi herşeye sinirleniyo ağlıyo tüm gün her dedğim olsun istiyo güç savaşı halindeyizkendini ispatlamaya çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…