evet canım roza resort a gitmiştik.bu izinde yine gidecektik anıları tazeleyelim diyeKozaklıya gittiniz dimi canım? Ankaraya yakındır orası,biz de giderik ailemle...
nişanlım soktu aklıma ben bodruma gitmek istiyorumnetten otelde bakayım bari yoksa onun ayarlayacağı yok bana göre epeyce rahat şimdi nöbetçi yrn akşam arasın kamp istemiyorum en acilinden otel bulup rezervasyon yaptıralım dicem tavsiye ettiğiniz otel varsa yazarmısınız kızlarr
merkezde 300 tl burda 400 daha da nazlanıyolar görsen sanki villa kiralıyorlar daire sayısı az olunda yakıtta baya pahalı.millet doğuda para biriktirir bizimki tam tersi olacak
Doğuda herşey çok pahalı canım ya, hiç birikmiyor birşey.
şahsen ben yaz gelini olsaydım deniz olan bir yer tercih etmezdim.kapokyaya giderdim otantik oteller var harika tam balayına uygun.malum durumdan mikrop kapmamak için denize havuza giremiyorsun o yüzden kapadokya süper bir tercih olur balona da bineceksin romantik romantik
selam kıslar...Buğranın bugün ilk kez ateşi çıktı, öyle korktum ki:18: yani çok değil 37.6yı gördüm en son ama çok korktum ağladım yine neden babası yanımda değil diyezaten kaldıramıyorum..ben beni onsuzluğa alıştırmaya çalışırken bir de yavrumuza hem annelik hem babalık yapmak öyle ağır geliyo ki bizi bu hale getirenler, sebep olanlar duyun: hakkımızı asla helal etmiyoruz..bi geberin gidin ülkemiz de kurtulsun hepimiz kurtulalım evimi istiyorum eşimi istiyorum huzur istiyorum çok mu şey istiyorum
of aman neyse yaa sizin de canınızı sıkmayayım..annem de yoktu evde gerildim korktum birden...hemen doktora götürdüm..tabi mesai bitmişti..doktorumuza gidemedik..başka bi yere gittik..boğazı kötüymüş bir de diş durumlarımız başlamış falan filançok şükür dedim oh dedim..nedense ateş denilince hemen o filme senaryoları geliyo aklıma..ya 40 olursa ya havale geçirirse diye delirmiştim..Allahımız korusun bütün yavrularla beraber
gelince bir aynaya baktım kendimden diskindimsaç baş fena..bakımsız..çirkin bir ben makyaj yapmadan asla sokağa çıkmayan ben aylardır yüzüme gr birşey sürmeden dolaşıyomuşum, yeni farkettim ah yaramas minnoşum ah..ne hallere düşürdün beni..taksiye binip inerken anam bi tanıdık görecek diye korkar oldum..acil bakıma girmem lazım aciiillllll
selam kıslar...Buğranın bugün ilk kez ateşi çıktı, öyle korktum ki:18: yani çok değil 37.6yı gördüm en son ama çok korktum ağladım yine neden babası yanımda değil diyezaten kaldıramıyorum..ben beni onsuzluğa alıştırmaya çalışırken bir de yavrumuza hem annelik hem babalık yapmak öyle ağır geliyo ki bizi bu hale getirenler, sebep olanlar duyun: hakkımızı asla helal etmiyoruz..bi geberin gidin ülkemiz de kurtulsun hepimiz kurtulalım evimi istiyorum eşimi istiyorum huzur istiyorum çok mu şey istiyorum
of aman neyse yaa sizin de canınızı sıkmayayım..annem de yoktu evde gerildim korktum birden...hemen doktora götürdüm..tabi mesai bitmişti..doktorumuza gidemedik..başka bi yere gittik..boğazı kötüymüş bir de diş durumlarımız başlamış falan filançok şükür dedim oh dedim..nedense ateş denilince hemen o filme senaryoları geliyo aklıma..ya 40 olursa ya havale geçirirse diye delirmiştim..Allahımız korusun bütün yavrularla beraber
gelince bir aynaya baktım kendimden diskindimsaç baş fena..bakımsız..çirkin bir ben makyaj yapmadan asla sokağa çıkmayan ben aylardır yüzüme gr birşey sürmeden dolaşıyomuşum, yeni farkettim ah yaramas minnoşum ah..ne hallere düşürdün beni..taksiye binip inerken anam bi tanıdık görecek diye korkar oldum..acil bakıma girmem lazım aciiillllll
ayy canım çok geçmiş olsun bebiş annesini korkutmuş biraz
kıyamammm canım ya geçmiş olsun çokk...ah canım benim ayrı olmak nasıl zor bilirim,tek tesellim ne yazık ki herkes bizim gibi,bide iş yerinde asker eşiyiz diye uğradığımız tacizler var onları saymıyorum bile...aman annesi miniğe dikkat et nazar değdi toparlağıma
saol canım öyle oldu walla...
evet canım ya malesef ve malesef..siz ne zaman birleşiyosunuz kuzucum..walla bebiş gelmeden ayarlamaya çalışın..gerekirse ücretsiz izin falan al..inan canın ciğerin annenler bile olsa yine de çocuğuna karşı tek başına sorumlu hissediyosun..çok ağır oluyo...
Canım geçmiş olsun. Ben de çok korkuyorum ateşten. Bir kere de bizim ki ateşlenmişti soyup suyla soğumuştuk hem de 38,7 olmuştu.Dikkat edin kendinize. Ne kadar kaldı kavuşmanıza?
canım telaş yapma ince giydir ılık duş aldır hemen, çok yüksek değil hemen normale döner geçmiş olsun canımç kaç aylık oğluşun bu ararda sanırım eşin eşin doğuda eş götürülmeyecek bir yerde
ah anacım benim kurum değiştirmem lazım buda dayı gerektiriyo şu sıralar asaletimin tasdik olmasını bekliyorum olsun hemen araştırmaya başlıycam....ah bi orman bakanlığına geçebilsem
Birtane canım benim çok geçmiş olsun...Eşin yanında olmadığı için kendini daha yalnız hissettin galiba:44: Sizler için dua ediyorum tezzz zamanda kavuşursunuz inşallah,zaman sizin için su gibi aksın
saol canımcım..10 gün sonra falan izne gelecek inşbakalım...ama işte ben direkt önümüzdeki yılı bekliyorum....
saol canım evet öyleydi doktorda 38di..eve gelince hemen fitil şurup verdim..uyuyo şimdi rahatladı..geceden beri vız vızdı zaten...oğluşum 4üne 7 aylık olcak teyzesiof ona 7 ay bana 7 yıl gibi..çok zor bi bebek..milyonlarca kez şükür halimize ama işte kolikti, hep huzursuz hep huysuzdu..sebepsiz yere yani..afralı tafralı inatçı bir kişiliktir kendisi...en nefret ettiğim kişiler akreplerden çıkar derdim akrep annesi oldum yeni yeni düzeliyo gibiyiz bakalım..ama işte kucağımdan inmiyo cicozum napayım işte sağlıklı sıhhatli olsun diyorum.........etraftan bir Buğra beş bebeğe bedel diyolar düşün ben de bir sorana bin ah işittirdim iyi ki olmuş zuzum herşeye tüm zorluklara değer işte....sen de annesin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?