selm bayanlar...nsasınız bakam:)
evet canım bende anneyim haziran 2 yaşına girecek bir prensesim var.bizde kolik olmadı o yönden sakin bir bebekti ama aşırı hareketliydi 5 aylıkken koltukta tutunarak ayakta duruyordu 9 aylıkkende yürümeye başladı benim bittiğim an o an oldu ogünden beri peşindeyim 1 dk oturan bir bebek değil şaşıyorum helak oluyorum peşinde ben size yazarken oda suanda kafamın omzumun üstünde geziyor tüm gün böyleyiz yaniemmeye çok düşkündü daha doğrusu ben alıştırdım biraz gece saat başı emerdi benim uyku hayal olurdu 15 ay emzirdim sonra süte geçti yne saat başı kalkıyordum son 1 aya kadar şimdi 3 e düşürdü en azından biraz daha uyuyorum eskiye göre şimdide 2 yaş sendromlarında çok asabi herşeye sinirleniyo ağlıyo tüm gün her dedğim olsun istiyo güç savaşı halindeyiz kendini ispatlamaya çalışıyo
selam tatlım canım sıkkın biraz kocişim geldi yemek yedi geri gitti hazır kıta kalmaları gerekiyomuş ben de şimdi can sıkıntısından bi yandan çekirdek bi yandan gofret yiyorum bi yandan da kola içiyorum bide hürremi izliyorum:)))) sen napıyosun nasılsın
selam tatlım canım sıkkın biraz kocişim geldi yemek yedi geri gitti hazır kıta kalmaları gerekiyomuş ben de şimdi can sıkıntısından bi yandan çekirdek bi yandan gofret yiyorum bi yandan da kola içiyorum bide hürremi izliyorum:)))) sen napıyosun nasılsın
yaa bu arada şu vakumlu hurçlarda sadece yün yorganlarım biraz hava almış diğerleri gayet iyiydi.
ayyy bilmezmiyim o sıkıntıları...insan deli gibi mutfak oda arası gidip geliyorbende uzandım kucağımda leptop karşımda tv...annemlerle oturuyoruz
Ne güzel emzirmişsin, inşallah biz de emzirebiliriz. Emzirmek için çok mücadele ettim, uzun süre emsiz istiyorum.
Miden inflak edecek canım, dikkat et
bu iş böyle işte benim eşimde yarın gelecekti pikniğe gidecektik ama gelemiyo izinler yok
yeme kg alırsın fazlalığın yoksa ye tabi
inş. canım benim kzım doğduğu andan itibaren çok düşkündü sütümde boldu şükürle olsun emdi 15 ay hatta 16 aya yakın ben isteyerek kestim çünkü bunaltıyordu artık yemek yerine emmmek istiyordu kestim bende sonra normal süte sardı süt canavarı o yüzden habire boya gidiyor ayına göre boyu uzun bayainş. emzirirsin canım sütüne dikkat et çok kıymetli.anason rezene çayı iç.bol bol dereotu ye,kuru incir ye,beyaz üzüm ye acayip süt yapar bunlar
yok tatlım çok şükür kilo sorunum yok
ewet ewet maşallahı var :)
ewet ewet maşallahı var :)
gördün mü sen bacım ne güzel benim 6 kg vermem lazım
sağol bebişim sen de süpersin yaneee :)))
facen gördüm..inşallah gitmeden de yüzyüze görüşürüz:)
gördün mü sen bacım ne güzel benim 6 kg vermem lazım
valla görüşelim bacım bi gün optimuma gidelim hahahaha
hürrem çok tatlı ya yakışıyor kg su onatatlışım sendeki gözler yeter bak hürreme dana gibi ama koca kanuniyi avladı
hürrem çok tatlı ya yakışıyor kg su ona
benim kg normal aslında ma ben incecik olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?