canım öyle çok bi kg yok ama bana fazla geliyo boyum 1.70 kg 62 önce 55 sonra 52 olmak hedefimhiç kilolu durmuyorsun alla alla
Selam güzeller nasılsınız?
teşekkürler tatlış sennn
canım öyle çok bi kg yok ama bana fazla geliyo boyum 1.70 kg 62 önce 55 sonra 52 olmak hedefimçöp olmak istiyorum ondan yani
iyiyim cicim,yedim içtim Hürremi izliyorum. Kociş hiç sevmiyor Hürremi o ayrı odada ben ayrı odada tv izliyoruz
bende izlemiyorum çocuklar duymasına bakıyorum..kocam uyuyor içerdeannemler yanımda
evet zayıf oluyor evlenirken 52 kg dum.52 boyuna göre çok zayıf olur bence:)ama tabe bilemicem görmek lazım
Ailen yanında oh ne güzel canım
evet çok güzel..ama haftaya gidiyorlar.canım annem geldiği günden beri çok yoruldu..okuldan eve geldiğimde sofrayla karşılaşmak çok güzel ya bayılıyorum bu duyguya
evet çok güzel..ama haftaya gidiyorlar.canım annem geldiği günden beri çok yoruldu..okuldan eve geldiğimde sofrayla karşılaşmak çok güzel ya bayılıyorum bu duyguya
Evet canım büyük rahatlık ama gerçekten yorulduklarını görünce kıayamıyor insan...benim de kayınvalidem gelmişti geçenlerde gitti. 1 ay kaldı,ne rahattım ben de,yemek hazırlanıyor,işler yapılıyor...Benden önce uyanıp kahvaltımı bile hazırlıyordu süper babanneeİnşallah haftaya da annem gelicek...Böyle vardiyalı gelip gidecekler doğuma kadar
ahh kuzummm anne hiç bişeye benzemiyor tabi...Allah yokluklarını yaşatmasın kimseye...görürsün yakında inşallhişten ewe gelipte anne yemeğiyle karşılamşmak gibisi var mıı???
bende özledim annemii
bir kere benim annem senin anneni döverbenim annemde gelecek bir kere
bizim izin işleri de karşınca eşimde benim bunalımıma dayanamadı evi yerleştirdikten sonra sen annenle git istersen biraz sen bari stres at dedi gideceğim galiba ama içime sinmiyo daha hiç eşimi bırakıp gitmedim ayrı her ne kadar eve gelemese de kıyamıyorum yalnız bırakmaya.oda benim bu halimi anlamasa git demezdi 2 ay önce ben dedim gideyim bir 15 güm diye ben ne yaparım gidersen dedişimdi kıyamadı çok bunaldım tek başıma çünkü azıcım medeniyet göreyim gezeyim sohbet edeyim yabanileşecem burda yoksa
süper yaaa...bizimkiler uzun süreli kalmıyor ama senin durumun farklı hamişsin ya ondan değilmi bu gelmelerEvet canım büyük rahatlık ama gerçekten yorulduklarını görünce kıayamıyor insan...benim de kayınvalidem gelmişti geçenlerde gitti. 1 ay kaldı,ne rahattım ben de,yemek hazırlanıyor,işler yapılıyor...Benden önce uyanıp kahvaltımı bile hazırlıyordu süper babanneeİnşallah haftaya da annem gelicek...Böyle vardiyalı gelip gidecekler doğuma kadar
ahh kuzummm anne hiç bişeye benzemiyor tabi...Allah yokluklarını yaşatmasın kimseye...görürsün yakında inşallh
bir kere benim annem senin anneni döver
valla ben temmuz 3 de falan gidiyordum memlekete...tamam eşleri yalnız bırakmak istemiyoruz ama onlarda ailemiz...çok özlüorlar bizi...bencede git derim benr
seninki daha iyiymiş biri gelip biri gidecek ohhh
ahh kuzummm anne hiç bişeye benzemiyor tabi...Allah yokluklarını yaşatmasın kimseye...görürsün yakında inşallh
bir kere benim annem senin anneni döver
valla ben temmuz 3 de falan gidiyordum memlekete...tamam eşleri yalnız bırakmak istemiyoruz ama onlarda ailemiz...çok özlüorlar bizi...bencede git derim ben
süper yaaa...bizimkiler uzun süreli kalmıyor ama senin durumun farklı hamişsin ya ondan değilmi bu gelmeler
Evet canım
Evet tatlım hamileyim diye gelio gidiyorlar. Çalıştığım için yükümü hafifetiyorlar,eşimin hiç yardm etmediğini de bildikleri için sağolsunlar yanımda oluyorlar bu dönemde....
Evet canım
Evet tatlım hamileyim diye gelio gidiyorlar. Çalıştığım için yükümü hafifetiyorlar,eşimin hiç yardm etmediğini de bildikleri için sağolsunlar yanımda oluyorlar bu dönemde....
annen kızmıyor mu derincim damadına niye kızıma yardım etmiyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?