benimki de hiç sevmiyo bazen vakti olmuyo hemen yakındaki markete gitmek zorunda kaldık bir kaç kere hadi hadi deyip durdu resmi diye gezdirmedi bir türlü unuttum alacaklarımı da
Aaaa süper canım...Çok sevindim senin adına
Kızlar benim kocam pek kıskanmaz beni. Yani giydiğime karışmaz, bi kez kıskançlık belirtisini gösterdi, okul servisi en son beni alıyordu eskiden bana da bi yer kalıyordu bi erkek hocamızın yanı. Nasıl sorun yapmıştı bunu. Normalde asla yapacağı bi şey değildi. Adama deli oluyordu...Neyseki hallettik artık servise ilk ben biniyorum45 dk. erken uyanıyorum o yüzden:44:
bence evliliğin süresi uzadıkça dahada değişiyo erkekler,herşey daha da yerine oturuyor...
haksız da sayılmaz canımcım walla maşallah
okyonus aynen benim eşim de öyleydi evlenmeden önce..biz hep farklı şehirlerdeydik zatenkıyafet kısıtlamamız vardı..ne bileyim..tv programcılığı falan yapcaktım izin vermedi ve daha bir sürü şey....hatta düğünden önce illa gelinliğin uzun kollu olacak..herkesin gözü üstünde olacak diyip beni çıldırtmıştı bile ki düğnümüz ağustostaydı düşün hem sinirlenirdim hem de içten içe hoşuma giderdi kıskanılmak gelen talipleri falan söylerdim iice delirtirdim:90: ama evlendikten sonra değişti..artık lafı bile geçmez böyle konuların...yarı şaka yarı ciddi söyler kıskanacağı bi durum olursa da...ben mi ona uyum sağladım yoksa kıskançlığı azaldı mı bilemem yani evlenince sıkmayabilir de..içini ferah tut
yok taşıdı canım ben taşıma poşetüniformalıyken de poşet taşımazlar bide:)
yok taşıdı canım ben taşıma poşetbir elimde çantam bi elimde kızım var taşıyamam yani
üniformalıyken de poşet taşımazlar bide:)
bence eğitimli kadın daha çok şiddet görüyor ve malesef saklamak zorunda kalıyor
inş. canım benimayy darısı başıma:)
hele şemsiye falan aslaeşim beni terminalde karşılamıştı bi kere, benim de kocaman bi çantam var, kadın çantası ama ben bavul niyetine kullanıyorum eşyam az oluyor eşimin yanına giderken, onu bile almıyor elimden ağır olmasına rağmen resmi kıyafetli diye.
harpokulunda okurken haftasonu izne çıkardı, elimi tutsun diye yalvarırdım resmen. yasaktı kızılayda el ele gezmek
kıyamam yaa,yarın sakın elini bırakma:)
malesef öyleymiş canım, allah korusun. bizim kız bi de ufak tefek, eşi 190 var var. elinde kalıverir valla. huyuna gider artık tartışmayacak, öyle kabullendi bilerek evlendi. şiddet olursa katlanır mı bilmem tabi:26:
onun için tek duam allah bir an önce kurtarsın...ben ankarda bi avukatın yanına gidip geliyodum bi dönem,bi boşanma dosyası vardı kadın beden eğitimi öğretmeni ama eşi izin vermiyo çalışamıyo bu sırada hukuk fakültesi okuyo evdeyim diye okul bitiyo ilk girişinde hakimlik sınavını kazanıyo ve bunların hepsini kocası izin vermediği için elinin tersiyle itiyo,bu arada şiddetin sınırı yok bi keresinde çocuğunu düşürüyo...bunu okuduğumda inanamamıştım,bu kadar başarılı ol,bu kadar hayata tutun ve bu adamdan boşanmak için 30 yıl bekle
çok şaşırdım gerçektenbaşlayacaktı sınavı kazanmışken işe kocasında vuracaktı tekmeyi
insan eşim dediği sevdiğine nasıl el kaldırır şaşıyorum orsan ölüyordur karısının aşkındanAllah kimseye yaşatmasın böyle şeyler böyle erkeklere de akıl fikir versin..
burasın da öyle canım az önce dolu yağdıgök gürültüsünden korkarım zaten ama burda alıştım sanırım
teşekkür ederim canım. zaman geçtikçe eşler bütünleşiyor o sen oluyo sen o oluyorsun herşeye onun gözüyle bakıyorsun bunu başarabilince de böyle sorunlar azalıyor bence
yarın bayram var demek ne güzel.çok hevesleniyorum yani şu sınav sistemi değişmese tekrar girip okuyacaktım açıktan okul öncesi falan.
okul öncesi de, sınıf öğretmenliği de o kadar başkaki... bunu şimdi anlıyorum özellik kızım doğduktan sonra daha da iyi anladım çünkü çoçuk beyni o kadar farklı o kadar öğrenmeye açıkki, herşeye o kadar farklı gözle bakıp algılıyorlarki hayret içinde kalıyorsun çoğu zaman...
minicik geliyorlar zehir gibiler, zekaları pırıl pırıl, öğrenmeye açık son derece saf ve masum .onları sen şekillendiriyorsun hayatının ön önemli temelerini sen atıyorsun bu harika bişey olsa gerek.
ay hatırlıyorum canım ya, üzmüştü seni ama sevgiisnden işte napsınsen güzelce halletmiştin zaten.
sağol canım, yarının hayalini kuruyoruz ikimiz de.
katılıyorum canım, olgunlaşıyorlar. zaten geç büyüyor erkekler. biraz da biz şekillendiriyoruz sanki onları.
Oooo hayaller kurulmuşşşArtık bi süre unutursun bizi
ee o zaman yarın seni hepimiz arasak bişey demezsin herhalde sweetim:)
bende de trendyol markafoni çıkıyor ben mesajı aldım ve bugün gerekeni yaptım hiç kaçmaz hahahahaha... bugün eşim nöbete giderken kredi kartını aldı çantamdan (alışveriş merkezlerini tükettim internetten siparişe dadandım) artık internet üzerinden alışveriş yapamayacaksın dedi ve kaçtı. 5 dk sonra aradım çatlak kocacım üzerindeki numaraları aldım dedim hahahaha dumura uğradı adam...ya dedim koçum sen kimle dans ettiğini daha öğrenemedin mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?