Asker Eşleri

ay hatırlıyorum canım ya, üzmüştü seni ama sevgiisnden işte napsın sen güzelce halletmiştin zaten.
sağol canım, yarının hayalini kuruyoruz ikimiz de.

bence evliliğin süresi uzadıkça dahada değişiyo erkekler,herşey daha da yerine oturuyor...

katılıyorum canım, olgunlaşıyorlar. zaten geç büyüyor erkekler. biraz da biz şekillendiriyoruz sanki onları.

bende vlenince yanında olduğumda böyle davranmaz diye umut ediyorum bekliyorum:82: kıskanması güzel ama bazen çok saçma konularda kıskanıyor ozaman sinir oluyorum bunda sinirlenicek bişi yok diyor hemen ayrı şehirlerde olmamızında etkisi büyük aklı bende hep kapçaklar sanki beni

üniformalıyken de poşet taşımazlar bide:)

hele şemsiye falan asla eşim beni terminalde karşılamıştı bi kere, benim de kocaman bi çantam var, kadın çantası ama ben bavul niyetine kullanıyorum eşyam az oluyor eşimin yanına giderken, onu bile almıyor elimden ağır olmasına rağmen resmi kıyafetli diye.
harpokulunda okurken haftasonu izne çıkardı, elimi tutsun diye yalvarırdım resmen. yasaktı kızılayda el ele gezmek

bence eğitimli kadın daha çok şiddet görüyor ve malesef saklamak zorunda kalıyor

malesef öyleymiş canım, allah korusun. bizim kız bi de ufak tefek, eşi 190 var var. elinde kalıverir valla. huyuna gider artık tartışmayacak, öyle kabullendi bilerek evlendi. şiddet olursa katlanır mı bilmem tabi:26:

onun için tek duam allah bir an önce kurtarsın...ben ankarda bi avukatın yanına gidip geliyodum bi dönem,bi boşanma dosyası vardı kadın beden eğitimi öğretmeni ama eşi izin vermiyo çalışamıyo bu sırada hukuk fakültesi okuyo evdeyim diye okul bitiyo ilk girişinde hakimlik sınavını kazanıyo ve bunların hepsini kocası izin vermediği için elinin tersiyle itiyo,bu arada şiddetin sınırı yok bi keresinde çocuğunu düşürüyo...bunu okuduğumda inanamamıştım,bu kadar başarılı ol,bu kadar hayata tutun ve bu adamdan boşanmak için 30 yıl bekle

çok şaşırdım gerçektenbaşlayacaktı sınavı kazanmışken işe kocasında vuracaktı tekmeyi
insan eşim dediği sevdiğine nasıl el kaldırır şaşıyorum orsan ölüyordur karısının aşkındanAllah kimseye yaşatmasın böyle şeyler böyle erkeklere de akıl fikir versin..

Son düzenleme:

kendi ayakları üzerinde durabilecek bir sürü fırsatı yakalamış olmasına rağmen o adam yüzünden red ettiği için o zaman kocasından nafaka alabilme çabasındaydı..

Evet canım ben okurken asla uğraşamam derdim ama çok başka oluyormuş...İnan kendi çocuğum olsa o kadar ilgilenirdim heralde. 1.sınıfta alırsın 5.sınıfa kadar yetiştirirsin,işte emeğim bu dersin. Eşim gördü öğrencilerimi "hepsi küçük derin olmuş bunların" diyor Çok şiddetli sevgileri var. Karşılıksız,saf,tertemiz yürekleri. İlk atandığımda dağ köyündeydim 5 sınıf tek öğretmenim. Köylü bakar,çocuklar bakar dil yok lisan yok.çok yadırgamıştım. Sonra öyle bi alıştımki onlara. Eş durumundan urfaya gelirken bütün köy,çocuklarım ağlaya ağlaya arabanın arkasından koştular...Hiç birini unutamıyorum...yeri geliyor burunlarını bile siliyoruz

Oooo hayaller kurulmuşşşArtık bi süre unutursun bizi

Oooo hayaller kurulmuşşşArtık bi süre unutursun bizi[/QUOTE]

ee o zaman yarın seni hepimiz arasak bişey demezsin herhalde sweetim:)

yok canım unutur muym hiç, pazar gününden itibaren macera başlıyor, kayınvalidemler geliyor 1 hafta bizdeler, her gün rapor edeceğim

ee o zaman yarın seni hepimiz arasak bişey demezsin herhalde sweetim:)[/QUOTE]

arayın tatlım, akşam 7 ye kadar vaktiniz var, mesaiden eve gittim mi kimse tutamaz beni

markafoni ye üye değilim ben, davetle oluyor galiba, ben de istiyorum, yardımcı olur musun alışveriş canavarı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…