hem biz yemeğe çıkıcaz canım başka bi planımız yok ki
bende acayip alışveriş yapıyorum oralardan alışkanlık yapıyormarkafoni ye üye değilim ben, davetle oluyor galiba, ben de istiyorum, yardımcı olur musun alışveriş canavarı?
yarın beni ezmezse böcek gibi iyidir. saat başı arıyor çok harcama yapma diyee hahaha artık çok geç
markafoni ye üye değilim ben, davetle oluyor galiba, ben de istiyorum, yardımcı olur musun alışveriş canavarı?
ay bi dakika ya sweet kaynanan neden geliyo bismillahsol gözüm seğiriyo bak
canım pazar günü geliyolar işte muhteşem 3lüeşim tayin oldu ya görcekler işte, biz çağırdık sonra tatile gidicez dedik. zaten haftaya çalışıyoruz ikimiz de,eşimd e bi hafta ankarada kurs görecekmiş. akşamdan akşama görcez ama o da yeter benim burda dert yanmama
bundan 14 hafta dört gün önce bizde yemeğe çıkmıştık
Sen çalışmıyorsun değil mi canım?
markafoni ye üye değilim ben, davetle oluyor galiba, ben de istiyorum, yardımcı olur musun alışveriş canavarı?
:18: oh my god, yarın benim yumurtlama günüm şimdi aklıma geldi, biz yemek yemesek mi acaba, adam güneydoğuya gidiyor,ben tek başıma altından kalkamam hem daha 2 yıl var
siz çağırdıysanız tamam yoksa pess dicektim
bende acayip alışveriş yapıyorum oralardan alışkanlık yapıyorbide daybuyday.com var orayı da tavsiye ederim canım
bende acayip alışveriş yapıyorum oralardan alışkanlık yapıyorbide daybuyday.com var orayı da tavsiye ederim canım
ahaaaaaaaaa ben sana sidik testi yollarım sen merak etme yavru kuşum:)
Merak etme canım bişey olmaz, ben çok cesaretli değilim internet üzerinden giyim kuşam almaya, geri gönderebiliyorsun ama kim uğraşacakbacım allah kurtarsın diyorum yeni bi hastalığın oldu nur topu gibi:)
ayşecim dedin ve hayatının hatasını yaptın hemen bi talan edeyim dur
bacım allah kurtarsın diyorum yeni bi hastalığın oldu nur topu gibi:)
bence çok fazla bişey alma kg vermeden cnm. dar olanların içine girmek için dikkat edersin kısa süre sonrada olur hepsiBakacağım tatlım. Kıyafetlerim olmuyor bana , doğumdan sonra pantolonlar oldu tayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?