limango,trend, bingomingo, alamarka, clubboon, markalonga... daha sayayım mıhepsine girin kızlar ama sonra ben iflas ettim demeyin buralarda
ama ama amaa1 haftadır da görüşmüyoruz iyi mi:18: iki tane mi taksa acaba üst üste
dur yapma öleceğim burda...kocacan diyoki bi daha ayşe ve sweetle konişmicaksın adam eridi ben not aldıkça hahahahihihihihohohoho
limango,trend, bingomingo, alamarka, clubboon, markalonga... daha sayayım mıhepsine girin kızlar ama sonra ben iflas ettim demeyin buralarda
bunların içinde bingomingoyu sevmiyorum sadece resim çekimleri çok kalitesiz mankenleri de çirkin en güzel mankenler trend,makro ve daybuyday da kızlar güzel olunca giydikleri yakışıyo benimde hepsinden alasın geliyo
gerçekten mi benimkiler hep zamnında geldi hatta erken gelen bile oldu canım.ama bazen olabiliyormış üretici firmadan kaynaklanıyormuş o tür sorunlarevet canım resimleri kötü oluyo, ben de bişey almadım bingodan zaten hiç. markafoni de çok geç gönderiyo, bi kaç kere deli etti beni bi french seti 1 ayda gönderdi
evet canım resimleri kötü oluyo, ben de bişey almadım bingodan zaten hiç. markafoni de çok geç gönderiyo, bi kaç kere deli etti beni bi french seti 1 ayda gönderdi
ama ama amaa1 haftadır da görüşmüyoruz iyi mi:18: iki tane mi taksa acaba üst üste
bence çok fazla bişey alma kg vermeden cnm. dar olanların içine girmek için dikkat edersin kısa süre sonrada olur hepsi
zaten mezirdikçe kg lar kendiliğin gidiyor canımŞimdilik kilo vermeye çalışmıyorum canım, çünkü emzirmeye devam ediyorum,
Zaten dar gelenler de 38 beden, kendiliğinden toparlarım biraz daha. O yüzden çok üst baş alasım yok. Ama ayakkabı ve çantaya hayır demem
kızlarr kandil için aradınızmı kayınvalidelerinizibn akşam arıycam bakalım
Şimdilik kilo vermeye çalışmıyorum canım, çünkü emzirmeye devam ediyorum,
Zaten dar gelenler de 38 beden, kendiliğinden toparlarım biraz daha. O yüzden çok üst baş alasım yok. Ama ayakkabı ve çantaya hayır demem
ben 21 kg almıştım kızım da 4 kg doğdu cnm.çok yiyordum ben özellikle tatlı hele de dondurma 1 kg yakın yiyordum hergün nerdeyse .ama 16 yu kg ilk 3 ayda kendiliğn de gitti yaşına gelmeden de 19 kg su gitmişti emzirme sayesin de gitti tabi yoksa ne tatlılar çikolatalar yedim bol bol emzirdim sütüm de yağlıydı ben nasıl verceğim diye düşünmeden kendiliğinde kısa zamanda gitti.oyy oyy acaba ben kaç kilo alıcam
ben 21 kg almıştım cnm 16 kg ilk 3 ayda kendiliğn de gitti yaşına gelmeden de 19 kg su gitmişti emzirme sayesin de gitti tabi yoksa ne tatlılar çikolatalar yedim bol bol emzirdim sütüm de yağlıydı ben nasıl verceğim diye düşünmeden kendiliğinde kısa zamanda gitti.
süütnü yoğurdunu eksik etmem her gün aslında yarım yağlı içsen daha iyi olur süt ürünlerinin bütün besleyiciliği yağındadır çünkü.kuru incir falan da ye doğumdan sonra sütün hemen gelir. et,balık bol bol tüket canım.ceviz ye tenefüs aralarında bol bol, bebeğin beyin gelişimi için iyi olur.Ne güzel canım,inşallah ben fazla almam. Çok zor kilo veriyorum çünkü. Şu an 51 kiloyum 1,5 kilo almışım. İnşallah böyle azar azar alırım. Çok dikkat ediyorum. Bebeğe yarayacak ama bana yaramayacak şekilde beslenmeye çalışıyorumMesela sütü yağsız tercih ediyorum. Her gece süt içiyorum. Her gün en az bir kase yoğurt. Okulda da her teneffüs meyva yiyorum
süütnü yoğurdunu eksik etmem her gün aslında yarım yağlı içsen daha iyi olur süt ürünlerinin bütün besleyiciliği yağındadır çünkü.kuru incir falan da ye doğumdan sonra sütün hemen gelir. et,balık bol bol tüket canım.ceviz ye tenefüs aralarında bol bol, bebeğin beyin gelişimi için iyi olur.
kg ilk aylar pek alınmıyo 6.aydan sonra başlıyor herşeyama çok güzel bir şey ya sevmediğim daha önce yemediğim şeyleri bile o kadar iştahla yerdim ki
tamam canım her zaman.sorma ya hamileyken hamilelikle ilgili ne varsa yalayıp yutmuştum gün gün takip ederdim netten kitaplardan eşimi de azarlardım sen hiç araştırmıyorsun diye bakmıyorsun bak bugün bebişmizin kolları uzamaya başladı böbrekleri oluştu diye.ayşecim ne kadar bilinçlisin verdiğin kiloya hayran kaldım valla hamiş olunca tependeyim ona göre
tamam canım her zaman.sorma ya hamileyken hamilelikle ilgili ne varsa yalayıp yutmuştum gün gün takip ederdim netten kitaplardan eşimi de azarlardım sen hiç araştırmıyorsun diye bakmıyorsun bak bugün bebişmizin kolları uzamaya başladı böbrekleri oluştu diye., çok faydasını gördüm kızımdan önce ben 1 saatliğine bile bir bebekle vakit geçirmişliğim yoktu hiç tecrübem yoktu ama o kadar çok şey öğrenmişimki hiç zorluk çekmedim doğumdan 1 hafta sonra yalnız kaldım herşeyiyle kendim ilgilendim sanki daha önce 3 tane büyütmüş gibiydim kayınvalidem hayran kalmıştı ne güzel bakıyorsun diye
şimdi de çocuk pskolojisiyle ilgili ne varsa onları okuyorum.
şimdi sen bebiş istiyorsun ya sana bişey tavsiye edeyim bu incir her derde deva müthiş bir meyve canım.
2 tane inciri 1 bardak suda kaynat ılıyınca iç incirleri de ye bu yumurtlamayı çoğaltıyo ve kalitesini arttırıyo.ben bebek istemeye başlayınca içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?