wowww hemen denicem.ne kadr süre içecem bi de günde 1 bardak değilmi. ben de böyle bilinçli bir anne olmak istiyorum her şeyi yalayıp yutacam valla. soğan kürü de çok iyiymiş onu da duydum
inş. olursun canım.ne yapalım çalışmayınca çoçuğumu nasıl daha iyi yetişrebilirim diye onun için daha neler yapabilirim diye düşünmeye araştırmaya daha çok vaktin oluyor.dene canım tadı da güzel çokta faydalıeşine de aynı şekilde keçi boynuzu yapkendimi alternatif tıp uzmanı gibi hissettim.sen hamiş kal doğur inş. emziriken de neler yiyeceksin söylerim
eee hadi kolay gelsin size o zamantamam canım çok sağolincir almaya gitti
slm..bi yandan oğluşu salla bi yandan kk..sevdim bunu:90:
sweet walla öyle çok güldüm kikalbin çok temiz yavrukuş
kaynanamı da aramadım aramıycam dadoğum yaptığımdan beri ifrit oldum hatuna...haftada bir o arar..onda da bi kaç kez açmam artık ööf yeter diye açarım 5 dk konuşuruz tamam ama o hala aynı..eski ben sanıyo beni..çok bekler:82:
senin kayınvalide de fena görünüyor
sweetle çok uğraştım sanırım elektrik gitti
kızlarr kandil için aradınızmı kayınvalidelerinizibn akşam arıycam bakalım
slm..bi yandan oğluşu salla bi yandan kk..sevdim bunu:90:
sweet walla öyle çok güldüm kikalbin çok temiz yavrukuş
kaynanamı da aramadım aramıycam dadoğum yaptığımdan beri ifrit oldum hatuna...haftada bir o arar..onda da bi kaç kez açmam artık ööf yeter diye açarım 5 dk konuşuruz tamam ama o hala aynı..eski ben sanıyo beni..çok bekler:82:
olsun canım fenalığı olmasın varsın hiç bişeye karışmasın daha iyiaslında fenalığı pek yok..yani bişe yaptığı söylediği yok..beni sinirlendiren de bu zaten...yedi kat el sanki mübarekyapmadıklarına kızıyorum
senden?
canım mesai bitti ben de koşa koşa markete attım kendimi kocişime poğaça yapıyım dedim maya yoktu
nişanlıyken ben de arardım ama kaç saattir aramamak için kıvranıyorum:26:
canımm sağollvalla çikolatalı sufle yapıcaktım vazgeçtim siz öyle diyince korktum, yemesin tatlı falan
olsun canım fenalığı olmasın varsın hiç bişeye karışmasın daha iyi
benimki iyi ya çok şükür aradım kutladım kandilini
aman ha yemiş ha yememiş ne farkedecek ki
ağzınızın tadı bozulmasın ne güzelmadeofhonorcum da olsaydı keşke başlardı kaynanatör diye hep ben ona ayyy yok be kuzum benimki çok iyi ben çok seviyorum derdim..duy sesimi made : sevmiyim artıkın gıcık kaptım
söz veriyorum reklamlarda arıcam kaynanacığımı(!), noluuur 5 dk dahaa
eşimin hatrına canım ya off
ben aradım kurtuldum kızlar, kayınpederim açtı, onu severim iyi adamdır, sonra kayınvalidemle de konuştum, pazar günü geleceklerini de teyit etmiş olduk böylece:97:
ben aradım kurtuldum kızlar, kayınpederim açtı, onu severim iyi adamdır, sonra kayınvalidemle de konuştum, pazar günü geleceklerini de teyit etmiş olduk böylece:97:
size kalmaya geliyorlar değil mi eşin gidiyor diye.. 10 aylık evliyim daha hiç gelmediler inşallah gelmezler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?