Asker Eşleri

wowww hemen denicem.ne kadr süre içecem bi de günde 1 bardak değilmi. ben de böyle bilinçli bir anne olmak istiyorum her şeyi yalayıp yutacam valla. soğan kürü de çok iyiymiş onu da duydum

inş. olursun canım.ne yapalım çalışmayınca çoçuğumu nasıl daha iyi yetişrebilirim diye onun için daha neler yapabilirim diye düşünmeye araştırmaya daha çok vaktin oluyor.dene canım tadı da güzel çokta faydalıeşine de aynı şekilde keçi boynuzu yap kendimi alternatif tıp uzmanı gibi hissettim.sen hamiş kal doğur inş. emziriken de neler yiyeceksin söylerim

tamam canım çok sağol incir almaya gitti

slm..bi yandan oğluşu salla bi yandan kk..sevdim bunu:90:

sweet walla öyle çok güldüm ki kalbin çok temiz yavrukuş

kaynanamı da aramadım aramıycam da doğum yaptığımdan beri ifrit oldum hatuna...haftada bir o arar..onda da bi kaç kez açmam artık ööf yeter diye açarım 5 dk konuşuruz tamam ama o hala aynı..eski ben sanıyo beni..çok bekler:82:

senin kayınvalide de fena görünüyor

sweetle çok uğraştım sanırım elektrik gitti

canım mesai bitti ben de koşa koşa markete attım kendimi kocişime poğaça yapıyım dedim maya yoktu

kızlarr kandil için aradınızmı kayınvalidelerinizibn akşam arıycam bakalım

nişanlıyken ben de arardım ama kaç saattir aramamak için kıvranıyorum:26:

canımm sağoll valla çikolatalı sufle yapıcaktım vazgeçtim siz öyle diyince korktum, yemesin tatlı falan

aslında fenalığı pek yok..yani bişe yaptığı söylediği yok..beni sinirlendiren de bu zaten...yedi kat el sanki mübarek yapmadıklarına kızıyorum

senden?
olsun canım fenalığı olmasın varsın hiç bişeye karışmasın daha iyi
benimki iyi ya çok şükür aradım kutladım kandilini

aman ha yemiş ha yememiş ne farkedecek ki

olsun canım fenalığı olmasın varsın hiç bişeye karışmasın daha iyi
benimki iyi ya çok şükür aradım kutladım kandilini

ağzınızın tadı bozulmasın ne güzel madeofhonorcum da olsaydı keşke başlardı kaynanatör diye hep ben ona ayyy yok be kuzum benimki çok iyi ben çok seviyorum derdim..duy sesimi made : sevmiyim artıkın gıcık kaptım

nihayet uyudu oğlum her ne kadar sabaha kadar yüz kere uyanacak olsa da ben çıktım yemek yiyim bazı işlerim var...gündüz cicozum uyurken de sallanmak istediğinden bi gıdım vakit ayıramıyorum kendime ayrılmaz ikili oluyos..wcye zor gidiyorum o da bi kes falan..böbrekler iflas bayrağı açıcak yakında
aman neyse ben gideyim uğrarım belki sonra yine öptm

başlarda hep öyle olur zaten yok benim kaynanam melek gibi diyen herkes buna ben de dahil sonradan neyin ne olduğunu anladı...iyi kaynana çok nadir

ben aradım kurtuldum kızlar, kayınpederim açtı, onu severim iyi adamdır, sonra kayınvalidemle de konuştum, pazar günü geleceklerini de teyit etmiş olduk böylece:97:

ben aradım kurtuldum kızlar, kayınpederim açtı, onu severim iyi adamdır, sonra kayınvalidemle de konuştum, pazar günü geleceklerini de teyit etmiş olduk böylece:97:

size kalmaya geliyorlar değil mi eşin gidiyor diye.. 10 aylık evliyim daha hiç gelmediler inşallah gelmezler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…