Asker Eşleri

ha geliyolar yani pöööfff senin yerinde olmak istemezdim ıyyyyy

ben de benim yerimde olmak istemezdim özlemcim

size kalmaya geliyorlar değil mi eşin gidiyor diye.. 10 aylık evliyim daha hiç gelmediler inşallah gelmezler de

bizim de 10 ay oldu canım, davet ettik ama gelmediler. uzun hikaye bizimki. baya olaylı. sonunda bizim davetimiz üzerine geliyorlar,tabi mecburen,eşimle vedalaşıcaklar.

ben de benim yerimde olmak istemezdim özlemcim

bizim de 10 ay oldu canım, davet ettik ama gelmediler. uzun hikaye bizimki. baya olaylı. sonunda bizim davetimiz üzerine geliyorlar,tabi mecburen,eşimle vedalaşıcaklar.

anladım canm.. benim kayınvalidem çok umursamaz ya hani uzak olsun umursamaz olsun falan diyorum ama yedi kat el gibiler yani hiç karışmaz etmez birşeye ama ne bilim daha farklı osun istiyor insan.. benim ailemle aynı şehirdeler resmen memlekete gidceğimiz zaman 1 ay öncesinden sancısı başlıyor bende evlerine gitmemek için falan hiç ama hiç ısınamadım

İyi akşamalar kızlar,yemekten sonra kocamı aldım hadi yürüyüş yapalım dedim:) Urfa sokaklarına attık kendimizi ben onu kandırdım alışverişin gözüne vurdum bir ayakkabı,bir çanta,bi de elbise alarak günü kapattık Ya bebişş için de baktık da ne güzel şeyler vardı. Ama almıyoruz henüz erken ilerleyen dönemlerde almaya başlarız artık.

ooooooooo süpermiş hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullan... bak canım istedi şimdi :84::84:

iyi yapmışsın canım güle güle kullan bol bol şımart kendini

güle güle kullan canım mutluluk hormanların tavan yapmıştır şimdi

biz bu ayın sonunda gidicez aynen dediğin gibi sancısı şimdiden başladı valla offff. insan ilgilenilmek istiyor ben kayınvalidemi 3 güne bir arar sorarım ben hasta olsam ölsem bilse aramaz. e bana incitecek laflarda söyledi elin kızı dedi yemeklerimi yemedi e gelde kal onun evinde. istemeyerekte olsa kalmak zorundayım ve kalmak zorunda olduğum içinde sinirliyim çünkü eşim bile bile kalmamı istiyor. eşim için katlanıcam napim. o evde bi damla huzurum yok olmuyor ne yapabilirim ilgi görmediğim insanların evinde kalmak kadar kötü bi duygu yok. oturduğum koltuk bile batıyor bide yatacam nasıl olacak bilmiyorum valla. gözlerinden anlıyorum benimle ilgili üşüncelerini o yüzden kimsenin gözüne bakmicam belki biraz olsun huzurlu olurum o zaman.

günaydın kızlar

derincim bak sende alıveriş aşermeye başladın,aferin böyle devam:81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…