- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
boşver cicim en iyisi alıştırma da çağırma da
ha geliyolar yani pöööfff senin yerinde olmak istemezdim ıyyyyy
size kalmaya geliyorlar değil mi eşin gidiyor diye.. 10 aylık evliyim daha hiç gelmediler inşallah gelmezler de
ben de benim yerimde olmak istemezdim özlemcim
bizim de 10 ay oldu canım, davet ettik ama gelmediler. uzun hikaye bizimki. baya olaylı. sonunda bizim davetimiz üzerine geliyorlar,tabi mecburen,eşimle vedalaşıcaklar.
ben de benim yerimde olmak istemezdim özlemcim
ayyy kuzum yaa neyse kalbimiz seninle olacak valla çok merak ediyorum neler anlatacağınıumarım çok iyi geçer :44::44::44:
İyi akşamalar kızlar,yemekten sonra kocamı aldım hadi yürüyüş yapalım dedim:) Urfa sokaklarına attık kendimizi ben onu kandırdım alışverişin gözüne vurdumbir ayakkabı,bir çanta,bi de elbise alarak günü kapattık Ya bebişş için de baktık da ne güzel şeyler vardı. Ama almıyoruz henüz erken ilerleyen dönemlerde almaya başlarız artık.
İyi akşamalar kızlar,yemekten sonra kocamı aldım hadi yürüyüş yapalım dedim:) Urfa sokaklarına attık kendimizi ben onu kandırdım alışverişin gözüne vurdumbir ayakkabı,bir çanta,bi de elbise alarak günü kapattık Ya bebişş için de baktık da ne güzel şeyler vardı. Ama almıyoruz henüz erken ilerleyen dönemlerde almaya başlarız artık.
güle güle kullan canım mutluluk hormanların tavan yapmıştır şimdiİyi akşamalar kızlar,yemekten sonra kocamı aldım hadi yürüyüş yapalım dedim:) Urfa sokaklarına attık kendimizi ben onu kandırdım alışverişin gözüne vurdumbir ayakkabı,bir çanta,bi de elbise alarak günü kapattık Ya bebişş için de baktık da ne güzel şeyler vardı. Ama almıyoruz henüz erken ilerleyen dönemlerde almaya başlarız artık.
ooooooooo süpermiş hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullan... bak canım istedi şimdi :84::84:
iyi yapmışsın canım güle güle kullanbol bol şımart kendini
güle güle kullan canım mutluluk hormanların tavan yapmıştır şimdi
anladım canm.. benim kayınvalidem çok umursamaz ya hani uzak olsun umursamaz olsun falan diyorum ama yedi kat el gibiler yani hiç karışmaz etmez birşeye ama ne bilim daha farklı osun istiyor insan.. benim ailemle aynı şehirdeler resmen memlekete gidceğimiz zaman 1 ay öncesinden sancısı başlıyor bende evlerine gitmemek için falan hiç ama hiç ısınamadım
iyiyim canım bugün eşya toplaycağım biraz sen nasılsıngünaydın tatlım nasılsın
iyiyim canım bugün eşya toplaycağım biraz sen nasılsın
inş. gelir cnm kolay gelsin size debende iyiyim teşekkürler canım nişanlım gelicek bu akşam atış iptal olursa ondan hbr bekliyorum:82:gelebilirse yrn beyaz eşya fiyatı alıcaz mobilya bakıcas fikir olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?