inş. gelir cnm kolay gelsin size de
günaydınn kızlarr okuldan yazıyorum sizeee öğenciler gelmemiş bu h.sonu sınav var o yüzden.sınıflar bomboşşş
biz bu ayın sonunda gidicez aynen dediğin gibi sancısı şimdiden başladı valla offff. insan ilgilenilmek istiyor ben kayınvalidemi 3 güne bir arar sorarım ben hasta olsam ölsem bilse aramaz. e bana incitecek laflarda söyledi elin kızı dedi yemeklerimi yemedi e gelde kal onun evinde. istemeyerekte olsa kalmak zorundayım ve kalmak zorunda olduğum içinde sinirliyim çünkü eşim bile bile kalmamı istiyor. eşim için katlanıcam napim. o evde bi damla huzurum yok olmuyor ne yapabilirim ilgi görmediğim insanların evinde kalmak kadar kötü bi duygu yok. oturduğum koltuk bile batıyor bide yatacam nasıl olacak bilmiyorum valla. gözlerinden anlıyorum benimle ilgili üşüncelerini o yüzden kimsenin gözüne bakmicam belki biraz olsun huzurlu olurum o zaman.
kızlar dua edinde onlarla aynı şehirde aynı yerde hatta aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz.ben birde onlarla aynı evde yaşamak zorunda kaldım sevgili eşim sayesinde.en sonunda tartıştık (ilk tartışmamız değil)annemin evine geldim.şimdi benim burdada yerim yok.evde tutamıyorum bir senemiz kaldı.kızlar en azından eşiniz yanına eviniz var.üç gün beş gün katlanıp ger dönüceksiniz.ben ne yapıcam bilmiyorum.onlarla anlaşmak çok zor.kültür çatışması yaşıyoruz.beni arayıpta dün misafirler vardı seni andık bol bol yerin çok belliydi diyor.bende sevindim bak beni seviyolar beni arıyolar diye.arkasınada bombayı patlatıyor bize hizmet eden yoktu seni çok aradık:)
ah bende birgün işe gelsemde patronlar olmasa ne güzel olurduu
bu artık düpedüz görgüsüzlükkdaha beter şeyler de söylerim ama değmez. sende sabret canımm geçer inşş bu zamanlarında
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum hele de çocuk varken oradan oraya taşınmak daha da zor keşke annenlerin yakınından ev tutsaydınız eşin şimdi ne diyor peki senin bu durumunainan o kadar sabırlıyım ki canım benim yerimde başkası olsa çok daha farklı olurdu onların durumu.rezil olurlardı.ben hem çocuğumla uğraştım hem onların pisliğini temizledim hem 3 çeşit yemeklerini yaptım.ama ben fesat oldum sonunda.burayada annem gelin alıcak.sanırım oda benim burda kalmamdan hoşnut değil.çok zormuş böyle sığıntı olmak.evliyim kocam var ama sığıntıyım resmen.ne yerim var ne yurdum.
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum hele de çoçuk varken oradan oraya taşınmak daha da zor keşke annelerin yakınından ev tutsaydınız eşin şimdi ne diyor peki senin bu durumuna
inan o kadar sabırlıyım ki canım benim yerimde başkası olsa çok daha farklı olurdu onların durumu.rezil olurlardı.ben hem çocuğumla uğraştım hem onların pisliğini temizledim hem 3 çeşit yemeklerini yaptım.ama ben fesat oldum sonunda.burayada annem gelin alıcak.sanırım oda benim burda kalmamdan hoşnut değil.çok zormuş böyle sığıntı olmak.evliyim kocam var ama sığıntıyım resmen.ne yerim var ne yurdum.
canım çok zor haklısın, insanın kendi evi olsun da bi oda olsun yeter. ev üstüne ev olmuyor. eşin yanınızda mı yoksa doğu görevine falan mı gitti?
eşim doğu görevine gitti canım.bir sene geçti şu anda tam 15 ay var.
eşyalarınız nerde canım? getiremem demişsin. bence tek oda da olsa bi ev bulsan, daha çok varmış yani. iki çekyat atsan yeter sana, mutfak eşyalarını falan alman lazım tabi.
ben de eşimden 2 yıl ayrı kalacağım, kirada oturuyoruz. eşimin ailesi eşim gidince benim yanıma gelme gibi bi teklifte bile bulundular, olmaz dedim tabi. kesinlikle yaşanmaz yani onlarla
sizinde aranızda problemler varsa kesinlikle kabul etme.şimdi böyle kötü ol.daha sonra hem huzurun kaçıcak hemde senden kötüsü olmayacak emin ol.tecrübeyle sabittir.ben çok dedim şimdi kötü olalım en azından yüz göz olmayalım diye.kayınpederim bana ben oğlumun yerinde olsam seni alacağıma falancayı alırdım diye.söylediği kişide kardeşimden öte arkadaşım.eşyalarımda orada.eşimin ailesinin yanında canım.buraya getirse çok uzak.hem burda bir odalı evler bile çok pahalı.ne yazık ki bir şekilde idare edicem.zaten en son çıkarken delirmiş gibiydim.kurana el bastım ya giderim dedim yada sabah burda ölümü bulursunuz öyle giderim dedim.kalmıcam her türlü dedim.
yok canım kesinlikle kabul etmem, eşime de söyledim o da karşı zaten yapamayacağımı biliyor. zaten benim ailemle ayn istede oturuyoruz onunkilere ihtiyacım yok çok şükür.
sen de ailenin yanında bi süre kafanı toparla canım ama dönme kesinlikle, eşin düşünsün biraz da. seni bu duruma o sokmuş, aklı sıra iyi yapmış ailesinin gazına gelmiş. yazık değil mi sana
jelyb umarım bi çözüm bulursunuz ama yaşadıkların inan çok zor,allah yardımcın olsun
teşekkürederim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet canım ben de çok üzüldüm allah yardımcın olsun. peki gelin ne zaman gelecek sen napcan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?