Asker Eşleri

kızlar dua edinde onlarla aynı şehirde aynı yerde hatta aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz.ben birde onlarla aynı evde yaşamak zorunda kaldım sevgili eşim sayesinde.en sonunda tartıştık (ilk tartışmamız değil)annemin evine geldim.şimdi benim burdada yerim yok.evde tutamıyorum bir senemiz kaldı.kızlar en azından eşiniz yanına eviniz var.üç gün beş gün katlanıp ger dönüceksiniz.ben ne yapıcam bilmiyorum.onlarla anlaşmak çok zor.kültür çatışması yaşıyoruz.beni arayıpta dün misafirler vardı seni andık bol bol yerin çok belliydi diyor.bende sevindim bak beni seviyolar beni arıyolar diye.arkasınada bombayı patlatıyor bize hizmet eden yoktu seni çok aradık:)

bu artık düpedüz görgüsüzlükk daha beter şeyler de söylerim ama değmez. sende sabret canımm geçer inşş bu zamanlarında

bu artık düpedüz görgüsüzlükk daha beter şeyler de söylerim ama değmez. sende sabret canımm geçer inşş bu zamanlarında

inan o kadar sabırlıyım ki canım benim yerimde başkası olsa çok daha farklı olurdu onların durumu.rezil olurlardı.ben hem çocuğumla uğraştım hem onların pisliğini temizledim hem 3 çeşit yemeklerini yaptım.ama ben fesat oldum sonunda.burayada annem gelin alıcak.sanırım oda benim burda kalmamdan hoşnut değil.çok zormuş böyle sığıntı olmak.evliyim kocam var ama sığıntıyım resmen.ne yerim var ne yurdum.

Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum hele de çocuk varken oradan oraya taşınmak daha da zor keşke annenlerin yakınından ev tutsaydınız eşin şimdi ne diyor peki senin bu durumuna

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum hele de çoçuk varken oradan oraya taşınmak daha da zor keşke annelerin yakınından ev tutsaydınız eşin şimdi ne diyor peki senin bu durumuna

benim burda bir evim bir düzenim vard zaten.annemlerede yakındım.eşimin annesi ısrar etti evini buraya taşı kira verme biz karınada çocuğunada bakarız diye.hemde seve seve bakarlarmış.doldurdular çok eşimi.ben hep anlattım bakamzlar kullanıcaklar bei diye.olmaz yapmazlar dedi.en son kavgamızda eşimde vardı.bana seni sırf oğlumun hatrı için kabul ettim yanıma dedi.böyle düzenimi bozdular benim.eşimse ağzını bile açamadı.annesinden çok çekiniyo.annesi sinir hastası.gözü dönüyo kadının sinirlenince hastanelik oluyo.onada sığınıp bize istediğini yapıyo anlayacağın.eşimde ev tut eşyalarımızıda getireyim diyo.ben istemiyorum.benim burda 1 senem kaldı.12 saatlik yoldan yine eşyam gelicek sonra yine gidicek.biriktirdiğim üç kuruşta gidicek.çektiklerimde bana kar kalıcak

canım çok zor haklısın, insanın kendi evi olsun da bi oda olsun yeter. ev üstüne ev olmuyor. eşin yanınızda mı yoksa doğu görevine falan mı gitti?

eşim doğu görevine gitti canım.bir sene geçti şu anda tam 15 ay var.

eşyalarınız nerde canım? getiremem demişsin. bence tek oda da olsa bi ev bulsan, daha çok varmış yani. iki çekyat atsan yeter sana, mutfak eşyalarını falan alman lazım tabi.
ben de eşimden 2 yıl ayrı kalacağım, kirada oturuyoruz. eşimin ailesi eşim gidince benim yanıma gelme gibi bi teklifte bile bulundular, olmaz dedim tabi. kesinlikle yaşanmaz yani onlarla

sizinde aranızda problemler varsa kesinlikle kabul etme.şimdi böyle kötü ol.daha sonra hem huzurun kaçıcak hemde senden kötüsü olmayacak emin ol.tecrübeyle sabittir.ben çok dedim şimdi kötü olalım en azından yüz göz olmayalım diye.kayınpederim bana ben oğlumun yerinde olsam seni alacağıma falancayı alırdım diye.söylediği kişide kardeşimden öte arkadaşım.eşyalarımda orada.eşimin ailesinin yanında canım.buraya getirse çok uzak.hem burda bir odalı evler bile çok pahalı.ne yazık ki bir şekilde idare edicem.zaten en son çıkarken delirmiş gibiydim.kurana el bastım ya giderim dedim yada sabah burda ölümü bulursunuz öyle giderim dedim.kalmıcam her türlü dedim.

yok canım kesinlikle kabul etmem, eşime de söyledim o da karşı zaten yapamayacağımı biliyor. zaten benim ailemle ayn istede oturuyoruz onunkilere ihtiyacım yok çok şükür.
sen de ailenin yanında bi süre kafanı toparla canım ama dönme kesinlikle, eşin düşünsün biraz da. seni bu duruma o sokmuş, aklı sıra iyi yapmış ailesinin gazına gelmiş. yazık değil mi sana

şimdi oda çok pişman ama bu yolun dönüşü yok ne yazık ki.abim evlenmseydi bu yaz annem babam bana hep sahip çıkarlardı.ama şimdi buaryada gelin gelicek.bakalım neler olucak.Allah hepimizin sonunu hayır etsin

atış ertelenmiş nişanlım bu akşam 9da burdaaçok özledimmm şimdi saatler geçmek bilmez

evet canım ben de çok üzüldüm allah yardımcın olsun. peki gelin ne zaman gelecek sen napcan sonra

önümüzdeki ay gelicek canım yani temmuzda.sonra ne yapıcam inan bende bilmiyorum.ya daha kötü olucak mecburen yine o cehenneme dönücem yada burda kalıcam bu defada içim içimi yicek.oğlum biraz yaramaz gelin artık biraz surat yapsa rahatsızmı oldu öylemi böylemi diye geberirim ben.biraz evhamlıyım zaten.Allaha sığındım o halimi görüyo elbete bana bir kapı açıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…