Asker Eşleri

canım peki bulunduğunuz yerde misafirhane ya da orduevi felan yok mu.gerçi çocukla çok zor olur ama en azından tek kalırsın. bi de bence de sen annenlere yakın bir yerde küçük bir ev tut 2 kanepe ufak tefek şeyler bence idare edersin. madem temmuzdaymış şimdiden yapman lazım bişeyler.

cnm bence de küçük bir ev tutsan 1 sene kısa bir zaman gibi gelebilir ama huzurun olmazsa hiç geçmez zaman 1 sene daha yıpratma kendini bırak gittisin bıraktığın 3 kuruşta huzurundan önemli değil hiç bir şey kafan rahat olur eşin geldiğinde daha rahat edersiniz

Son düzenleme:
jelyb10 çok üzüldüm ne insanlar varya, allah kendilerinin başına da benzer şeyleri versin inşallah ozaman anlarlar..

canım ya allah sabır wersin sana!
seni geçen seneden hatırlıyorum tayin döneminden..eşinin ailesinin yanına gidecektin en son..demek bunlar olmuş..zaten kusura bakma ama belliydi..sen mecburdun tabi..bundan sonra taviz werme..hayırlısı olsun sizin için...

canım yeni gelin için de zor bir durum kendimi onun yerine koyuyorum da,en güzel günlerini o da kayınvalidesinin evinde geçirecek, yani surat yaparsa da üzerine alınma,senden kaynaklanmaz, onun da işi zor. insan yeni evliyken sadece kocasıyla başbaşa olabilmeli

yok canım malesef burda orduevi.elimden geleni yapmaya çalışıcam.kendi başımın çağrsine bakıcam mecburen.ama eşimi artık hiç affedemicem

yok canım malesef burda orduevi.elimden geleni yapmaya çalışıcam.kendi başımın çağrsine bakıcam mecburen.ama eşimi artık hiç affedemicem

keşke hiç evini kurulu düzenini bozmasaydın başkasının üzerinde olmas herkezin kendi evi iyi kötü düzeninde oturmuş olurdu biraz belki maddi sıkıntı çekerdin ama kafan rahat olur böyle sen huzursuzsun çocuğun var onada zor Allah kolaylık versin tatlım umarım daha fazla üzülmezsin

evet geçen sene çok korktuğumu başıma neler gelebileceğini yazmıştım.tamda düşündüğüm gibi oldu.bundan sonrası güzel olur inşallah.

tabiki canım bende onun yerine çok koydum kendimi.ben olsam asla kabul etmezdim kayın valide yanına gelmeyi.zaten annemde benimle aynı düşüncede.keşke gelmese diyor.ama gelin çalıştığı için kendisi istiyor.ben yemek yapmayı bilmiyorum.hem çocuğum olucak kim bakıcak filan diyor.bilmiyorum valla.yüzüde hiç gülmüyor.zaten o yüzden istemiyorum burda kalmak.

canım inan bana maddi yönden gelemdi bunlar başıma.ben dayımın evinde oturuyordum zaten çok cüzi sayılabilecek bir rakama.eşimin annesi yalardı yakardı eşime her gün telefon üstüne telefon buraya getir evini diye.meğer sırf kendi işini yaptırmak içinmiş.elini hiç bir şeye sürmedi.sonrada sen fesatsın şöylesin böylesin diye hakaretler etti bana.ya çok zoruma gidiyor.bu kadar yüz göz olmak kanıma dokunuyor açıkçası.sanki ben onların gelini değilde kumalarıymışım gibi.oğlunu ben 5 ay bekledim izne gelemsini.geldi biz gezmeye gidiyoz diye kavga çıkardı.eşimde bunları göre göre sesini hiç çıkartmadı.

canım sende iyi sabır varmış. gelinin tutumu da ilginç, hiç isteklisini görmemiştim:44:

biraz eşinde de hata var ama tamam uzakta belki ama.. kayınvalideler bu tarz şeyleri yapmaya meğilli olduğunda eğer eşlerde sessiz kalıyorsa iyice meydan onlara kalıyor. eşin biraz sesini çıkartsa göz dağı verseydi bu kadar ileri gidemezdi bence...

belki benim bu durumum tayin döneminde eşinden uzak kalıcaklasr için bir ders olur.kimse düzenini bozmasın bir başkası istiyor diye

haklısın valla ben de şimdi kara kara düşünüyorum eşimle gidemezsem kesin devreye girip benim yalnız kalmamı istemeyecekler ooffff... neyse canım sen eğer son çare kayınvalidene gideceksen ki yemin ettiğini söylüyorsun bence bu durumda eşinin gelip seni götürmesi ve onlarlada sıkı bir konuşma yapması gerekiyor.

biraz değil tamamen suç onda.hala onu arayıpta karına biz bi şey yapmadık bağardı çağardı gitti diyolar oda cevap vermiyosa beni alıp oraya götürüp onlara o emanet ettiyse tek suçluda o.

iş eşlerde bitiyor malesef, senin yerinde başka gelin olsa bi güzel naz yapardı onlara, hizmet etmek de neymiş. zaten çocuğun var, eşinden ayrısın moralin bozuk. sana destek olacakları yerde sahip çıkacakları yerde kaçmana sebep olmuşlar resmen. doğudaki oğullarını da mı düşünmüyorlar şimdi, o da orda aklı sizde kalmıştır.

doğuda bir oğulları daha var.onunda sevdiği kızı istemiyorlar beni istemedikleri gibi.evlatta neymiş çalışsın para kazansın bizde yiyelim.mantıkları bu.adam içi sızlamadan aman ölürse gömeriz diyorsa ben o adamdan ne merhamet beklerim ne evlat sevgisi beklerim.kaynımın sevdiği kız için suratına kezzap atıcam sonunda diyorsa ben korkarım arkadaş.bana yapmayacağı ne malum.

belki benim bu durumum tayin döneminde eşinden uzak kalıcaklasr için bir ders olur.kimse düzenini bozmasın bir başkası istiyor diye

kesinlikle öyle..ben hatta eşimle konuşyorum ev götürlemez bir yer olursa ne yaparız diye..evimiz war kiracıyı çıkartır orda kalırsın diyor. ama kayınvalidem kesiiiiinnnnn! buraya gelsinler diyecek.. inşallah böyle bir durum olmaz.. kimse için olmasın tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…