önümüzdeki ay gelicek canım yani temmuzda.sonra ne yapıcam inan bende bilmiyorum.ya daha kötü olucak mecburen yine o cehenneme dönücem yada burda kalıcam bu defada içim içimi yicek.oğlum biraz yaramaz gelin artık biraz surat yapsa rahatsızmı oldu öylemi böylemi diye geberirim ben.biraz evhamlıyım zaten.Allaha sığındım o halimi görüyo elbete bana bir kapı açıcaktır.
cnm bence de küçük bir ev tutsan 1 sene kısa bir zaman gibi gelebilir ama huzurun olmazsa hiç geçmez zaman 1 sene daha yıpratma kendini bırak gittisin bıraktığın 3 kuruşta huzurundan önemli değil hiç bir şey kafan rahat olur eşin geldiğinde daha rahat edersinizönümüzdeki ay gelicek canım yani temmuzda.sonra ne yapıcam inan bende bilmiyorum.ya daha kötü olucak mecburen yine o cehenneme dönücem yada burda kalıcam bu defada içim içimi yicek.oğlum biraz yaramaz gelin artık biraz surat yapsa rahatsızmı oldu öylemi böylemi diye geberirim ben.biraz evhamlıyım zaten.Allaha sığındım o halimi görüyo elbete bana bir kapı açıcaktır.
canım ya allah sabır wersin sana!benim burda bir evim bir düzenim vard zaten.annemlerede yakındım.eşimin annesi ısrar etti evini buraya taşı kira verme biz karınada çocuğunada bakarız diye.hemde seve seve bakarlarmış.doldurdular çok eşimi.ben hep anlattım bakamzlar kullanıcaklar bei diye.olmaz yapmazlar dedi.en son kavgamızda eşimde vardı.bana seni sırf oğlumun hatrı için kabul ettim yanıma dedi.böyle düzenimi bozdular benim.eşimse ağzını bile açamadı.annesinden çok çekiniyo.annesi sinir hastası.gözü dönüyo kadının sinirlenince hastanelik oluyo.onada sığınıp bize istediğini yapıyo anlayacağın.eşimde ev tut eşyalarımızıda getireyim diyo.ben istemiyorum.benim burda 1 senem kaldı.12 saatlik yoldan yine eşyam gelicek sonra yine gidicek.biriktirdiğim üç kuruşta gidicek.çektiklerimde bana kar kalıcak
önümüzdeki ay gelicek canım yani temmuzda.sonra ne yapıcam inan bende bilmiyorum.ya daha kötü olucak mecburen yine o cehenneme dönücem yada burda kalıcam bu defada içim içimi yicek.oğlum biraz yaramaz gelin artık biraz surat yapsa rahatsızmı oldu öylemi böylemi diye geberirim ben.biraz evhamlıyım zaten.Allaha sığındım o halimi görüyo elbete bana bir kapı açıcaktır.
canım peki bulunduğunuz yerde misafirhane ya da orduevi felan yok mu.gerçi çocukla çok zor olur ama en azından tek kalırsın. bi de bence de sen annenlere yakın bir yerde küçük bir ev tut 2 kanepe ufak tefek şeyler bence idare edersin. madem temmuzdaymış şimdiden yapman lazım bişeyler.
yok canım malesef burda orduevi.elimden geleni yapmaya çalışıcam.kendi başımın çağrsine bakıcam mecburen.ama eşimi artık hiç affedemicem
canım ya allah sabır wersin sana!
seni geçen seneden hatırlıyorum tayin döneminden..eşinin ailesinin yanına gidecektin en son..demek bunlar olmuş..zaten kusura bakma ama belliydi..sen mecburdun tabi..bundan sonra taviz werme..hayırlısı olsun sizin için...
canım yeni gelin için de zor bir durum kendimi onun yerine koyuyorum da,en güzel günlerini o da kayınvalidesinin evinde geçirecek, yani surat yaparsa da üzerine alınma,senden kaynaklanmaz, onun da işi zor. insan yeni evliyken sadece kocasıyla başbaşa olabilmeli
keşke hiç evini kurulu düzenini bozmasaydın başkasının üzerinde olmas herkezin kendi evi iyi kötü düzeninde oturmuş olurdu biraz belki maddi sıkıntı çekerdin ama kafan rahat olur böyle sen huzursuzsun çocuğun var onada zor Allah kolaylık versin tatlım umarım daha fazla üzülmezsin
tabiki canım bende onun yerine çok koydum kendimi.ben olsam asla kabul etmezdim kayın valide yanına gelmeyi.zaten annemde benimle aynı düşüncede.keşke gelmese diyor.ama gelin çalıştığı için kendisi istiyor.ben yemek yapmayı bilmiyorum.hem çocuğum olucak kim bakıcak filan diyor.bilmiyorum valla.yüzüde hiç gülmüyor.zaten o yüzden istemiyorum burda kalmak.
canım inan bana maddi yönden gelemdi bunlar başıma.ben dayımın evinde oturuyordum zaten çok cüzi sayılabilecek bir rakama.eşimin annesi yalardı yakardı eşime her gün telefon üstüne telefon buraya getir evini diye.meğer sırf kendi işini yaptırmak içinmiş.elini hiç bir şeye sürmedi.sonrada sen fesatsın şöylesin böylesin diye hakaretler etti bana.ya çok zoruma gidiyor.bu kadar yüz göz olmak kanıma dokunuyor açıkçası.sanki ben onların gelini değilde kumalarıymışım gibi.oğlunu ben 5 ay bekledim izne gelemsini.geldi biz gezmeye gidiyoz diye kavga çıkardı.eşimde bunları göre göre sesini hiç çıkartmadı.
canım sende iyi sabır varmış. gelinin tutumu da ilginç, hiç isteklisini görmemiştim:44:
canım inan bana maddi yönden gelemdi bunlar başıma.ben dayımın evinde oturuyordum zaten çok cüzi sayılabilecek bir rakama.eşimin annesi yalardı yakardı eşime her gün telefon üstüne telefon buraya getir evini diye.meğer sırf kendi işini yaptırmak içinmiş.elini hiç bir şeye sürmedi.sonrada sen fesatsın şöylesin böylesin diye hakaretler etti bana.ya çok zoruma gidiyor.bu kadar yüz göz olmak kanıma dokunuyor açıkçası.sanki ben onların gelini değilde kumalarıymışım gibi.oğlunu ben 5 ay bekledim izne gelemsini.geldi biz gezmeye gidiyoz diye kavga çıkardı.eşimde bunları göre göre sesini hiç çıkartmadı.
belki benim bu durumum tayin döneminde eşinden uzak kalıcaklasr için bir ders olur.kimse düzenini bozmasın bir başkası istiyor diye
biraz eşinde de hata var ama tamam uzakta belki ama.. kayınvalideler bu tarz şeyleri yapmaya meğilli olduğunda eğer eşlerde sessiz kalıyorsa iyice meydan onlara kalıyor. eşin biraz sesini çıkartsa göz dağı verseydi bu kadar ileri gidemezdi bence...
iş eşlerde bitiyor malesef, senin yerinde başka gelin olsa bi güzel naz yapardı onlara, hizmet etmek de neymiş. zaten çocuğun var, eşinden ayrısın moralin bozuk. sana destek olacakları yerde sahip çıkacakları yerde kaçmana sebep olmuşlar resmen. doğudaki oğullarını da mı düşünmüyorlar şimdi, o da orda aklı sizde kalmıştır.
belki benim bu durumum tayin döneminde eşinden uzak kalıcaklasr için bir ders olur.kimse düzenini bozmasın bir başkası istiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?