Asker Eşleri

aaaaaaahhhhh yemin ediyorum şiştim burda valla gözlerim doluyor okurken senin için hep dua edicem arkadaşım inan buna. ama senin şu kayınvalidenin adresini bi ver gideyim şunu iyi bi pataklayayım

biraz değil tamamen suç onda.hala onu arayıpta karına biz bi şey yapmadık bağardı çağardı gitti diyolar oda cevap vermiyosa beni alıp oraya götürüp onlara o emanet ettiyse tek suçluda o.

işte en tehlikeli erkek tipi. karısını koruyup kollamayan laf söyleten.ağzını açıp iki kelime etse nasıl da sesleri kesilirdi aslında..

Son düzenleme:

evet kimse eşinden ayrılmasın yuvasındna uzakta kalmasın.tabiki bütün kayınvalidelerde böyle değiller.var işte arada böyle dengesizleri oda geldi beni buldu.bana arkadaş olsadı derdimi anlasaydı bende insandım.bu kadar olay olmasına asla izin vermezdim.hem yalnızda kalmak istemezdim.yanımda annem yada kayınvalidem olsun isterdim.ama dediğim gibi insan olsaydılar.

valla bizimkiler de dicek ama ben kesinlikle bunları okuduktan sonra gitmem

ayy kezzap atmak! sewgisini böyel mi gösteriyormuş yoksa

pesss diyorum yaaa!!!!!!!!!!!!!!

canım çekilir insanlar değil bence ne yap ne et bi eve çık sen ailenin yakınında, kiralarsın uygun bitane vardır mutlaka.

aaaaaaahhhhh yemin ediyorum şiştim burda valla gözlerim doluyor okurken senin için hep dua edicem arkadaşım inan buna. ama senin şu kayınvalidenin adresini bi ver gideyim şunu iyi bi pataklayayım

saol canım.ben zaten her duamda Allahım kimseyi sevdiğinden ayırma kimseyi evsiz yuvasız ortada koyma diye dua ediyorum.inşalah dualarım sizede ulaşır.

valla bizimkiler de dicek ama ben kesinlikle bunları okuduktan sonra gitmem

gitme tabi..ama büyük de konuşmalaylım hayırlsı diyelim..çünkü ben böyle konuştuğum zaman lönnk diye başıma biter:97: öyle bir durumda da sınırları zorlarız olur biter..

ben zaten gimeyi düşünmüyordum biz de konuşuyoruz hep.. artık hiç gitmem...

valla bende diyordum asla gitmem ben onlarla anlaşamam diye.çünkü düğünümden bir gün sonra kadın bana evini temizlettirdi.gözümü o zaman korkutmuştu zaten.

gitme tabi..ama büyük de konuşmalaylım hayırlsı diyelim..çünkü ben böyle konuştuğum zaman lönnk diye başıma biter:97: öyle bir durumda da sınırları zorlarız olur biter..

kızlar biz de şöyle en kocamanından bi ev tutsak tüm kocasından ayrı kalanlar toplaşıp otursak.kayananalarıda almayız hem..oooooooohhhh miiissssssssss

ya kızlar siz yine gitmekten bahsediyorsunuz, benimki sen gel diyemiyor tabi çalıştığım için ben geleyim bile diyebiliyor, onu çağıran isteyen varmış gibi. oğullarının parasını yiyoruz ya afedersiniz içlerine oturuyor tabi

canım bence sen hiç gitme sonuçta kendi eviniz var oturur beklersin orda annen baban da yalnız bırakmaz seni hem. 2 sene çabuk geçer.

evet canm ya biz de öyle düşünüyoruz hem hiç düzen de bozulmamş olur bakalım hayrlısı inşallah...

şu para yeme işi yokmu aaahhh ahhh...ben de napıyorum biliyomusun bilerek kayınvalidemin yanında evime şunu aldım bunu aldım şuna şu hediyeleri aldım yapıyorum halbuki aldığım felan yok oğlunun paralarını çar çur ediyomuşum gibi. önümde eriyor eriyoooooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…