doğuda bir oğulları daha var.onunda sevdiği kızı istemiyorlar beni istemedikleri gibi.evlatta neymiş çalışsın para kazansın bizde yiyelim.mantıkları bu.adam içi sızlamadan aman ölürse gömeriz diyorsa ben o adamdan ne merhamet beklerim ne evlat sevgisi beklerim.kaynımın sevdiği kız için suratına kezzap atıcam sonunda diyorsa ben korkarım arkadaş.bana yapmayacağı ne malum.
biraz değil tamamen suç onda.hala onu arayıpta karına biz bi şey yapmadık bağardı çağardı gitti diyolar oda cevap vermiyosa beni alıp oraya götürüp onlara o emanet ettiyse tek suçluda o.
kesinlikle öyle..ben hatta eşimle konuşyorum ev götürlemez bir yer olursa ne yaparız diye..evimiz war kiracıyı çıkartır orda kalırsın diyor. ama kayınvalidem kesiiiiinnnnn! buraya gelsinler diyecek.. inşallah böyle bir durum olmaz.. kimse için olmasın tabi..
kesinlikle öyle..ben hatta eşimle konuşyorum ev götürlemez bir yer olursa ne yaparız diye..evimiz war kiracıyı çıkartır orda kalırsın diyor. ama kayınvalidem kesiiiiinnnnn! buraya gelsinler diyecek.. inşallah böyle bir durum olmaz.. kimse için olmasın tabi..
doğuda bir oğulları daha var.onunda sevdiği kızı istemiyorlar beni istemedikleri gibi.evlatta neymiş çalışsın para kazansın bizde yiyelim.mantıkları bu.adam içi sızlamadan aman ölürse gömeriz diyorsa ben o adamdan ne merhamet beklerim ne evlat sevgisi beklerim.kaynımın sevdiği kız için suratına kezzap atıcam sonunda diyorsa ben korkarım arkadaş.bana yapmayacağı ne malum.
aaaaaaahhhhh yemin ediyorum şiştim burda valla gözlerim doluyor okurken senin için hep dua edicem arkadaşım inan buna. ama senin şu kayınvalidenin adresini bi ver gideyim şunu iyi bi pataklayayım
ayy kezzap atmak! sewgisini böyel mi gösteriyormuş yoksa
valla bizimkiler de dicek ama ben kesinlikle bunları okuduktan sonra gitmem
vaveyla tayininiz nere çıktı sizin
gitme tabi..ama büyük de konuşmalaylım hayırlsı diyelim..çünkü ben böyle konuştuğum zaman lönnk diye başıma biter:97: öyle bir durumda da sınırları zorlarız olur biter..
kızlar biz de şöyle en kocamanından bi ev tutsak tüm kocasından ayrı kalanlar toplaşıp otursak.kayananalarıda almayız hem..oooooooohhhh miiissssssssss
ben zaten gimeyi düşünmüyordum biz de konuşuyoruz hep.. artık hiç gitmem...
canım bence sen hiç gitme sonuçta kendi eviniz var oturur beklersin orda annen baban da yalnız bırakmaz seni hem. 2 sene çabuk geçer.
ya kızlar siz yine gitmekten bahsediyorsunuz, benimki sen gel diyemiyor tabi çalıştığım için ben geleyim bile diyebiliyor, onu çağıran isteyen varmış gibi. oğullarının parasını yiyoruz ya afedersiniz içlerine oturuyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?