çok iyi yapıyorsun :)şu para yeme işi yokmu aaahhh ahhh...ben de napıyorum biliyomusun bilerek kayınvalidemin yanında evime şunu aldım bunu aldım şuna şu hediyeleri aldım yapıyorum halbuki aldığım felan yok oğlunun paralarını çar çur ediyomuşum gibi. önümde eriyor eriyoooooorrr
kızlar karar alalım bundan sonra kimse kayınvalidesine gitmesin kocişi uzaktayken
şu para yeme işi yokmu aaahhh ahhh...ben de napıyorum biliyomusun bilerek kayınvalidemin yanında evime şunu aldım bunu aldım şuna şu hediyeleri aldım yapıyorum halbuki aldığım felan yok oğlunun paralarını çar çur ediyomuşum gibi. önümde eriyor eriyoooooorrr
şu para yeme işi yokmu aaahhh ahhh...ben de napıyorum biliyomusun bilerek kayınvalidemin yanında evime şunu aldım bunu aldım şuna şu hediyeleri aldım yapıyorum halbuki aldığım felan yok oğlunun paralarını çar çur ediyomuşum gibi. önümde eriyor eriyoooooorrr
ben eşime diyorum ki bir dahakine doğuda kötü bir yer çıkarsa tek odalı bir yer de olsa giderim..tek oda olsun huzur olsun..
ben eşime diyorum ki bir dahakine doğuda kötü bir yer çıkarsa tek odalı bir yer de olsa giderim..tek oda olsun huzur olsun..
evet sweet ben aldım valla kararımı oraya gitmem kocacan beni götüremezse senin yanına gelirim
yyaaaa aynen valla ben bırak odayı allahım diyorum ahırdan bozma baraka olsun ama ben kocamla gidebileyim beni ondan ayırma diye... kızlar allah kimseyi kocasından ayırmasın dua edecem hepimiz için
benide alın ama arınıza.bende size yemek yaparım evi temizlerim.alıştım nasıl olsa
gel canım valla sevinirim, benim ev bütün gün boş zaten.
tamam tatlım ben,jeyb10 ve monaroza geliyoruz şimdilik
yok canım öyle iş güç yapmıcaz, yemekmiş falanmış. gidicez gezicez sonra da yemek için ankaradaki orduevlerinde takılcaz hergünyiyelim paşa oğullarının paracıklarını, kamudaki bir çok devlet memurundan az kazanan kocişlerimizin paralar ye ye bitmiyor zaten
öyle canım, gidebileceğin bi görev olursa mutlaka git eşinle.eşimin yanında çalışan bi uzman çavuşu vardı, 2 yıl bi köyde yaşamışlar kadın çocuk çocuk, tek göz oda, güneydoğuda bi yerde.adam aylarca göreve gidiyormuş. insanların huzuru olsun da, ev önemli değil.
yok canım öyle iş güç yapmıcaz, yemekmiş falanmış. gidicez gezicez sonra da yemek için ankaradaki orduevlerinde takılcaz hergünyiyelim paşa oğullarının paracıklarını, kamudaki bir çok devlet memurundan az kazanan kocişlerimizin paralar ye ye bitmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?