Asker Eşleri

ben eşime diyorum ki bir dahakine doğuda kötü bir yer çıkarsa tek odalı bir yer de olsa giderim..tek oda olsun huzur olsun..

Son düzenleme:
çok iyi yapıyorsun :)

hahahahaferin valla banada dio git oğlumun parasını ye die:)bende kasımda ameliyat olucam.şimdiden içine oturdu:)

ohhhh iyi ediyosunnn.. biliosun zaten bekarken alışıyorlar yemeye ee biz gelip oğullarını alıyoruz ya artık çaresiz kalıyırlar ee tabi gelinler kötü oluyor ozaman...

ben eşime diyorum ki bir dahakine doğuda kötü bir yer çıkarsa tek odalı bir yer de olsa giderim..tek oda olsun huzur olsun..

öyle canım, gidebileceğin bi görev olursa mutlaka git eşinle.eşimin yanında çalışan bi uzman çavuşu vardı, 2 yıl bi köyde yaşamışlar kadın çocuk çocuk, tek göz oda, güneydoğuda bi yerde.adam aylarca göreve gidiyormuş. insanların huzuru olsun da, ev önemli değil.

yyaaaa aynen valla ben bırak odayı allahım diyorum ahırdan bozma baraka olsun ama ben kocamla gidebileyim beni ondan ayırma diye... kızlar allah kimseyi kocasından ayırmasın dua edecem hepimiz için

yok canım öyle iş güç yapmıcaz, yemekmiş falanmış. gidicez gezicez sonra da yemek için ankaradaki orduevlerinde takılcaz hergün yiyelim paşa oğullarının paracıklarını, kamudaki bir çok devlet memurundan az kazanan kocişlerimizin paralar ye ye bitmiyor zaten

benmki nasıl korkutmuştu beni gitmek istemeyim die.gerçi anlattıkları yalan değildi ama nasıl abartmıştı.doktor yok çocuk var gözüm korkmuştu gitmeye

yaaaa hiiççç sormaaaa

ewet öyle haklısın..çevrem de de çok insan war anlatan..şartlar ne olursa olsun uygun bir yer elde warsa bulunur..mesela biz şu an bir köydeyiz ama şartlarımız iyi..ben gelirken çok kötü bir yer ummuştum..

hahaha dimi bir de milyarlar kazanıyorlar sanmıyorlar mı çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…