Asker Eşleri

kızlar benimde burnumda kırıklık vardı.öyle çirkin bir hatun değilimdr ama burnumdan oldum olası hep rahatsızlık uyarım.estetik yaptırmak istiyordum.ama şimdi masraf olucak filan diye hep vazgeçtim.gidicem eşimin ailesinin olduğu şehirde çok iyi doktorlar var.çatır çatır yaptırıcam kasımda ameliyatımı.bu kadarınıda hak ettim dimi ama:)

hahahaha yaptır valla gözlerinin içine soka soka kısasa kısas

hahaha yaptır bacım valla yaptır çatlasın

kızlar benim canım bi konuya çok sıkılyor ya
bir tane komşum var 50 yaşlarında 2 ay oldu taşındı bir üst katımda oturuyor.
kadın saat gibi her sabah 8.30da kapıya dayanıyor ben de uyuyor oluyorum haliyle. bi kaç kez kalktım açtım kapıyı hemenn giriyor içeri doğru mutfağa hadi kahve yap da içelim diyor ben kahvaltı yapmadım daha falan diyorum anlamıyo neyse ona kahve yapıyorum kendime kahvaltı haırlıyorum

saatlerce oturuo tüm odalarıma girip çıkıyor hep ima ediyorum girmeyin müsait değil falan diye ama anlamıyor.. bi kaç gündür açmıyorum kapıyı ama nereye kadar gider bilmiyorum..

çocuk yapmamamıza kadar karışıyor. evine bir kere gittim ısrarlarının ardından öyle pek temiz biri de değil. yemek getirio bazen tabakları üstüste koyuyor mutfak tezgahını da görmüştüm temiz değildi, döküyorum ben de getirdklerini üzülüyorum da bir taraftan ama napıyım.
ya çok sık gelio gelmesini istemiyorum ne yapayım sizce?

Son düzenleme:
bende oğluşumla ilgileniyim azcık.iyiki varsınız kızlar valla.bende artık burdayım bundan böyle.kendinize cici bakın:)

alla allah ne tuhaf insanlar varya.geldiği zamanlarda bende çıkıyordum filan desen.kusura bakma müsait değilim çıkıcam bu gün desen.gerçi bir gün dersin iki gün dersin.tuhaf bir komşuymuş.

alla allah ne tuhaf insanlar varya.geldiği zamanlarda bende çıkıyordum filan desen.kusura bakma müsait değilim çıkıcam bu gün desen.gerçi bir gün dersin iki gün dersin.tuhaf bir komşuymuş.

çok tuhaf ya deli gibi giyiniyor zaten benden renkli giyiniyor kadın sabahın köründe geliyo ya üstümde pijamalar falan var ben hiç buyrun falan demeden dalıyor içeri laf anlamaz bu kadın

çok tuhaf ya deli gibi giyiniyor zaten benden renkli giyiniyor kadın sabahın köründe geliyo ya üstümde pijamalar falan var ben hiç buyrun falan demeden dalıyor içeri laf anlamaz bu kadın

açma canım bir kaç gün sonra yine gelirse kocam evde ya da müsait olmadığı sert bir dille ifade et.

açma canım bir kaç gün sonra yine gelirse kocam evde ya da müsait olmadığı sert bir dille ifade et.

şimdilik açmıyorum evet. olmazsa kocam nöbetçiydi uyuyor falan derim.. ama nereye kadar gder bilmem. kadın boşanmış zaten tek yalıyor bir oğlu varmış üniv okuyormuş. tek yani sıkılıyor. beni de kendi evine çağırıyo hep..

Son düzenleme:

valla tatlım o anlayana kadar devam edeceksin anan değil baban değil tersle gerekirse

tatlım ablamın arkadaşınn bir komşusuda böyleydi hatta geldiği gibi tv yi açıyormuş kral tv yi
bağıra bağıra eşlik ediyormuş şarkılara ne lazımsa gizlice toplayıp kendi evine indiriyomuş ardırndan oğlunu gönderip ödünç aldım söyle aramasın aldığımı bende haberi olsun diyormuş başa çıkamadılar taşındılar üstelik kendi evleriydi sabah akşam gidiyormuş müsait değiliz diormuş kadınitip içeri giriyormuş biz yabancı değiliz ayıplamam seni biras derdimi anlatıcam dinle gidicem diyormuş kurtulman biraz zor yaa böylesi laf anlamaz hiç

offf aynı tip işte.. hiç laf anlayacak birine benzemiyor.henüz birşey falan almadı evimden inşallah öyle bir huyu yoktur..bir de kiracı falan değil satın almış evi bizim de kendi evimizne yapacağım bilmiyorum

canım inş. başa çıkabilirsin yaa erkende geliyormuş uykunun en tatlı yerinde anlaşılan bunda utanma sıkılma hiç yok lafta anlamaz geldiğinde ilgilenme konuşma öle otursun mutfakta arada gözle naptığına bak belki bir kaç kez öyle yapınca daha az gelir bukadar sıklıkta gelmez

geldiğinde ben zaten ayakta uyuyor oluyorum hiç ilgilenmiyorum kendi anlatıyor kendi dinliyor..

monarosa, bence açık bir dille uyarman lazım canım. çok abes geldi bana da. hiç uygun değil. belki uyumak istiyorsun. ne münasebet yani. sabah geldiğinde kapıyı aç, ama içeri alma. " ben habersiz ziyaretlerden rahatsız oluyorum,eşim de izin vermiyor, lütfen ben size müsait olduğumu söylemeden gelmeyin, sizi kırmak istemiyorum"
bu ilk aşama tabi. yine de anlamazsa, bunun ikinci aşaması var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…