- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
ha bir de demez mi kocan nöbetçi olduğunda ben gelir kalırım senle ya da sen gelirsin diyor korkma hiç diyor ben şokkk tabi.ben de yok ben alışkınım tek kalırım falan dedim..
evet sanırım en sonunda açık açık konuşmak zorunda kalacağım ama inan hiç anlayacak bir tip değil başıma bela aldım resmen.monarosa, bence açık bir dille uyarman lazım canım. çok abes geldi bana da. hiç uygun değil. belki uyumak istiyorsun. ne münasebet yani. sabah geldiğinde kapıyı aç, ama içeri alma. " ben habersiz ziyaretlerden rahatsız oluyorum,eşim de izin vermiyor, lütfen ben size müsait olduğumu söylemeden gelmeyin, sizi kırmak istemiyorum"
bu ilk aşama tabi. yine de anlamazsa, bunun ikinci aşaması var.
ayyy söyleme nöbetçi olduğunda falan hiçte yüz verme bu sana yerleşicek yakında ne terbiyesizz
hiç sevmem öyle tipleri, kimseye de güven olmuyor canım bu devirde o yüzden kocanı bahane et. eşim istemiyor de, hatta kapı çaldığında açmadan " şu anda müsait değilim" diyebilirsin. ben kapıya reklam falan dağıtmaya para istemeye gelenlere öyle yapıyorum.
:84:yaa çok moralim bozuk yarın mesai varmış nişanlım gelemiyorr yokböyle bişi yaaa
canım haftasonu mesaisi, sporu ,atışı bitmez. alış bunlara üzme kendini, nişanlına da destek olman lazım, " olsun aşkım ben beklerim sonra gideriz " falan de. onun da içine oturmuştur. mesleğinden böyle soğutuyorlar işte bizimkileri. çok iyi anlıyorum ben seni.
kaç kez özür dilerim aşkım yazmış onunda çok morali bozukönümüzdeki eğitime gidiyorlar temmuzun ilk haftası gelcekelr geldiği gibi ankaraya hakemlik kursuna gitçek temmuz ortası döncek görüşmemiz temmuz sonunu bulcak 8-9 ekimde ve 15 ekimde düğün var salonlar tutuldu ama daha ne ev ne eşya ne gelinlik hiççç bişi hazır değill :84: şimdi msj atmış aşkım evlenelim en azından akşamları görüm seni diye mesai nöbet eğitimden eve gelemiyorki
günaydınn kızlarr okuldan yazıyorum sizeee öğenciler gelmemiş bu h.sonu sınav var o yüzden.sınıflar bomboşşş
mrb hanımlar geçmiş baya uzunmuş okuyamadım...
bugün eşim geldi allaha şükür oglumuz ne kadar büyümüş dedi çok şaşırdı beraber aşısını yaptırmaya götürdük o girmedi odaya ben dayanamam diye sanki ben çok dayanırdımda...
yyaaaa aynen valla ben bırak odayı allahım diyorum ahırdan bozma baraka olsun ama ben kocamla gidebileyim beni ondan ayırma diye... kızlar allah kimseyi kocasından ayırmasın dua edecem hepimiz için
mrb hanımlar geçmiş baya uzunmuş okuyamadım...
bugün eşim geldi allaha şükür oglumuz ne kadar büyümüş dedi çok şaşırdı beraber aşısını yaptırmaya götürdük o girmedi odaya ben dayanamam diye sanki ben çok dayanırdımda...
kızlar benim canım bi konuya çok sıkılyor ya
bir tane komşum var 50 yaşlarında 2 ay oldu taşındı bir üst katımda oturuyor.
kadın saat gibi her sabah 8.30da kapıya dayanıyor ben de uyuyor oluyorum haliyle. bi kaç kez kalktım açtım kapıyı hemenn giriyor içeri doğru mutfağa hadi kahve yap da içelim diyor ben kahvaltı yapmadım daha falan diyorum anlamıyo neyse ona kahve yapıyorum kendime kahvaltı haırlıyorum
saatlerce oturuo tüm odalarıma girip çıkıyor hep ima ediyorum girmeyin müsait değil falan diye ama anlamıyor.. bi kaç gündür açmıyorum kapıyı ama nereye kadar gider bilmiyorum..
çocuk yapmamamıza kadar karışıyor. evine bir kere gittim ısrarlarının ardından öyle pek temiz biri de değil. yemek getirio bazen tabakları üstüste koyuyor mutfak tezgahını da görmüştüm temiz değildi, döküyorum ben de getirdkleriniüzülüyorum da bir taraftan ama napıyım.
ya çok sık gelio gelmesini istemiyorum ne yapayım sizce?
şimdilik açmıyorum evet. olmazsa kocam nöbetçiydi uyuyor falan derim.. ama nereye kadar gder bilmem. kadın boşanmış zaten tek yalıyor bir oğlu varmış üniv okuyormuş. tek yani sıkılıyor. beni de kendi evine çağırıyo hep..
kızlar ben çıkıyorum,eşim gelmiş evdeymiş,haftasonu hazırlıkla geçicek, pazar günü kayınvalidemler gelicek.pzrtesi aktarırım size olaylarıiyi haftasonları hepinize
canım haftasonu mesaisi, sporu ,atışı bitmez. alış bunlara üzme kendini, nişanlına da destek olman lazım, " olsun aşkım ben beklerim sonra gideriz " falan de. onun da içine oturmuştur. mesleğinden böyle soğutuyorlar işte bizimkileri. çok iyi anlıyorum ben seni.
kaç kez özür dilerim aşkım yazmış onunda çok morali bozukönümüzdeki eğitime gidiyorlar temmuzun ilk haftası gelcekelr geldiği gibi ankaraya hakemlik kursuna gitçek temmuz ortası döncek görüşmemiz temmuz sonunu bulcak 8-9 ekimde ve 15 ekimde düğün var salonlar tutuldu ama daha ne ev ne eşya ne gelinlik hiççç bişi hazır değill :84: şimdi msj atmış aşkım evlenelim en azından akşamları görüm seni diye mesai nöbet eğitimden eve gelemiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?