Asker Eşleri

Öğretmenlere mesai dışında bir kaç saatlik görev bile verseler ücretini ödüyorlar, ama bizimkiler bedavaya çalışıyorlar.

ben araştırıyorum işte bakalım onada söylüyorum baktıklarımı amaa onunla olsun istiyorum alışmaya başladım yavaş yavaş asker eşi olmanın zorluklarını görüyorum ama herşeye değerr sağlıklı mutlu birlikte olalımda hepsini hallederiz yetreki hep yanında olayım razıyım herşeye

geliboluya yerleşicez canım nişanlımın olduğu yere yerleşices eşyaları çanakkaleden alıcaz evide haliyle nişanlım bulucak ben tekirdağdayım çünkü

merhaba kızlar..bu konuyu şansa buldum iyi oldu..ben de asker eşiyim..kıbrıstayız edirne uzunköprüye çıktı..

çok giremiyorum 2 çocuk var..tayin işleri nasıl olacak bilgim yok..sınıf öğretmeniyim..benim gibi olan vardır umarım da burada fikir alabilirm..

İlk defa mı tayin gördünüz canım?
Milli eğitim bakanlığı özür gurubu tayinleri açacak, sen de açılan okulları tercih edeceksin, doğru eşinin yanına bir aksilik çıkmazsa. Ben de hiç tayin görmedim daha , ilk atamayla atandığım okulda çalışıyorum henüz. Ama etrafımdan biliyorum, böyle yürüyor bu işler. Şunu yapanlar da var: puanı yüksek olanlar il dışı tayinleri açıldığında açık okullardan şansını deniyorlar, olmazsa özür gurubu tayinlerini bekliyorlar. Kolay gelsin.

Kızlar birşey sormak istiyorum, 4. bölgede görev yapıyoruz biz. Bundan sonra 5. bölgeye gidebilir miyiz isteğimizle. Ardarda bu iki bölge olabilir mi? Oğlum büyüyüp de okul zamanı gelmeden acaba diyorum.... :26::44:

4 ten 5 e göndermezler herhalde biz 5 yapıyoruz benimde aklıma geliyo burdan 4 e mi gitsek diye ama vermiyorlarmış.benim kızımın ilk okula doğa başlayacak

Merhaba kızlar nasılsınız?, Lacey cim promosyonu alamadım. Milli eğitimden cevap gelmiş, teklifte benim durumumdaki öğretmenlere verilmiyormuş! İnsanların işbilmezliği.

Merhaba kızlar nasılsınız?, Lacey cim promosyonu alamadım. Milli eğitimden cevap gelmiş, teklifte benim durumumdaki öğretmenlere verilmiyormuş! İnsanların işbilmezliği.

şaşırdım doğrusu ayeserciğim , zannedersem birkaç ay ile kaçırdın. bu nasıl mantık böyle. sen hala o okulun öğretmenisin ve o bankadan maaş alıyorsun. bankanın genel müdürlüğüne mail göndersen yada telefonla görüşsen canım. sonuçta parayı banka ödeyecek . milli eğitimi devreden çıkarsann.

Zor bir durum ya, aklıma da hiç birşey gelmedi. Sizin evi cazip kılan ne acaba, Bir de yaşıtı da değilsin. Herkese mi böyle?

evet yaşıtı değilim o da gençlerle anlaşıyormuş zaten herkese mi böyle bilmiyorum daha yeni taşındı ama apartmanda pek fazla kişi yok zaten 4 daire dolu beni seçti heralde
Olmazsa eşin müdahale etsin diyeceğim ama o da nasıl olacak ki :26: Çok ilginçmiş,

valla bilmiyorum bugün sabah geldi açmadım akşam falan da gelmedi çok şkür bidaha gelirse konuşcam açık açık

Son düzenleme:

Haklısın canım, bir de bu yolu deneyeceğim, hadi iki ay maaş almadım o bankadan, iki aya ne düşüyorsa onu kessinler değil mi ama, diğer aylar ben o bankadan maaş alacağım ve benim çalışıp kazandığımla çatır çatır yatırım yapıp para kazanacak banka. Okuldakiler hiç yol göstermiyor hiç kimse işini doğrudürüst yapmıyor, banka okula okul milli eğitime. Ordan oraya yani....

selam kızlar nasılsınız?:80:

on line alışveriş olayına ben de başlamış bulunmaktayım 3 terlik bir elbise aldım bugün gerisi de gelcek gibi eşim işkillenmeye başladı

Seni seçtim pikaçuuuuuuu

on line alışveriş olayına ben de başlamış bulunmaktayım 3 terlik bir elbise aldım bugün gerisi de gelcek gibi eşim işkillenmeye başladı

Ben de birsürü şey baktım da almadım daha birşey, çünkü bu ayki kart taksidi biraz korkunç olacak, çok yüklendim.
Gelsin bakalım ne kadarmış ona göre.:97:
Hotiçten alacağım ben de ayakkabı çanta, açılırsa bir daha.

en güzeli banka ile hallet canım. önce bankanın müdürü ile yüzyüze konuş. baktın ki işleri yavaştan alıyorlar hemen genel müdürlük ile irtibat kur. inan sen hakkını aramazsan kimse uğraşmıyor. hele milli eğitimden hiç iş çıkmazz

bende bir türlü cesaret edemiyorum canım? aslında bütün alışveriş sitelerine üyeyim ama sadece bakıyorummm, hayırlı olsun güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…