- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
benim de öle olacak aslında ama dayanamadım yaaSeni seçtim pikaçuuuuuuu
Ben de birsürü şey baktım da almadım daha birşey, çünkü bu ayki kart taksidi biraz korkunç olacak, çok yüklendim.
Gelsin bakalım ne kadarmış ona göre.:97:
Hotiçten alacağım ben de ayakkabı çanta, açılırsa bir daha.
bende bir türlü cesaret edemiyorum canım? aslında bütün alışveriş sitelerine üyeyim ama sadece bakıyorummm, hayırlı olsun güle güle kullan
online alışwerişten bahsediyordunuz sanırım :)
benden sorulurkıyafet alacaksanız trendyoldan giyiniyorum ben söyliim tavsiye edeyim
online alışwerişten bahsediyordunuz sanırım :)
benden sorulurkıyafet alacaksanız trendyoldan giyiniyorum ben söyliim tavsiye edeyim
ben de ben de
kızlar bu arada spor yapmaya karar werdim :) hepsi buradadan plates dvd we top aldımheyaaaacanla bekliyorum kendilerini inceyim ama sıkılaşmak istiyorum:97:
ayy ben de platese başladım toptan düştüm bileğim 2 senedir sızım sızım sızlıyo. san tavsiyem önce toptan başlama düz plates yap sonra topa geç normali de o zaten.
iyi geceler özlem yatıyorum ben:97:
hadi babalım sevindim canım. callantics i denedin mi yaptın mı hareketleri.ilk defa yapacaksan direk toptan başlama önce kaslarını güçlendir top yerine lastik alsaydın keşke eğer almadıysan mutlaka lastik al canım sıkılaşmak için lastik en etkilisikızlar bu arada spor yapmaya karar werdim :) hepsi buradadan plates dvd we top aldımheyaaaacanla bekliyorum kendilerini inceyim ama sıkılaşmak istiyorum:97:
kızlar bu arada spor yapmaya karar werdim :) hepsi buradadan plates dvd we top aldımheyaaaacanla bekliyorum kendilerini inceyim ama sıkılaşmak istiyorum:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?