Asker Eşleri

benim de öle olacak aslında ama dayanamadım yaa
bende bir türlü cesaret edemiyorum canım? aslında bütün alışveriş sitelerine üyeyim ama sadece bakıyorummm, hayırlı olsun güle güle kullan

ben de edemiyorum ama şeytanın bacağını kırdım galiba teşekkür ederim

online alışwerişten bahsediyordunuz sanırım :)
benden sorulur kıyafet alacaksanız trendyoldan giyiniyorum ben söyliim tavsiye edeyim

kızlar bu arada spor yapmaya karar werdim :) hepsi buradadan plates dvd we top aldım heyaaaacanla bekliyorum kendilerini inceyim ama sıkılaşmak istiyorum:97:

kızlar bu arada spor yapmaya karar werdim :) hepsi buradadan plates dvd we top aldım heyaaaacanla bekliyorum kendilerini inceyim ama sıkılaşmak istiyorum:97:

ayy ben de platese başladım toptan düştüm bileğim 2 senedir sızım sızım sızlıyo. san tavsiyem önce toptan başlama düz plates yap sonra topa geç normali de o zaten.

ayy ben de platese başladım toptan düştüm bileğim 2 senedir sızım sızım sızlıyo. san tavsiyem önce toptan başlama düz plates yap sonra topa geç normali de o zaten.

ilk kez denicem bakalım canım..ebru şallı nasıl yönlerdircek beni görücez :) zorlanırsam dediğin gibi yaparım

hadi babalım sevindim canım. callantics i denedin mi yaptın mı hareketleri.ilk defa yapacaksan direk toptan başlama önce kaslarını güçlendir top yerine lastik alsaydın keşke eğer almadıysan mutlaka lastik al canım sıkılaşmak için lastik en etkilisi
ben dün 1saat callanatics, 45 dk da plates yaptım ama benim vücudum alışkın ağrım sızım olmuyo sen ilk 30 dk ile başla çünkü ertesi gün baya ağrın olacak ama 1 hafta da alışır vucudun

bu arada herkese günaydın hanımlar

günaydın hanımlar herkese iyi haftasonları.eşim spor için mesaiye gitti.evde yalnızım.kahvaltı yapıp semt pazarına alışverişe gitcem.

benim eşim her hafta sonu çalışıyobu hafta içinde izni de kaynadı gitti zaten çok sıkıldım ben
bakalım ne zaman gelecek ancak pazartesi gelir herhalde..

bu aralar öyle. gece geliyor zaten hafta içleri de.. ben de çok sıkıldım

Son düzenleme:

Ben de almıştım aynı siteden, duruyor bir kenarda, şilte, top, DVD, lastikleri... Duruyor bir köşede. Diyetle başlayacağım ben. Şimdilik oğlumu yuvarlıyoruz topun üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…