Asker Eşleri

ilk kez denicem bakalım canım..ebru şallı nasıl yönlerdircek beni görücez :) zorlanırsam dediğin gibi yaparım

Bendeki de ebru. Çok hızlı yetişemiyorsun ki, lastik gibi birşey kadın. Durdururp durdurup yapmak gerek. Bir de her hareketi iki defa gösteriyor, acaba kaş tekrar yapmak gerekiyor bir hareketi. Onunla ilgili bilgiler yok.:26:

Bendeki de ebru. Çok hızlı yetişemiyorsun ki, lastik gibi birşey kadın. Durdururp durdurup yapmak gerek. Bir de her hareketi iki defa gösteriyor, acaba kaş tekrar yapmak gerekiyor bir hareketi. Onunla ilgili bilgiler yok.:26:
alışırsın ezberlersin hatta hareketlerin sırasını sayısını yaptıkça.düzenli yaparsan sen de lastik gibi olursun.

alışırsın ezberlersin hatta hareketlerin sırasını sayısını yaptıkça.düzenli yaparsan sen de lastik gibi olursun.

Bir kere yaptım sonuna kadar, bikaç kilo fazlam varya onları vermeden sıkılaşmak istemedim yani, seneye yapacağım, emzirme işi dursun da diyetle birlikte,

Ben de almıştım aynı siteden, duruyor bir kenarda, şilte, top, DVD, lastikleri... Duruyor bir köşede. Diyetle başlayacağım ben. Şimdilik oğlumu yuvarlıyoruz topun üstünde

aynen valla bende kaç tane videosu var topu var lastiği var.ama yapan yok.bende diyetteyim.bayada kilo verdim ben.maşallah7 kilo daha versem süper olucak

Bir kere yaptım sonuna kadar, bikaç kilo fazlam varya onları vermeden sıkılaşmak istemedim yani, seneye yapacağım, emzirme işi dursun da diyetle birlikte,

hem emziriyorum hemde kilo veriyorum.emzirme işi bitince bu kadar hızlı verilirmi kilo bilmiyorum.gerçi çokta hızlı verdiğim söyelenemez.ama en azından geri almıyorum.

hem emziriyorum hemde kilo veriyorum.emzirme işi bitince bu kadar hızlı verilirmi kilo bilmiyorum.gerçi çokta hızlı verdiğim söyelenemez.ama en azından geri almıyorum.

Ne zamandır tartıya çıkmadım, ne alemdeyim hiç bilmiyorum, ama kıyafetlerimden biraz daha toparladığım, yani verdiğim belli,

Yediklerine dikkat mı ediyorsun tatlım, sütünde azalma olmuyor mu, benim süt pek nazlı, öğün atlasam hemen azalır.
Bebeğin kaç aylık?

ben de diyetteyim kızlar ama benmki doğum kiloları falan değil tamamen duygusal 31 mayısta başladım çok ama çok az yiyorum tabi yürüyüş ve spor yapıyorum eşim de diyette süper oluyor böyle 10 kilo vermem gerekli ..

Yediklerine dikkat mı ediyorsun tatlım, sütünde azalma olmuyor mu, benim süt pek nazlı, öğün atlasam hemen azalır.
Bebeğin kaç aylık?

benim bebeğim 1 haziranda 1 yaşına girdi.sütümde fena değil.ama ben çok su içiyorum canım.günde 3 lt.su tüketiyorum.yediklerime pek dikkat etmiyorum bu ara hep hamur işi yemeye başladım.seninki kaç aylık canım.ya birde ben hamileyken nerdeyse 30 kilo aldım.şimdiki halim çok çok iyi:)

kaç ks sun canım.eşin de diyette demek süpermiş

10 kiloyu evlendikten sonramı aldın?
herkes düğünden önce kilo verir ben kilo aldım düğünden 2 ay önce almaya başladım stresten dolayı sonra da devamı geldi. zaten kilo almaya meğilliyim ben yani dikkat etmesem hemen alıyorum..

Son düzenleme:
bende diyet başarı hikayelerine bir günlük açtım geçen gün.fırsat buldukça yazıyorum oraya yediğii içtiğimi.dünde nivea body dinamik sabahları indirdim.dün yaptım.bu gün karın kaslarım ağrıyo.öksürdükçe yanıyorum valla.sizde günlüküme yazın birlikte verelim kilocukları kızlar.ben kendime kota koydum bu yaz sonuna kadar 45 olucam olucam başka çağresi yok.

000000000000 ben kendimi çok almış sanıyordum bende 21 kg aldım ama ben verdim sen kaç kg verdin canım

herkes düğünden önce kilo verir ben kilo aldım düğünden 2 ay önce almaya başladım stresten dolayı sonra da devamı geldi. zaten kilo almaya meğilliyim ben yani dikkat etmesem hemen alıyorum..

bende öyleyim ya stres bana çok yarıyo.o yüzden şu ara daha çok dikkat etmem lazım.yemeğe sarmış durumdayım.hep yiyim hep yiyim.psikolojik tamamen.

000000000000 ben kendimi çok almış sanıyordum bende 21 kg aldım ama ben verdim sen kaç kg verdin canım

49 kilo ile hamile kaldım 75 dim en soon tartıya çıktığımda ama doğumdan bir ay önce.şimdi 52.5-53 civarıyım.45 olsam süper olucak.sen ne kadar zamanda verdin?

evet gördüm ben senin günlüğünü bakarım ben de artık. fotonu da gördüm 70 kilo olan halini ama daha çok gösteriosun sanki o fotoda. ben de 70im şuan ama göstermiyorum hiç kimse inanmıyo vücut yapısı işte. ama 45 kg yine de çok az değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…