ilk kez denicem bakalım canım..ebru şallı nasıl yönlerdircek beni görücez :) zorlanırsam dediğin gibi yaparım
bu aralar öyle. gece geliyor zaten hafta içleri de.. ben de çok sıkıldım
alışırsın ezberlersin hatta hareketlerin sırasını sayısını yaptıkça.düzenli yaparsan sen de lastik gibi olursun.Bendeki de ebru. Çok hızlı yetişemiyorsun ki, lastik gibi birşey kadın. Durdururp durdurup yapmak gerek. Bir de her hareketi iki defa gösteriyor, acaba kaş tekrar yapmak gerekiyor bir hareketi. Onunla ilgili bilgiler yok.:26:
alışırsın ezberlersin hatta hareketlerin sırasını sayısını yaptıkça.düzenli yaparsan sen de lastik gibi olursun.
Ben de almıştım aynı siteden, duruyor bir kenarda, şilte, top, DVD, lastikleri... Duruyor bir köşede. Diyetle başlayacağım ben. Şimdilik oğlumu yuvarlıyoruz topun üstünde
Bir kere yaptım sonuna kadar, bikaç kilo fazlam varya onları vermeden sıkılaşmak istemedim yani, seneye yapacağım, emzirme işi dursun da diyetle birlikte,
hem emziriyorum hemde kilo veriyorum.emzirme işi bitince bu kadar hızlı verilirmi kilo bilmiyorum.gerçi çokta hızlı verdiğim söyelenemez.ama en azından geri almıyorum.
hem emziriyorum hemde kilo veriyorum.emzirme işi bitince bu kadar hızlı verilirmi kilo bilmiyorum.gerçi çokta hızlı verdiğim söyelenemez.ama en azından geri almıyorum.
Yediklerine dikkat mı ediyorsun tatlım, sütünde azalma olmuyor mu, benim süt pek nazlı, öğün atlasam hemen azalır.
Bebeğin kaç aylık?
ben de diyetteyim kızlar ama benmki doğum kiloları falan değil tamamen duygusal31 mayısta başladım çok ama çok az yiyorum tabi yürüyüş ve spor yapıyorum eşim de diyette süper oluyor böyle 10 kilo vermem gerekli ..
kaç ks sun canım.eşin de diyette demek süpermişben de diyetteyim kızlar ama benmki doğum kiloları falan değil tamamen duygusal31 mayısta başladım çok ama çok az yiyorum tabi yürüyüş ve spor yapıyorum eşim de diyette süper oluyor böyle 10 kilo vermem gerekli ..
herkes düğünden önce kilo verir ben kilo aldım10 kiloyu evlendikten sonramı aldın?
000000000000 ben kendimi çok almış sanıyordum bende 21 kg aldım ama ben verdim sen kaç kg verdin canımbenim bebeğim 1 haziranda 1 yaşına girdi.sütümde fena değil.ama ben çok su içiyorum canım.günde 3 lt.su tüketiyorum.yediklerime pek dikkat etmiyorum bu ara hep hamur işi yemeye başladım.seninki kaç aylık canım.ya birde ben hamileyken nerdeyse 30 kilo aldım.şimdiki halim çok çok iyi:)
herkes düğünden önce kilo verir ben kilo aldımdüğünden 2 ay önce almaya başladım stresten dolayı sonra da devamı geldi. zaten kilo almaya meğilliyim ben yani dikkat etmesem hemen alıyorum..
kaç ks sun canım.eşin de diyette demek süpermiş
000000000000 ben kendimi çok almış sanıyordum bende 21 kg aldım ama ben verdim sen kaç kg verdin canım
bende diyet başarı hikayelerine bir günlük açtım geçen gün.fırsat buldukça yazıyorum oraya yediğii içtiğimi.dünde nivea body dinamik sabahları indirdim.dün yaptım.bu gün karın kaslarım ağrıyo.öksürdükçe yanıyorum valla.sizde günlüküme yazın birlikte verelim kilocukları kızlar.ben kendime kota koydum bu yaz sonuna kadar 45 olucam olucam başka çağresi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?