Asker Eşleri

boyum canım ya kısayım ne yazık ki.155

49 kilo ile hamile kaldım 75 dim en soon tartıya çıktığımda ama doğumdan bir ay önce.şimdi 52.5-53 civarıyım.45 olsam süper olucak.sen ne kadar zamanda verdin?
ben 3 ayda kendiliğinde 16 kg vedim emzirme sayesinde 1 sene dolmadan da 18-19 kg vedim şimdide bi 7-8 kg daha veceğim

hele birde o çatlaklarbu yıl hep amele yanığı diolar ya öyle gezicem besbelli bu halde asla bikini giyemem.siz ne yapıyorsunuz kızlar bikini mayo ne tercih ediyorsunuz?

boyum canım ya kısayım ne yazık ki.155

sen ozaman boy kilo oranını düşünüosun hani 10 kilo olcak ya 45 olayım diosun benim de boyum çok uzun değil 1.67 benim de 57 olmam lazım ozaman ahh 13e çıktı vermem gereken kilo

Son düzenleme:
bende çatlak olmadı desem yeri. göbeğimde hiç yok sadece bacağımın bi kaç yerinde var oda doğuma az kala oluşan şişliklerimden dolayı oldu

hele birde o çatlaklarbu yıl hep amele yanığı diolar ya öyle gezicem besbelli bu halde asla bikini giyemem.siz ne yapıyorsunuz kızlar bikini mayo ne tercih ediyorsunuz?

ben de daha önce çok kilo alıp verdim canm ama hiç çatlağım olmadı şanslıyım bu konuda sanırım inşallah şimdi zayıflayınca yine olmaz. ben veriyim şu kilocuklarımı bikini giycem

Son düzenleme:
sen ozaman boy kilo oranını düşünüosun hani 10 kilo olcak ya 45 olayım diosun benim de boyum çok uzun değil 1.67 benim de 57 olmam lazım ozaman ahh 13e çıktı vermem gereken kilo

yok ya bende o kiloda nasıl dururum bilmiyorum çok zayıflıkta iyi değil aslında.ilk etapta 48 hedefim yapabilirsem 45 belki hızımı alamam 40 filan

evet aslında sıkılaşsam bile yeter.karın bölgem hala çok sarkık.belki toplansa daha bile zayıf durabilirim
o sarkıklıktan sadece sporla kurtulursun canım ne kadar zayıflarsan zayıfla o görüntü sporsuz yok olmaz
çatlak konusu genetik bence özel hiç bişey yapmadım sadece duştan sonra bebek yağı sürerdim onun etkisi olduğunu sanmıyorum çünkü çatlak önleyici kullandığı halde çatlayan çok arkadaşım oldu derinin elastikeyetine bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…