evet gördüm ben senin günlüğünü bakarım ben de artık. fotonu da gördüm 70 kilo olan halini ama daha çok gösteriosun sanki o fotoda. ben de 70im şuan ama göstermiyorum hiç kimse inanmıyo vücut yapısı işte. ama 45 kg yine de çok az değil mi ?
ben 3 ayda kendiliğinde 16 kg vedim emzirme sayesinde 1 sene dolmadan da 18-19 kg vedim şimdide bi 7-8 kg daha veceğim49 kilo ile hamile kaldım 75 dim en soon tartıya çıktığımda ama doğumdan bir ay önce.şimdi 52.5-53 civarıyım.45 olsam süper olucak.sen ne kadar zamanda verdin?
boyum canım ya kısayım ne yazık ki.155
ben 3 ayda kendiliğinde 16 kg vedim emzirme sayesinde 1 sene dolmadan da 18-19 kg vedim şimdide bi 7-8 kg daha veceğim
hele birde o çatlaklarbu yıl hep amele yanığı diolar ya öyle gezicem besbelli bu halde asla bikini giyemem.siz ne yapıyorsunuz kızlar bikini mayo ne tercih ediyorsunuz?
sen ozaman boy kilo oranını düşünüosun hani 10 kilo olcak ya 45 olayım diosunbenim de boyum çok uzun değil 1.67 benim de 57 olmam lazım ozaman ahh 13e çıktı vermem gereken kilo
yok ya bende o kiloda nasıl dururum bilmiyorum çok zayıflıkta iyi değil aslında.ilk etapta 48 hedefim yapabilirsem 45 belki hızımı alamam 40 filan
bende çatlak olmadı desem yeri. göbeğimde hiç yok sadece bacağımın bi kaç yerinde var oda doğuma az kala oluşan şişliklerimden dolayı oldu
hahahahah aman ne 40ı ya dur50 iyi olur sana bence..
evet aslında sıkılaşsam bile yeter.karın bölgem hala çok sarkık.belki toplansa daha bile zayıf durabilirim
o sarkıklıktan sadece sporla kurtulursun canım ne kadar zayıflarsan zayıfla o görüntü sporsuz yok olmazevet aslında sıkılaşsam bile yeter.karın bölgem hala çok sarkık.belki toplansa daha bile zayıf durabilirim
selam hatunlar nasılsınız bu gün?? öperim hepiniziz
evet spor yapsan gider bence o da . ah işte doğumdan sonra böle oluo demek ki. bakalım bana ne olcak doğurunca
şimdi duydum tatlımniye beni kimse duymadııııııııııııııııııııııııııı
ben sabah 1 saat plates yaptım birazda da callanetics yapacağım 1 saat ohhh mis gibikızlar çıkmam lazım oğlumu uyutucam.sonrada sporumu yaparım.hadi sizde hareketlenin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?