ben sabah 1 saat plates yaptım birazda da callanetics yapacağım 1 saat ohhh mis gibi
benim bebeğim 1 haziranda 1 yaşına girdi.sütümde fena değil.ama ben çok su içiyorum canım.günde 3 lt.su tüketiyorum.yediklerime pek dikkat etmiyorum bu ara hep hamur işi yemeye başladım.seninki kaç aylık canım.ya birde ben hamileyken nerdeyse 30 kilo aldım.şimdiki halim çok çok iyi:)
sen nasıl bu kadar fırsat buluyosun ya.bende şimdi yemek yedim 1 saat geçmesi lazımmış yemekten sonra.zaten hemen spor yapınca zorluyo beni
Doğum günü kutlu olsun bebeşinin.
Benimki yaklaşık 8 buçuk aylık. Ben 18 kilo aldım hamileyken 10 u doğumda gitti 8i duruyordu en son
bazı şeylerden ödün verip yapıyorum canım kendimi daha iyi hissediyorum o zaman sabah kızım pepeyi ve callioyu izlerken yaptım.yada öğlen uyuduğu zaman yapıyorum.sabah aç karına yaptım üstüne mis gibi kahvaltı çok iyi geldi.
benimki de çok yaramaz ve çok hareketli çoğu zaman size yazarken tepemde geziyor oluyobnde anca uyuyunca yapıyorum çok yaramaz oğlum.bende hal kalmıyor zaten spor yapmaya onun peşinde koşmaktan.şimdi en zor zamanları.yürümüyo yürümek istiyor.bol bol antreman yapıyoruz.
benimki de çok yaramaz ve çok hareketli çoğu zaman size yazarken tepemde geziyor oluyobide erken yürüdü 9 aylıkken yürüdü o zamandan beri de oturmuyo beni de oturtmuyo çok yoruyor beni ama ben stersimi gerillmi mi sporla atıyorum yapmadığım zaman çok gergin oluyorum özellikle esneme hareketleri çok rahatlatıyor
ben 5-6 aydır düzenli spor yapıyor öncesin düzensiz yapıyordum o zaman canım istemiyordu ama şimdi alışkanlık haline geldi yapmayınca geriliyorumya ne güzel böyle düşünmen.bana rsmen işkence gibi geliyor spor yapmak.yapıncada çok mutlu oluyorum ama yapana kadar on tane bahanem var.aman yorgunum aman 1 saat geçsin:)dur bakalım inşallah bende zamanla spor alışkanlığını kazanırım.ilk zamanlarda sanada böyle oluyormuydu ya
ben 5-6 aydır düzenli spor yapıyor öncesin düzensiz yapıyordum o zaman canım istemiyordu ama şimdi alışkanlık haline geldi yapmayınca geriliyorumeğer düzenli yapmaya başlarsan vucudun isteyecek hergüün yapmanı sende rahat edemeyeceksin yapmadan cnm
kısa sürede incelmek istiyorsan callanetics i öneriri ve tabiki plates ben bunları yapıyorum arada da eliptik bisikletim var ona biniyorum film izlerken falaninşallah canım ya.yararını gördüğün sporlar hangileri.ben şimdi dünden beri nivea body yapıyorum baya hafif.zorlamıyor hiç beni:)
kısa sürede incelmek istiyorsan callanetics i öneriri ve tabiki plates ben bunları yapıyorum arada da eliptik bisikletim var ona biniyorum film izlerken falanistersen link atarım callanetics in videosunu indirirsin cnm
hoşgeldin canım benim bildiğim tunceli de görev yapan yokselam arkadaşlar bende asker eşiyim tayinimiz tunceli merkeze çıktı tuncelide görev yapan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi acaba şimdiden teşekkürler
selam arkadaşlar bende asker eşiyim tayinimiz tunceli merkeze çıktı tuncelide görev yapan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi acaba şimdiden teşekkürler
selam arkadaşlar bende asker eşiyim tayinimiz tunceli merkeze çıktı tuncelide görev yapan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi acaba şimdiden teşekkürler
ben geçen sene ordaydım evlerin eski olması bide mesainin denetlemenin yoğun olması dışında süper bir yer.kavga gürültü yok şehirler çok sakin çok saygılar biz markete giderken çoğu zaman arabayı kitlemezdik bile gezip tozulacak yer vesselam tabi denetlemeden fırsat buldukçageçmiş sayfalarda bir arkadaş kıbrıstan geleceklerini yazmıştı....kıbrıs hakkında bilgi verebilir misiniz..her ne kadar seneye yazmayı düşünmesek de bir arkadaşa yazmadıkları halde çıktı kıbrıs..şaşkın durumdalar..en azından ön bilgim olsun
slm özlem monarisa naslsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?