Asker Eşleri

herkese günaydın nasılsınız bakalımm..
bugün annemi yolcu ettik baya alışmıştım moralim bozuldu giderken sarıldık agladık torunuma iyi bak dedi ve gitti...
oglumda gitgide büyüyor maşallah tek bir sorun var sabahın köründe çalaar saat gibi 5 te uyanıyor bense gözlerimi bile açamıyorum şu sabahları uyanma işini biraz şöle 6 7 ye alsa çok iyi olacak açıkcası....

hmmm aslında tam kafa dinleme ya da çocuk büyütme yeri sanırım ayşeceylincim arabayı götürdünüz mü ordan mı aldınız..çok ucuzmuş araba fiyatları bir de eşyalarınızı götüremediniz tabi depoya mı koydunuz...benim duyduklarım ya depoya koyuyolar ya da toptan satıp gelince herşeyi yeni alıyolar:90: gerçi bizim eşyalar zaten 2 senesini doldurmuş olacak depoda bir 2 yıl daha bekletir miyiz bilmem:44: ben de sanki tayinimiz oraya çıktı da
balıkesir veya samsuna giden var mı..oralar nasıl acaba..şimdilik bu iki yeri istiyo gibiyiz...ama tabi malatya konusu rafta..ben şimdi malatyada ailemin yanındayım biliyosunuz..annemler çok istiyo buraya gelin diyo..e çok rahat burda yaşaması..herşey bol ucuz..çoğu imkan var....ayrıca çocuk büyütmek kolay..ama bazen de yeter burda kaldığım deyip istemiyorum ama işte başka şansımız olmayabilir burası için.....neyse kısmet..ben erken girmişim tayin moduna galiba

canım biz yeni evlenip gittiğimiz için eşye almamıştık zaten buraya gelirken yeni aldık herşeyi.evet bayanlar için çoçuklar için tam kafa dinlenecek yer canım. 1sene var tayinlere ama bende çok heyecanlıyım neresi olacak bakalım bizde ısparta,amasya,çankırı,tokat falan yazacağız bakalım.senin eşin şuanda nerde görev yapıyor canım

canım tayin sarıkamış ama 5. bölge bi yerde yılın 9 ayı...o yüzden 2 yılda bitecek ankaradan geldiğimiz için 1. bölge yazamıyoz..bakalım neresi olcak..aynı heyecandayız..hadi hayırlısı

canım tayin sarıkamış ama 5. bölge bi yerde yılın 9 ayı...o yüzden 2 yılda bitecek ankaradan geldiğimiz için 1. bölge yazamıyoz..bakalım neresi olcak..aynı heyecandayız..hadi hayırlısı
ha tamam canım hatırladım şimdi önce yazdığın yazıyı sarıkamıştaki tek kaydırma brilikteydi eşin.hayırlısı olsun cnm biz de ilk etapta 1.bölge yazmayalım diyoruz.buradan bu sene hep trakyaya gönderdiler yine hudut karokolarına inş. bizde gitmeyiz bu zamana kadar hep uzakta olduk ailerimize hep en uçlarda inş. bu sefer ortalarda bir yerler olur

selam kızlar nasılsınız..
ne güzel eşim ewdeydi bugün karakola çağırdılar sinirim asabım bozuldu yine

iyi pazarlar hanımlar...

bende kocişimi yolcu ettim yine ayrı kaldık üffff...

kışlık montlar vardı onları yıkadım bende birazdan ev temızlıgıne giriscem 2saatten berı oyle dıyorum ama tembellik yapim biraz dedim

dün gece esımle biraz sahılde yuruduk iyi geldi bana bundan sonra bi plan yapıp sabahları erken kalkıp sahılde yurumeyı dusunuyom bakam ne kadar uygulayabılırım orası muamma işte.. ama habrie yee catlayana kadar yee depresyondayım politikasının sonucu çok net bi şekılde gördum tartıda allem edip küllem edip mecburen zayıflamak zorundayım .

amaaannn pazar pazar da temizlik mi oolurmuş boşver yarın yaparsın

hanımlarrr tüm eşinden ayrı olan ve olma korkusuyla tutuşan asker eşlerine Yonca Lodi'den "Düştüysek Kalkarız" şarkısını armağan ediyorum...........
"benim bir günüm geçmez ki seni görmeden, bitanem bırakma kendini, al kalbini gel hemeeeeeeeeennnnn"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…