bende hanzolukta sınır tanımayıp dertler deryaaaaaaa olmuşşşşşşşşş bense bir sandaaaaaaaal diyorum:)
gideyimde kendime bir kısır yapayım,yemezsem kendime gelemem Türk kadınıyım ben:86:
benimde sevgilim asker eşim olacak inşallah aranıza alır mısınız
eşimi yolcu ettim,hoşgeldin yaa şehriiiii depresyonnnnnnnnnnnn
2 tane çikolata haAllah kavuştursun kuzum yakınsınız depresyona girme beş gün soyna geri gelcek nasılsa
benimki de cuma gelicek inş kötü adam gıcıklık yapmazsazaman çabucak geçsin cuma olsun istiyorum..bir de cumaya kadar şu fazla kilolarımı versem ne süper olurdu yalnız bu cümleyi yazarken bile elimde ve bekleyen iki adet çikolatam var :76:
hoşgeldn tatlım almazmıyız hiç? söz nişan evlilik ne zaman? soru yağumuruna tuttum biraz ama
2 tane çikolata habenim eşimde yarın gelecek inş. pikniğe gitmeyi düşünüyoruz ama burda fırtına yağmur var inş. yarın hava güzel olur.az kalmış eşinin gelmesine şimdiden gözünaydın canım
2 tane çikolata habenim eşimde yarın gelecek inş. pikniğe gitmeyi düşünüyoruz ama burda fırtına yağmur var inş. yarın hava güzel olur.az kalmış eşinin gelmesine şimdiden gözünaydın canım
1 kavanoz nutellaiki tane dediğin ne ki..tek seferde ekmeksiz koca kavanoz nutellayı bitirdiğimi bilirimaccık çikolata sapığıyımdır da yemediğim gün yok
inşş güzel olur...sağol tatlıcım
ayşe bacım 2 haftadır şu pikniğe bi türlü gidemediniz haaa
olur mu öyle şey:)
okulum var bitmesini bekliyoruz söz nişan içinokuyorum 1 senem kaldı
ama görev nedeniyle uzaktayız
siz evli misiniz
iki tane dediğin ne ki..tek seferde ekmeksiz koca kavanoz nutellayı bitirdiğimi bilirimaccık çikolata sapığıyımdır da yemediğim gün yok
inşş güzel olur...sağol tatlıcım
anneeeemmmmmmçikolata demeyin bana diyetteyim ben. ben de bayılırım çikolataya ama artık yassssaaaakkkkk
Allah kavuştursun kuzum yakınsınız depresyona girme beş gün soyna geri gelcek nasılsa
benimki de cuma gelicek inş kötü adam gıcıklık yapmazsazaman çabucak geçsin cuma olsun istiyorum..bir de cumaya kadar şu fazla kilolarımı versem ne süper olurdu yalnız bu cümleyi yazarken bile elimde ve bekleyen iki adet çikolatam var :76:
bencede:)gençlik işte bacım[/QUOTE
evet benim yansımam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?