Asker Eşleri

[
selam cankuşlarrrr naber?:81:

ayy yoruldum ya balkonu yıkadım mutafağımı toparladım, hastayım sancım da var biraz ne güzel bir pazar bugün

Son düzenleme:
eşimi yolcu ettim,hoşgeldin yaa şehriiiii depresyonnnnnnnnnnnn

Allah kavuştursun kuzum yakınsınız depresyona girme beş gün soyna geri gelcek nasılsa
benimki de cuma gelicek inş kötü adam gıcıklık yapmazsa zaman çabucak geçsin cuma olsun istiyorum..bir de cumaya kadar şu fazla kilolarımı versem ne süper olurdu yalnız bu cümleyi yazarken bile elimde ve bekleyen iki adet çikolatam var:76:

2 tane çikolata habenim eşimde yarın gelecek inş. pikniğe gitmeyi düşünüyoruz ama burda fırtına yağmur var inş. yarın hava güzel olur.az kalmış eşinin gelmesine şimdiden gözünaydın canım

iki tane dediğin ne ki..tek seferde ekmeksiz koca kavanoz nutellayı bitirdiğimi bilirim accık çikolata sapığıyımdır da yemediğim gün yok
inşş güzel olur...sağol tatlıcım

ayşe bacım 2 haftadır şu pikniğe bi türlü gidemediniz haaa

iki tane dediğin ne ki..tek seferde ekmeksiz koca kavanoz nutellayı bitirdiğimi bilirim accık çikolata sapığıyımdır da yemediğim gün yok
1 kavanoz nutellabende fındık ezmeleri var ya krem gibi olanlar değilde parçaçıklı olanlar onu bitiririm herhalde kendimi tutmasam ama diyetteyim yememmmm

ayşe bacım 2 haftadır şu pikniğe bi türlü gidemediniz haaa

sorma ya böyle işte yediler iznimizi 7 gündür görmüyorum adamı 8.gün gelecek inş.yarında hava böyle olursa hiç şaşırmam

anneeeemmmmmm çikolata demeyin bana diyetteyim ben. ben de bayılırım çikolataya ama artık yassssaaaakkkkk

haklısın canım,hemen cuma gelir inşallah...sen emziriyomusun?emzirmiyosan bi önerim olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…