bende yeni avatarımı sizlere armağan ediyorum:)
bende yeni avatarımı sizlere armağan ediyorum:)
bencede:)gençlik işte bacım[/QUOTE
evet benim yansımam
Eşine kolay gelsin o zaman
[QUOTE
[
Eşine kolay gelsin o zaman[/COLOR]
memnun o halinden
benim kocam avatarımdan ve bunun bana yansıyan ruh halinden hiç memnun değil
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Hafta sonu eşimle şöyle bi güneydoğu turu yaptık. Mardin-Midyat-Hasankeyf-Batman...Bebiş de ilk gezisini yapmış olduAlışsın
anneeeemmmmmmçikolata demeyin bana diyetteyim ben. ben de bayılırım çikolataya ama artık yassssaaaakkkkk
haklısın canım,hemen cuma gelir inşallah...sen emziriyomusun?emzirmiyosan bi önerim olacak?
ah o diyetlere ben de girebilsem
ben şubat ayından bu yana ancak girebildim düşün artık
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Hafta sonu eşimle şöyle bi güneydoğu turu yaptık. Mardin-Midyat-Hasankeyf-Batman...Bebiş de ilk gezisini yapmış olduAlışsın
1 kavanoz nutellabende fındık ezmeleri var ya krem gibi olanlar değilde parçaçıklı olanlar onu bitiririm herhalde kendimi tutmasam ama diyetteyim yememmmm
sorma ya böyle işte yediler iznimizi 7 gündür görmüyorum adamı 8.gün gelecek inş.yarında hava böyle olursa hiç şaşırmam
iki tane dediğin ne ki..tek seferde ekmeksiz koca kavanoz nutellayı bitirdiğimi bilirimaccık çikolata sapığıyımdır da yemediğim gün yok
inşş güzel olur...sağol tatlıcım
sağolasın cnm.evet tüm hudutlar böyle cnm hafta 1 gün eve geliyorlar yani en azından doğudaki hudutlar böyle.2 aya kadar bölük komutanları çok rahatttı aslında onlar akşam eve geliyorlardı hafta sonuda izinli oluyorlardı bende keşke bizde bölük k. olunca gelmiş olsaydık diye hayıflanıyordum hep.ama onlarında düzeni değişti artık onlarda gece çalışıyor.sabaha karşı eve geliyorlar öğlen tekrar gidiyorlar hafta 1 günde izinleri var sistem böyle yaniafferin yaaaa sana maşallahhiç ihtiyacın yok bence zayıflamaya ya..neyse:76:
biz de hudut çok istemiştik ayrılmayız diye..tüm hudutlar böyle mi oluyo kii:44:
ne güzel yapmışsınız canım doğmadan bebiş gezin gezebildiğiniz kadarİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Hafta sonu eşimle şöyle bi güneydoğu turu yaptık. Mardin-Midyat-Hasankeyf-Batman...Bebiş de ilk gezisini yapmış olduAlışsın
ohhh ne güzel yapmışsınız, alışsın tabi:)
Seneye acısını çıkarın canım sizdesüper olmuş
çok özledim ben de yaf kocacımla tatillere gitmeyi..pööffseneye inşş
oohhhhhhhh misssssssssssss
ne güzel yapmışsınız canım doğmadan bebiş gezin gezebildiğiniz kadar
Evet canım,pek de güzelmiiş oralar.Tavsiye edilir.Yolunuz düşerse gidin görünOh ne güzel, keyfini çıkarın. Bir yandan da böyle avantajları oluyor şehir şehir gezmenin, bizim için.
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?