Asker Eşleri

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Hafta sonu eşimle şöyle bi güneydoğu turu yaptık. Mardin-Midyat-Hasankeyf-Batman...Bebiş de ilk gezisini yapmış oldu Alışsın

anneeeemmmmmm çikolata demeyin bana diyetteyim ben. ben de bayılırım çikolataya ama artık yassssaaaakkkkk

ah o diyetlere ben de girebilsem

haklısın canım,hemen cuma gelir inşallah...sen emziriyomusun?emzirmiyosan bi önerim olacak?

yok yok emziriyorum tatlıcım varsın 7 8 kilo fazlalıkla dolaşayım..yeter ki zuzum emsin...ne ki tavsiyen bırakınca uygulayayım

afferin yaaaa sana maşallah hiç ihtiyacın yok bence zayıflamaya ya..neyse:76:
biz de hudut çok istemiştik ayrılmayız diye..tüm hudutlar böyle mi oluyo kii:44:

iki tane dediğin ne ki..tek seferde ekmeksiz koca kavanoz nutellayı bitirdiğimi bilirim accık çikolata sapığıyımdır da yemediğim gün yok
inşş güzel olur...sağol tatlıcım

afferin yaaaa sana maşallah hiç ihtiyacın yok bence zayıflamaya ya..neyse:76:
biz de hudut çok istemiştik ayrılmayız diye..tüm hudutlar böyle mi oluyo kii:44:
sağolasın cnm.evet tüm hudutlar böyle cnm hafta 1 gün eve geliyorlar yani en azından doğudaki hudutlar böyle.2 aya kadar bölük komutanları çok rahatttı aslında onlar akşam eve geliyorlardı hafta sonuda izinli oluyorlardı bende keşke bizde bölük k. olunca gelmiş olsaydık diye hayıflanıyordum hep.ama onlarında düzeni değişti artık onlarda gece çalışıyor.sabaha karşı eve geliyorlar öğlen tekrar gidiyorlar hafta 1 günde izinleri var sistem böyle yani

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Hafta sonu eşimle şöyle bi güneydoğu turu yaptık. Mardin-Midyat-Hasankeyf-Batman...Bebiş de ilk gezisini yapmış oldu Alışsın

Oh ne güzel, keyfini çıkarın. Bir yandan da böyle avantajları oluyor şehir şehir gezmenin, bizim için.

ohhh ne güzel yapmışsınız, alışsın tabi:)

süper olmuş

çok özledim ben de yaf kocacımla tatillere gitmeyi..pööff seneye inşş
Seneye acısını çıkarın canım sizde

oohhhhhhhh misssssssssssss

ne güzel yapmışsınız canım doğmadan bebiş gezin gezebildiğiniz kadar

Evet canım havalar daha fazla ısınmadan kafa dağıttık biraz
Oh ne güzel, keyfini çıkarın. Bir yandan da böyle avantajları oluyor şehir şehir gezmenin, bizim için.
Evet canım,pek de güzelmiiş oralar.Tavsiye edilir.Yolunuz düşerse gidin görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…