Asker Eşleri

selam kızlarr dün geliboluya nişanlımın yanına gittim mesaisi erken bitti 3te aldı bni otogardan:97:eve bi gttik bana bir sürü gül toplatmış askerlerine:90:akşamda böğürtlenli şarap içtikk balayı için otel araştırıyoruz şimdi önümüzdeki hafta tatbikata gidiyorlar ordanda ankaraya hakemlik kursu çıkmış ona gidicek temmuz sonu görüşüces

kociş nöbette sıkılmalardayım sen nasılsın datlumm

bende çok sıkılıyorum valla şekerim ya.abimlere geldim bir hadtada burda kalıcam.yiğenim var onu okula götürücem bir hafta.yarında doğum günüm.yalnız başıma nasıl geçicek acaba?birde bu ay eşim gelicekti ama izinler iptal olabilirmişolsun bak senin ki sabah gelicek nasıl olsa.ben eşim nöbetteyken sabaha kadar nette takılıyordum uyuyamıyordum çocuk yokken

iyi akşamlar canım yeni geldim nişanlımın yanından 3 saatir yoldayım bir gün görüşüp ayrılmaktan artık nefret ediyorum

olsun tatlım ya şimdi en güzel günleriniz.ben flört zamanlarımızı çok özledim.heyecanlı oluyodu:)ne güzel bir gün geçirmişsin bak.

inşallah iptal olmaz canm ya... şimdiden kutlu olsun doğum günün

merabalarrrrr henüz evli değilim bu yüzden asker eşide değilim ama babam emekli ast. 2003 senesinde emekli oldu o zamanlar çok küçüktüm daha yeni yeni bazı şeylerin farkına varmaya başlarken babam emekli oldu. bu durum ailecek bizi çok sarstı. eşleri emekli olmayı düşünenler varsa bence erkenden emekli kesinlikle olmasınlar o zamanlardan beri içimde kaldığı için hep bi asker eşim olmasını istiyorum bakalım hayırlısı :26:

inş. gelir eşin canım özel günlerin yalnız geçmesi kötü oluyor ama ailen yanında olcak en azından şimdiden kutlu olsun doğum günün canım nice yıllara...

inş. gelir eşin canım özel günlerin yalnız geçmesi kötü oluyor ama ailen yanında olcak en azından şimdiden kutlu olsun doğum günün canım nice yıllara...

oğluşumla aramızda 5 gün var onun doğum gününde ben vardım benim doğum günümde de o olucak yanımda.yalnız değilim ki aslında:)

merhabaa :79:

nasılsınız hanımlarr..iki gündür mağaza mağaza gezmekten bi hal oldum..Canım kucacım gelicek artık bizim de bi evimiz olucakk..o yüzden eşya bakıyorumm..

yalnız olmak cansıkıcı olsa da yanımda olacagı hayali beni(ve haliyle bebilerimi) sevindirik ediyorr

sizler nasılsınızz..tanışmadıgımız arkadaşlarla da tanışmaktan mutlu olurum(zz)

hoşgeldn canm:)
neredeydi eşin? ne güzel çok sevindm çok güzel heyecanlar bunlar...

evet canım allahım sizi de en yakın zamanda kavuştursun... tam seçim ayağı zaten haftanın yedi günü mesai yapıyolar izinler de iptal olur heralde

hoşgeldn canm:)
neredeydi eşin? ne güzel çok sevindm çok güzel heyecanlar bunlar...

hoşbuldumm..

evett bu yıl heyecan heyecan üstüne yaşıyorumm..aksiyon dulu bi hayatım var

eşim sırnakta canım,temmuzda dönüyor şükür ki..
daha yeni evliyiz ama 'ev'imiz yok eşimin tayini nereye ççıkacagı,benim yanına gidip gidemicem o zamanlar belli olmadıgından

amaa..yanıma gelecekk..vee birlikte olucamm..evli, mutlu, çocukluu(ikiz bebeklerim olacak nasipse

siz nerelerdesinizz..Ben istanbuldayımm

oğluşumla aramızda 5 gün var onun doğum gününde ben vardım benim doğum günümde de o olucak yanımda.yalnız değilim ki aslında:)

ooyy oyyy kıyamam şimdiden senin ve oğluşunun doğum günü kutlu olsun umarım en kısa zamanda kavuşursunuz. zaman sizin için su gibi aksın inşallah

ne güzel cnm, birlikte yeni bir şehirde yepyeni bir evde herşey yeniden başlıyor olacak sizin için.darısı eşinden ayrı olanların başına...

benm de bir arkadaşım var aynı sizin gibi evlenir evlenmez doğuya gitti eşi onlar da eşya almadılaronun eşi de dönüyr bu sene çok mutlu oluyorum ya...

ne güzel ikiz bebek bekliosun ha sağlıkla gelsinler inşallah ohh ne güzel evinizi de kurarsınız mis gibi..

biz eskişehirdeyiz canm seneye bizimd e doğu tayini var umarım ayrı kalmayız

ayyy çok güzel yaaa tatlı telaşlar yaşıyorsun şimdi. nereye çıktı eşinin tayini istanbula mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…