merhabaa :79:
nasılsınız hanımlarr..iki gündür mağaza mağaza gezmekten bi hal oldum..Canım kucacım gelicek artık bizim de bi evimiz olucakk..o yüzden eşya bakıyorumm..
yalnız olmak cansıkıcı olsa da yanımda olacagı hayali beni(ve haliyle bebilerimi) sevindirik ediyorr
sizler nasılsınızz..tanışmadıgımız arkadaşlarla da tanışmaktan mutlu olurum(zz)
hoşbuldumm..
evett bu yıl heyecan heyecan üstüne yaşıyorumm..aksiyon dulu bi hayatım var
eşim sırnakta canım,temmuzda dönüyor şükür ki..
daha yeni evliyiz ama 'ev'imiz yok eşimin tayini nereye ççıkacagı,benim yanına gidip gidemicem o zamanlar belli olmadıgından
amaa..yanıma gelecekk..vee birlikte olucamm..evli, mutlu, çocukluu(ikiz bebeklerim olacak nasipse
siz nerelerdesinizz..Ben istanbuldayımm
hoşbuldumm..
evett bu yıl heyecan heyecan üstüne yaşıyorumm..aksiyon dulu bi hayatım var
eşim sırnakta canım,temmuzda dönüyor şükür ki..
daha yeni evliyiz ama 'ev'imiz yok eşimin tayini nereye ççıkacagı,benim yanına gidip gidemicem o zamanlar belli olmadıgından
amaa..yanıma gelecekk..vee birlikte olucamm..evli, mutlu, çocukluu(ikiz bebeklerim olacak nasipse
siz nerelerdesinizz..Ben istanbuldayımm
ne güzel cnm, birlikte yeni bir şehirde yepyeni bir evde herşey yeniden başlıyor olacak sizin için.darısı eşinden ayrı olanların başına...
benm de bir arkadaşım var aynı sizin gibi evlenir evlenmez doğuya gitti eşi onlar da eşya almadılaronun eşi de dönüyr bu sene çok mutlu oluyorum ya...
ne güzel ikiz bebek bekliosun ha sağlıkla gelsinler inşallahohh ne güzel evinizi de kurarsınız mis gibi..
biz eskişehirdeyiz canm seneye bizimd e doğu tayini var umarım ayrı kalmayız
ayyy çok güzel yaaa tatlı telaşlar yaşıyorsun şimdi. nereye çıktı eşinin tayini istanbula mı
eşim şırnaktan gelecek canımm..sen de mi ayrısın yoksaa..eşin nerden geliyor canım.gözün aydın.darısı başımıza:)
eşim dogudayken evlendik biz nisanlı olmak da zorr..evlenip ayrı kalmak daha da zorr..ama yine de iyi ki evlenmisizz ayrı kalsak da
evett..bebeklerim ikiz..babamız annemizi en son gördügünde hamile oldugumuzu bile bilmiyorduk..simdi 19 haftadayız ve kocaman bi karnım variki ay sonra gelecegi düşünülürse..babamız bizi gördügünde ambulansı hazır etmekte fayda var havaalanında
inş sizinde tayininiz yakın bi yere çıkar,en azından eş götürebileceke bir yere..yoksa çok zorr gerçekten
evet hazır edin siz ambulansı:86:
bütün mutlulukları aynı anda yaşıyorsunuz gerçekten çok güzel:)
inşallah tek duam birlikte gidebilmek başka birşey istemiyorum...
hayırlısı tatlım gözün aydın bidaha hiç ayrılmazsınız inş.bizde önümüzdeki yaz düğün yapçaktık nişanlımın tayini çıkabilirmiş çıkmayadabilirmiş eğer çıkarda yeni evlenmiş olursak eş götüremeyen yer olursa diye ekimde yapıcas eşyamızı fln alıcaz 8 ay birlikteyiz ben gidemezsem ç.kalde kalıcam ailemde orda orda ev tutcas bana zten nişanlım geliboluda araları br saat uzaklıkta inş. eş götürülen yer çıkar bende giderim çok zor hayırlısı herşeyin:82:
zor oldu ama sonunda oldu..hala inanamıyorum gelecegine..
inşş eş götürülebilen bir yere çıkar canımm yaa..
dügünüerkene almanız iyi olmuş en azından 8 ayınız garanti..biz evlenir evlenmez 10 gün içinde gitti eşim..sonra da bir kerecik gelebildi onbeş günlügüne..yani görünüşte sekiz aylık evliyiz ama 25 gün bir arada kalamadık
umarımm herşey gönlünüzce olurr
camavurankelebek ve jelby
ben de eşimden ayrıyımbebişimle annemlerdeyiz
bu ayrılığın acısını yaşayan bilir...hep derim ayrı olmak zor hele çocuk varsa daha da zor..ve bizim gibi eviniz depodaysa milyon kere zorAllah tez zamanda kavuştursun hepimizi
bu ayrılığın acısını yaşayan bilir...hep derim ayrı olmak zor hele çocuk varsa daha da zor..ve bizim gibi eviniz depodaysa milyon kere zorAllah tez zamanda kavuştursun hepimizi
selam kızlarrr bende asker eşiyim vee tayinimiz çıktı mardin nusaybineeee:97::97::97: ...Sizler nasılsınız tayin varmııı :)
iyi geceler hanımlar sağlıkla kalın.öptüm
selam kızlarrr bende asker eşiyim vee tayinimiz çıktı mardin nusaybineeee:97::97::97: ...Sizler nasılsınız tayin varmııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?