Asker Eşleri

eşin nerden geliyor canım.gözün aydın.darısı başımıza:)

hayırlısı tatlım gözün aydın bidaha hiç ayrılmazsınız inş.bizde önümüzdeki yaz düğün yapçaktık nişanlımın tayini çıkabilirmiş çıkmayadabilirmiş eğer çıkarda yeni evlenmiş olursak eş götüremeyen yer olursa diye ekimde yapıcas eşyamızı fln alıcaz 8 ay birlikteyiz ben gidemezsem ç.kalde kalıcam ailemde orda orda ev tutcas bana zten nişanlım geliboluda araları br saat uzaklıktainş. eş götürülen yer çıkar bende giderim çok zor hayırlısı herşeyin:82:

Allah sağlıkla bebeklerini kucağına versin inşallah.sağ salimde eşine kavuş.benim eşimde şınak ta görev yapıyor.

bu arada oğluşumun ve benim doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.tek tek alıntı yapmayı bilmediğinm için toptan çıkardım:)bu arada msnde camın arkasında sabırla beni bekleyen eşimede teşekkürlerkadınlar kulübündeyim dedim bekleyip duruyo sırasını:)

ne güzel cnm, birlikte yeni bir şehirde yepyeni bir evde herşey yeniden başlıyor olacak sizin için.darısı eşinden ayrı olanların başına...

evett,yeniliklerin açılışını ben yaptım eşim takip ediyor :)
yeni iş,yeni şehir,yeni bebiş,ve sonunda yeni evimiz..

aminn..tüm ayrı kalanlar kavuşsunn tez zamanda..çok zorr..çokk zorr...

eşim dogudayken evlendik biz nisanlı olmak da zorr..evlenip ayrı kalmak daha da zorr..ama yine de iyi ki evlenmisizz ayrı kalsak da

evett..bebeklerim ikiz..babamız annemizi en son gördügünde hamile oldugumuzu bile bilmiyorduk..simdi 19 haftadayız ve kocaman bi karnım var iki ay sonra gelecegi düşünülürse..babamız bizi gördügünde ambulansı hazır etmekte fayda var havaalanında

inş sizinde tayininiz yakın bi yere çıkar,en azından eş götürebileceke bir yere..yoksa çok zorr gerçekten

ayyy çok güzel yaaa tatlı telaşlar yaşıyorsun şimdi. nereye çıktı eşinin tayini istanbula mı

evet tuzlaya çıktı canımm..bende gebzede çalışıyorum..çok yaklastık birbirimize sonundaa
eşin nerden geliyor canım.gözün aydın.darısı başımıza:)
eşim şırnaktan gelecek canımm..sen de mi ayrısın yoksaa..
amin darısı basınızaa

eşim şırnaktan gelecek canımm..sen de mi ayrısın yoksaa..
amin darısı basınızaa
[/QUOTE]

evet bende ayrıyım eşimden.darısı benim ve benim gibi tüm bekleyenlerin başına olsun.

zor oldu ama sonunda oldu..hala inanamıyorum gelecegine..

inşş eş götürülebilen bir yere çıkar canımm yaa..
dügünüerkene almanız iyi olmuş en azından 8 ayınız garanti..biz evlenir evlenmez 10 gün içinde gitti eşim..sonra da bir kerecik gelebildi onbeş günlügüne..yani görünüşte sekiz aylık evliyiz ama 25 gün bir arada kalamadık
umarımm herşey gönlünüzce olurr

camavurankelebek ve jelby

ben de eşimden ayrıyım bebişimle annemlerdeyiz

bu ayrılığın acısını yaşayan bilir...hep derim ayrı olmak zor hele çocuk varsa daha da zor..ve bizim gibi eviniz depodaysa milyon kere zor Allah tez zamanda kavuştursun hepimizi

teşekkürler canım iyi dileklerin için gözün aydın sağ sağlim atlatmışsınız inş. bidaha ayrılmak zoruda kalmazsınız bebişlerinizi birlikte büyütürsünüz:97:evli arkadaşları yol gösterdi bize evlenip ayrı kalan çok olmuş çok zorlanmışlar en azından biraz olsun düzenimiz oturur diye düşündük zten ayrı şehirlerdeyiz görüşemiyoruz çok zor oluyor böyle bir karar aldık hayırlısı artık

inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz canm ya...bizim de seneye doğu umarım beni bırakıp gitmez oralara

inş. tez zamanda kavuşursunuz birdahada ayrılmazsınız bizimde ne olacağımız belli değil Allah ayırmasın kimseyi eşinden

selam kızlarrr bende asker eşiyim vee tayinimiz çıktı mardin nusaybineeee:97::97::97: ...Sizler nasılsınız tayin varmııı :)

selam kızlarrr bende asker eşiyim vee tayinimiz çıktı mardin nusaybineeee:97::97::97: ...Sizler nasılsınız tayin varmııı :)

selam canım hayırlı olsun yeni tayininiz eş götürülen yere çıktı sanırsam tayininiz:82:seneye bizimde tayin durumu olabilir kesinlik yok ama inş. çıkarsada eş götürülen yer çıkar inş. ayrılmayız

daha çokk başındayız (ben ve eşim) sanırım..
sanıyorum ki,bu ayrılıkla bitecek herşey..ve yaşayacagımız son ayrılık olacak bu..ama mutluluk sarhoşluugu yada öyle olmasını istemenin getirdigi hissiyat sanırım..

bitmeyecek ki..altı yıl sonra tam da alışmış kurmuşken düzeni..hemde gelebilecegimiz en iyi noktadayken(1.bölge) yine nerelere savrulacagız kimbilir.....

kimse anlayamaz...kimse...yaşayan..sadece bizler biliriz işin aslının ne oldugunu.....asker eşleri ve eşleri..her gece ağlayarak uyumak..yalnız oturmak masaya..herkes eşinin kuytusundayken yapayanlız kalmak..bir telefon sıcaklıgına hasret kalmak..sesini duymak için tüm gün beklemek..ama her günü ertelemek sonraya....yapayalnız çocuk büyütmek..anne olmak..hamile olmak....kimsenin nazını çekmeyecegi için aşermenin canı bişey istemeye gülünüp geçilecek bi hal olarak sakaya vurmak..
gibi..gibi..gibi...

yine de..seviyor olmak herşeye deger..beklemeye özlemeye..çekilen tüm sıkıntılara değer..ve hepsini siler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…