Asker Eşleri

kıslar sürekli düşünüyorum akşam gidince acaba yine ne lafı sokacak kayınvalidem diye, kaynım yine hangi patavatsızlığı yapıcak diye:18: işe konsantre olamıyorum

selam kuzucuk ohhh ne güzel ben de platese başlicam bu hafta tekrar...şimdide temizlik yapıyorum biraz dinleneyim dedim.

benim de temizlik yapmam lazım, başlarım birazdan bugün 8.günüm 2.5 kilo gitmiş ya çok mutluyum ama aç geziyorum resmen

kıslar sürekli düşünüyorum akşam gidince acaba yine ne lafı sokacak kayınvalidem diye, kaynım yine hangi patavatsızlığı yapıcak diye:18: işe konsantre olamıyorum
üfff ne kötü bir durum evine gideceksin yorgun argın bir de kayınvalide kayın düşünüosun ya boşver rahat davran, umursamaz davran en iyi cevap bu bence...

özlemcim geldi mi siparişlerin, geldiyse at bana resimlerini hemen

bebişim geldi dün. çok güzel ikisi de özellikle tülden ceket bi harika. ama elbise çok kısa oldu resmen totoma geliyo tunik gibi. normalde adanada olsak giyerim ama hakkaride giyemem. geri iade edecektim arkadaşım senden alırım kardeşim için dedi ona vercem biraz daha uzun olsaydı süperdi. dün de çok hoş bi hırka sipariş ettim... akşam msn den atarım datlum...

anladım canmi evet ya yeni kampanyalar başlamışş ben kendimi zor tutuyorum almıycam ama çok abarttım bu aralar. tamam canm akşam atarsın

canım aç geziyosan o kilolar sonra fazlasıyla geri döner....tecrübeyle sabittir:82:

biliyorum daha önce benim de birçok tecrübem oldu verildi kilolar hooppp geri alındı. ama bu sefer öyle olmayacak çok kararlıyım, diyetten çok sağlıklı yaşamı dahil etmeye çalışyorum hayatıma.ben diyetten önce gerçekten çok yiyordum yemek yemek tutku gibi birşeydi benim için ama artık dur dedim ve hep az yicem. özellikle akşam 6dan sonra yemek yemiycem artık..

evde giy tatlım sen de

arkadaşlar bende yeni giriyorum aranıza..yeni nikahlandım ve eylülde kısmet olursa düğünüm var eşim sivasta uzman jandarma doğal olarak ben oraya gelin gideceğim...beni de tek koymayınnn

sivas çok güsel yer hiç merak etme bende sivasta yaşıyorum ama benim eşimde uzman jandarma bende temmuzda ıspartaya gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…