Asker Eşleri

aaaaaayyyy alllaahhhhııımmm ne tatlı ne talı bal balll

nur yüzlü kayınvalideciğim benimm, dün salon perdemi yıkamış. ben tek başıma indiremiyordum mekanizmayı, kayınpederimle yapmışlar sağolsunlar zaten eve gelir gelmez perdeyi yıkadınız mı,ev aynen bıraktığım gibi duruyor hiç kirlenmemiş dedi ben 11 aydır temizlemiyorum evi zaten, kayınvalidem öyle bi temizlemiş ki gerek kalmadı

ay size mi geldiler yinee

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,kıdemliler alohaaaaaaaa

ay bu çocuk hanzo olacak sanırım deli gibi şalgam içiyorum,ayeser,ayşeceylin falan olaydı sorardım sakıncalımı diye?:26:

swweett noluyo bacım kafana bişey mi düştü övmeler felan bu arada iyi bari temizlik yapıyo. benim kayınvalidem pasaklının teki...ııııyyyyyyyyy

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,kıdemliler alohaaaaaaaa

ay bu çocuk hanzo olacak sanırım deli gibi şalgam içiyorum,ayeser,ayşeceylin falan olaydı sorardım sakıncalımı diye?:26:

hahahahahaha hanzo hahahahhihihihhohohoho olsun olsun bi adanalı olarak şalgamın zarar vermeyeceğini düşünüyorum

Son düzenleme:
kaldıkları süre içerince arıza çıkmaz inşallah..relaxx
ne kadar kalacaklar..

bi hafta burdalar canım. seçim için gidecekler. laf sokuyorlar, hareketlerinden de rahatsız oluyorum ama çaktırmıyorum. evde fazla zaman geçirmiyorum zaten, işteyim,akşamları sıkıntılı işte. yorgun argın gelip kaynıma katlanmak zorundayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…