selam canım, kocişleri ve dünyalar tatlısı anneciklerini çekiştiriyoruzsen nasılsın?
selammmmmhoşgeldin nasılsın??
selam canım, kocişleri ve dünyalar tatlısı anneciklerini çekiştiriyoruzsen nasılsın?
aaaaaayyyy alllaahhhhııımmm ne tatlı ne talı bal balll
nur yüzlü kayınvalideciğim benimm, dün salon perdemi yıkamış. ben tek başıma indiremiyordum mekanizmayı, kayınpederimle yapmışlar sağolsunlarzaten eve gelir gelmez perdeyi yıkadınız mı,ev aynen bıraktığım gibi duruyor hiç kirlenmemiş dedi ben 11 aydır temizlemiyorum evi zaten, kayınvalidem öyle bi temizlemiş ki gerek kalmadı
ay size mi geldiler yinee
ay alemler yaaaaa benimkide düğünde oğluna sarılıp ağlamıştı
evet canım bugün 3. günümüz. olaysız, sadece laf sokuşturmalarıyla geçiyor bakalım.
nur yüzlü kayınvalideciğim benimm, dün salon perdemi yıkamış. ben tek başıma indiremiyordum mekanizmayı, kayınpederimle yapmışlar sağolsunlarzaten eve gelir gelmez perdeyi yıkadınız mı,ev aynen bıraktığım gibi duruyor hiç kirlenmemiş dedi ben 11 aydır temizlemiyorum evi zaten, kayınvalidem öyle bi temizlemiş ki gerek kalmadı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,kıdemliler alohaaaaaaaa
ay bu çocuk hanzo olacak sanırım deli gibi şalgam içiyorum,ayeser,ayşeceylin falan olaydı sorardım sakıncalımı diye?:26:
çok güldüm buna ya Allah bunların mustahakını versin.aşıyolar bazen:)
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,kıdemliler alohaaaaaaaa
ay bu çocuk hanzo olacak sanırım deli gibi şalgam içiyorum,ayeser,ayşeceylin falan olaydı sorardım sakıncalımı diye?:26:
kaldıkları süre içerince arıza çıkmaz inşallah..relaxx
ne kadar kalacaklar..
kaynanasını seven kimseye raslamadım burda tam benlik bi yermiş valla bayıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?