Asker Eşleri

neler oluyo bakalım kayınvalidelerimi çekiştiriyosunuz ne ayıp.benimkide dün aramış para istemiş.bu ay bütün maaş onlara gitti maşallah.bizde ayrı kaldık ki para biriktirip araba alıcaz diye.pehh

neler oluyo bakalım kayınvalidelerimi çekiştiriyosunuz ne ayıp.benimkide dün aramış para istemiş.bu ay bütün maaş onlara gitti maşallah.bizde ayrı kaldık ki para biriktirip araba alıcaz diye.pehh

bu tarz durumlr için çözüm krediyle almak,hem senin anan ağlasın öderken hem o para isteyemediği için çıldırsın

aman az kalmış.. çaktırtma sallaaa görmemezlikten duymamazlıktan hatta anlamamazlıktan gel:86:

canım alın arabayı, para vermemek için bahaneniz olur. bizimkiler de para isteyip duruyorlardı. araba almayın sakın diye bağırınıyorlardı, çektik krediyi aldık. kıyameti kopardılar tabi para kaynakları kesildi. şimdi kaynım araba alıcak, alsın tabi canım diyorlar, adam hem bekar hem ihtiyacı yok. biz kavuşabilmek için mecburen aldık bir de.

Son düzenleme:

valla kızlar en mantıklısı bizde aynen öyle yaptık görümcemin düğünü vardı para istiycekleri kesindi bende kredi çektirip araba aldırdım şimdi isteselerde yapcak bişey yok :)

valla öylemi yapsım kızlar alayım şöle sıfır araba kredi çekip.ama arabayı kim kullanıcak.bende ehliyet alamadım gitti.swett canım bir hafta neki geçer.sık dişini canımcım.katlanması zor ama misafirler ne yapıcaksın.

ay bizimkilerde bi ara en meşhur laftı,biriniz avukat biriniz subay size koyarmı...sanki para basıyoz anasını satayım,birtanenin deyimiyle nefretlik görümceme gidiyomuş,öylemii dedim sıfır kredi kartını hayırladım o ay bi güzel

ben ateş almaya gelmiştim epey olmuş kaçıyorum walla işim çok çıldrıciiimm
görüşmek üzere

ben geldim
dün süper bir gündü deli gibi eğlendik piknikte koştuk zıpladık yarış yaptık harikaydı saat 11 geliyordu gece geldik evetüm stresimiz gerginliğimiz gitti tabi yeni bir hafta başlıyor öğlen gönderdim tekrar koçişi.artık bekle dur geleceği günü.
şu tutacağımız ev boşlasaydı bir annecim gelecek taşırken yerleşince de birlikte gideceğiz inş. 10-15 gün kalıp geleceğim.eşimi ikna ettim dünsızlanıp duruyordu ben ne yapacağım siz olmadan diye duygu sömürüsü yapıyordu allem edip kallem edip ikna ettim sonuda.eylülde de birlikte gideceğiz tekrar inş.

madecim şalgamı sormuşsun çok fazla içmemeye çalış canım arada içersen bişey olmaz ama abartırsan ödem şişlik yapabilir canım

ya bi de dün kayınpeder demez mi siz araba almasaydınız ben benimkini verirdim size diye. balayına giderken istemiştik de biz araba alana kadar bırak diye lafını ettirmemişti kayınvalidem.
dayanamadım ve herkesin içinde dedim ki " yaa baba bırak allahaşkına, yeme beni şimdi"

madecim şalgamı sormuşsun çok fazla içmemeye çalış canım arada içersen bişey olmaz ama abartırsan ödem şişlik yapabilir canım[/QUOTE]

hoşgeldin canım,ohh çok iyi yapmışsınız süper olmuş,bir hafta doping olur artık...çok saol şalgam önerisi içinde dikkat edicem

arkadaşlar bende yeni giriyorum aranıza..yeni nikahlandım ve eylülde kısmet olursa düğünüm var eşim sivasta uzman jandarma doğal olarak ben oraya gelin gideceğim...beni de tek koymayınnn

hoşgeldin tatlım benimde nasipse ekimde düğünüm temmuz sonu yada agustos gibi nikah olucak

madecim şalgamı sormuşsun çok fazla içmemeye çalış canım arada içersen bişey olmaz ama abartırsan ödem şişlik yapabilir canım

hoşgeldin canım,ohh çok iyi yapmışsınız süper olmuş,bir hafta doping olur artık...çok saol şalgam önerisi içinde dikkat edicem[/QUOTE]
öyle oldu canım.bakalım kaç gün gidecek doping
içememezlik yapma yine de her derde deva şalgam keşke bende içebilsem ama sevmiyorum ekşi şeyleri.arada iç yarasın bebişine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…