:)) ben de içtim aynen öyle deli gibi walla kızım gayet normal:)
neler oluyo bakalım kayınvalidelerimi çekiştiriyosunuz ne ayıp.benimkide dün aramış para istemiş.bu ay bütün maaş onlara gitti maşallah.bizde ayrı kaldık ki para biriktirip araba alıcaz diye.pehh
bi hafta burdalar canım. seçim için gidecekler. laf sokuyorlar, hareketlerinden de rahatsız oluyorum ama çaktırmıyorum. evde fazla zaman geçirmiyorum zaten, işteyim,akşamları sıkıntılı işte. yorgun arfgın gelip kaynıma katlanmak zorundayım.
neler oluyo bakalım kayınvalidelerimi çekiştiriyosunuz ne ayıp.benimkide dün aramış para istemiş.bu ay bütün maaş onlara gitti maşallah.bizde ayrı kaldık ki para biriktirip araba alıcaz diye.pehh
bu tarz durumlr için çözüm krediyle almak,hem senin anan ağlasın öderken hem o para isteyemediği için çıldırsın
DÜĞÜNÜN SON GÖRÜNTÜLERİ kaynanam ve ağıdı şeklinde:)
DÜĞÜNÜN SON GÖRÜNTÜLERİ kaynanam ve ağıdı şeklinde:)
canım alın arabayı, para vermemek için bahaneniz olur. bizimkiler de para isteyip duruyorlardı. araba almayın sakın diye bağırınıyorlardı, çektik krediyi aldık. kıyameti kopardılar tabi para kaynakları kesildi. şimdi kaynım araba alıcak, alsın tabi canım diyorlar, adam hem bekar hem ihtiyacı yok. biz kavuşabilmek için mecburen aldık bir de.
ben ateş almaya gelmiştim epey olmuş kaçıyorum walla işim çok çıldrıciiimm
görüşmek üzere
arkadaşlar bende yeni giriyorum aranıza..yeni nikahlandım ve eylülde kısmet olursa düğünüm var eşim sivasta uzman jandarma doğal olarak ben oraya gelin gideceğim...beni de tek koymayınnn
madecim şalgamı sormuşsun çok fazla içmemeye çalış canım arada içersen bişey olmaz ama abartırsan ödem şişlik yapabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?